Najdeno: 28

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Fiskars Brus za nože Edge Roll-Sharp
19,95 €

12,90 €

Zadnji kos!

Brus za nože Fiskars Edge Roll-Sharp je izjemno učinkovit brus za nože, ki ne potrebuje elektrike.


Banquet magnetno stojalo za nože Culinaria, 49 cm
7,90 €

6 €

Zadnji kos!

Magnetno stojalo za nože Culinaria z dolžino 49 cm je praktični pripomoček v vsaki kuhinji. Zahvaljujoč temu stojalu boste imeli nože vedno pri roki. Površina traku je iz plastike v črni barvi. Fiksno pritrditev rezila zagotavlja par močnih magnetnih trakov.


Banquet stojalo za nože Culinaria Red, 18 cm, s ščetinami
17,34 €

14,90 €

Zadnji kos!

Stojalo za keramične nože v rdeči barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.


Domy vakumski brusilec nožev
9,90 €

8,80 €

Domy vakumski brusilec nožev, za hitro, varno in učinkovito ostrenje rezil.


KitchenAid diamantni brusilnik za nože
89,95 €

Zadnji kos!

Kakovosten diamantni brusilnik za nože priznane blagovne znamke KitchenAid je nepogrešljiv pripomoček tako za profesionalne kot ljubiteljske kuharje.


Tescoma brusilnik za nože SONIC
8,62 €

Zadnji kos!

Brusilnik za nože SONIC TESCOMA je odličen za enostavno brušenje kuhinjskih nožev SONIC in drugih nožev z gladkim rezilom. Brusne plošče so iz nerjavečega jekla, ki bodo poskrbele, da bodo vaši noži vedno ostri.


Banquet leseno stojalo za nože BRILLANTE Bamboo
9,71 €

8,80 €

Stojalo za nože BRILLANTE Banket, blagovne znamke Banquet je izdelan iz bambusovega lesa. Praktični kuhinjski pomočnik bo obdržal vaše nože na svojem mestu, zato jih boste vedno imeli na dosegu vaše roke. Dimenzije bloka so 14×9×22 cm.


Banquet magnetno stojalo za nože Akcent, 33 cm
7,52 €

5,90 €

Magnetno stojalo za nože Akcent z dolžino 33 cm je praktični pripomoček v vsaki kuhinji. Fiksno pritrditev rezila zagotavlja par močnih magnetnih trakov. Zahvaljujoč temu stojalu boste imeli nože vedno pri roki. Površina stojala je iz nerjavečega jekla v matiranem zaključku.


Yoko Design brusilnik za nože
11,60 €

Obnovite svoje nože v svojo prvotno ostrino z enostavno uporabo keramičnega brusilnika. Brusilnik bo z minimalnim naporom nabrusil vse vaše nože. Samo nekaj potez in vaš nož bo imel novo rezilo.


Adler brusilnik za nože AD6711
11,69 €

9,90 €

Adler brusilec nožev AD6711, izdelan iz nerjavečega jekla in keramike. Zagotavlja popolno brušenje nožev.


Banquet stojalo za nože Culinaria Black, 18 cm, s ščetinami
17,34 €

15 €

Stojalo za keramične nože v črni barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.


KitchenAid stojalo za nože Pro Series z enim nožem, črno
269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stojalo za nože z enim nožem za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm blagovne znamke KitchenAid je vrhunski kuhinjski pripomoček, ki je primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo.


KitchenAid stojalo za nože Pro Series z enim nožem, rdeče
269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stojalo za nože z enim nožem za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm blagovne znamke KitchenAid je vrhunski kuhinjski pripomoček, ki je primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo.


Banquet Stojalo za nože MATALLIC
19,90 €

16,70 €

Trenutno ni na zalogi

Stojalo za nože METALLIC je idealna rešitev za shranjevanje nožev, zlasti blagovne znamke Metallic. Stojalo ščiti nože pred poškodovanem rezil.


Westmark brusni kamen
32,40 €

Trenutno ni na zalogi

Brusni kamen služi za brušenje topega noža in ojača njegovo ostrino. Firma Westmark poskrbi, da ima vsak od izdelkov drugačno funkcijo. Opremljen je z gumijasto podlago, ki zagotavlja bolj varno uporabo.