Banquet stojalo za nože Culinaria Black, 18 cm, s ščetinami
17,34 €

14,90 €

Stojalo za keramične nože v črni barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.


Banquet stojalo za nože Culinaria Red, 18 cm, s ščetinami
17,34 €

14,90 €

Zadnji kos!

Stojalo za keramične nože v rdeči barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.


KitchenAid diamantni brusilnik za nože
89,95 €

Zadnji kos!

Kakovosten diamantni brusilnik za nože priznane blagovne znamke KitchenAid je nepogrešljiv pripomoček tako za profesionalne kot ljubiteljske kuharje.


Banquet magnetno stojalo za nože Akcent, 33 cm
7,52 €

5,90 €

Magnetno stojalo za nože Akcent z dolžino 33 cm je praktični pripomoček v vsaki kuhinji. Fiksno pritrditev rezila zagotavlja par močnih magnetnih trakov. Zahvaljujoč temu stojalu boste imeli nože vedno pri roki. Površina stojala je iz nerjavečega jekla v matiranem zaključku.


Tescoma brusilnik za nože SONIC
8,62 €

Brusilnik za nože SONIC TESCOMA je odličen za enostavno brušenje kuhinjskih nožev SONIC in drugih nožev z gladkim rezilom. Brusne plošče so iz nerjavečega jekla, ki bodo poskrbele, da bodo vaši noži vedno ostri.


Banquet leseno stojalo za nože BRILLANTE Bamboo
9,71 €

8,70 €

Stojalo za nože BRILLANTE Banket, blagovne znamke Banquet je izdelan iz bambusovega lesa. Praktični kuhinjski pomočnik bo obdržal vaše nože na svojem mestu, zato jih boste vedno imeli na dosegu vaše roke. Dimenzije bloka so 14 × 9 × 22 cm.


KitchenAid stojalo za nože Pro Series z enim nožem, črno
269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stojalo za nože z enim nožem za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm blagovne znamke KitchenAid je vrhunski kuhinjski pripomoček, ki je primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo.


KitchenAid stojalo za nože Pro Series z enim nožem, rdeče
269 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stojalo za nože z enim nožem za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm blagovne znamke KitchenAid je vrhunski kuhinjski pripomoček, ki je primeren tako za domačo kot profesionalno uporabo.


Profi Cook brusilec nožev PC-MS1090
20,98 €
20,20 €

Profi Cook brusilec nožev PC-MS1090 ponuja 3 različne nastavitve brušenja in je primeren za brušenje vseh vrst nožev.


Banquet brusilo za nože ALIVIO 3v1
10,08 €

8 €

Brusilnik za nože s 3 fazami. BANQUET ALIVIO je primeren za brušenje klasičnih jeklenih kuharskih nožev. Prvi brusilnik je namenjen popravljanju, drugo rezilo poskrbi za kakovostno brušenje in zadnje poskrbi, da vrne nož v prvotno obliko. Varnost zagotavlja protizdrsna podlaga.


Banquet magnetno stojalo za nože Culinaria, 49 cm
7,90 €

6,20 €

Magnetno stojalo za nože Culinaria z dolžino 49 cm je praktični pripomoček v vsaki kuhinji. Zahvaljujoč temu stojalu boste imeli nože vedno pri roki. Površina traku je iz plastike v črni barvi. Fiksno pritrditev rezila zagotavlja par močnih magnetnih trakov.


Westmark brusni kamen
32,71 €
32,20 €

Brusni kamen služi za brušenje topega noža in ojača njegovo ostrino. Firma Westmark poskrbi, da ima vsak od izdelkov drugačno funkcijo. Opremljen je z gumijasto podlago, ki zagotavlja bolj varno uporabo.