Smoby medicinski elektronski voziček z dodatki
48,20 € 43,20 €

Zadnji kos!

Si vaš otrok želi postati zdravnik? Priskrbite mu edinstveni medicinski voziček, ki vsebuje 16 kosov najpomembnejše medicinske opreme in ne bo vam več potrebno se bati za zdravje.

Zdravniški set
8,99 € 7,10 €

Zdravniški set s svetlobnimi in zvočnimi signali!

Hape Zdravnik
19,99 € 16 €

S to izjemno opremo boste vaše prijatelje ohranili srečne in zdrave z lekarno. Poleg tega ta otroška igra ponazarja obisk pri pravem zdravniku. Čudovita lesena oblika, katero bo ljubil vsak mladi zdravnik.

Klein zdravniška halja s pripomočki
27,58 € 23 €

Ta komplet omogoča malim študentom medicine, da se seznanijo z osnovnimi zdravniškimi pripomočki. Igranje zdravnikov je odličen način, da se vaš otrok nauči pomagati drugim. Zdravniški pripomočki so replike pravih.

Wader zdravniški voziček
19,10 €

Zadnji kos!

Z zdravniškim kompletom na vozičku s koleščki bo vaš otrok postal pravi mali zdravnik ali zdravnica. V kompletu so stetoskop, brizga, očala, termometer in drugi pripomočki, ki jih zdravniki uporabljajo.

Klein velik zdravniški kovček, prozoren
25,07 € 20,90 €

Zadnji kos!

Ta komplet omogoča malim študentom medicine, da se seznanijo z osnovnimi zdravniškimi pripomočki. Igranje zdravnikov je odličen način, da se vaš otrok nauči pomagati drugim. Zdravniški pripomočki so replike pravih.

Klein zdravniški kovček, mali-29%
11,20 € 7,90 €

Odlična cena

Mali zdravniški kovček Klein vsebuje stetoskop, termometer, kladivo, kukalo za ušesa, injekcijo in povoj. Vse je pakirano v praktičnem kovčku iz prozornega materiala.

Plan Toys set za otroške domače ljubljenčke-15%
28 € 23,80 €

Zadnji kos!

S tem kompletom otroke spodbujate, da se naučijo odgovornosti, preden bodo skrbeli za prave živali. Komplet vsebuje: hrano, posodo, krtači, igračo (žoga), ovratnico, potni list in transporter.

Plan Toys Veterinarski set-15%
28 € 23,80 €

Zadnji kos!

S tem kompletom naučite in spodbujate svoje otroke, kako zdraviti in oskrbovati živali. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za oskrbo ranjenega kužka ali mačke. Otroci lahko tako izkusijo zahtevno nalogo pravega veterinarja.

Bayer Design zdravniški kovček
35 € 24,30 €

Zdravniško komplet je idealen za otroke, ki skrbijo za svoje plišaste igrače ali lutke. S pomočjo barvnih zdravniških pripomočkov, kot je termometer, kladivo in stetoskop, ki omogoča, da otroci poslušajo zvoke srca, lahko fantje in dekleta pri igranju postavijo svojo prvo diagnozo.

Denis zdravniški set v prenosnem stolčku
16,99 € 13,60 €

Izjemen set za igro zdravnika. Kadar je kovček s pripomočki zaprt, lahko služi kot praktičen stol, a ko pride trenutek za hitro urgiranje, se lahko hitro transformira v priročen set za zdravnika.

zdravniški set
19,99 € 18,20 €

Novo

Zdravniški set je primeren za otroke stare od 4 let naprej. Vsebina seta vsebuje sestavljivo mizico in pripomočke (stetoskop, očala, pinceta, različne škarje, škatlice, kladivce, termometer, infuzija, …).