Fiskars Essential Roll-Sharp brus za nože
14,99 € 13,49 €

Brusilnik nožev Roll-Sharp Essential za enostavno in hitro ostrenje nožev. Ta brusilnik je primeren za levičarje in desničarje. Opremljen je s keramičnimi diski za ostrenje, ki vam bodo ostrigli nož.

Fackelmann brusilnik za noče, 3-fazni
16,81 € 14,64 €

Brusilnik za nože od znamke Fackelmann omogoča 3-fazno ostrenje za profesionalni občutek z rezili. Držalo je izdelano iz ABS plastike v črni barvi in funkcionalni del je iz nerjavečega jekla. Ta brusilnik ostri in odpravlja vse nepravilnosti.

Intelly brusilec nožev
29,90 € 17,90 €

ntelly brusilec nožev je najboljši brusilec nožev v tvojem življenju do sedaj!

V nekaj sekundah obnovi ostrino najljubšega rezila
Ročno upravljanje, varen za družino
Posebno znanje ni potrebno
Zasede malo prostora v predalu
Idealen za ostrenje vseh vrst nožev, tudi nazobčenih

Banquet Rubberwood magnetna deska za nože, 30 x 12 cm
20,50 € 18,82 €

Zadnji kos!

Magnetna deska za nože je praktična rešitev za pregledno shranjevanje nožev. Banquet Rubberwood magnetna deska za nože, 30 × 12 cm ima močan magnet, ki zanesljivo drži nože. Površina deske je narejena iz lesa kavčukovca.

Banquet brusilo za nože ALIVIO 3v1
10,08 € 8,70 €

Zadnji kos!

Brusilnik za nože s 3 fazami. BANQUET ALIVIO je primeren za brušenje klasičnih jeklenih kuharskih nožev. Prvi brusilnik je namenjen popravljanju, drugo rezilo poskrbi za kakovostno brušenje in zadnje poskrbi, da vrne nož v prvotno obliko. Varnost zagotavlja protizdrsna podlaga.

Banquet Bamboo magnetna deska za nože, 25,5 x 21 cm
22,90 € 20,92 €

Zadnji kos!

Magnetna deska za nože je praktična rešitev za pregledno shranjevanje nožev. Banquet Bamboo magnetna deska za nože, 25,5 × 21 cm ima močan magnet, ki zanesljivo drži nože. Površina deske je narejena iz bambusa.

InnovaGoods kompaktni brusilec nožev (V0101140)
11,88 €

Kompaktni brusilec nožev je primeren za različne tipe nožev. Ima dve odprtini za brušenje: eno iz volframa in drugo iz keramike, kar pomeni, da z boste lahkoto nabrusili vse nože.

Catler stojalo za nože MKB 10 Torri - Odprta embalaža-11%
90,50 € 79,67 €

Odprta embalaža

Natančno izdelan, poleg tega pa opravlja svojo funkcijo. Njena oblika je kompaktna, ob tem pa obdrži do 10 velikih nožev na svojem mestu. Narejen je iz visoko kakovostnega bukovega lesa in vsebuje močan magnet, ki drži tudi največje nože. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Beka stojalo na nože NOMAD
40,20 € 36,60 €

BEKA stojalo na nože NOMAD zagotavlja, da boste nože imeli vedno pri roki, poleg tega pa bodo varno shranjeni. Zahvaljujoč plastičnim ščetinam, noži ne porjavijo in zdržijo dlje kot novi. Primeren za nože različnih velikosti. Stojalo lahko drži 5 – 7 nožev.

Catler stojalo za nože MKB 10 Adda
129,45 €

Magnetno držalo za nože blagovne znamke Catler, daje vtis umetniškega dela. Izdelano je iz visoko kakovostnega orehovega lesa in vsebuje močan magnet, ki lahko sprejme do 10 največjih nožev.

Catler stojalo za nože MKB 10 Torri
92,95 €

Natančno izdelan, poleg tega pa opravlja svojo funkcijo. Njena oblika je kompaktna, ob tem pa obdrži do 10 velikih nožev na svojem mestu. Narejen je iz visoko kakovostnega bukovega lesa in vsebuje močan magnet, ki drži tudi največje nože.

Westmark brusni kamen
34,84 €

Brusni kamen služi za brušenje topega noža in ojača njegovo ostrino. Firma Westmark poskrbi, da ima vsak od izdelkov drugačno funkcijo. Opremljen je z gumijasto podlago, ki zagotavlja bolj varno uporabo. Granulacija 400 (rdeče) popravilno ostrenje / granulacija 1000 (modro) osnovno ostrenje.

Lamart Edge brusilnik nožev 3x1 LT2058
9,28 €

Tristopenjski brusilnik za nože iz ABS plastike z mehkim zaključkom in nedrsečo podlago. Diamantni kamen, volframovo nerjaveče jeklo in keramični kamen.

Banquet Stojalo za nože MATALLIC
19,90 € 17,96 €

Stojalo za nože METALLIC je idealna rešitev za shranjevanje nožev, zlasti blagovne znamke Metallic. Stojalo ščiti nože pred poškodovanem rezil.

Banquet Acacia magnetna deska za nože, 26 x 23 cm
20,50 € 18,77 €

Magnetna deska za nože je praktična rešitev za pregledno shranjevanje nožev. Banquet Acacia magnetna deska za nože, 26 × 23 cm ima močan magnet, ki zanesljivo drži nože. Površina deske je narejena iz lesa akacije.

Banquet Granite Brown magnetna deska za nože, MDF, 30 x 21,5 cm
15,80 € 14,26 €

Magnetna deska za nože je praktična rešitev za pregledno shranjevanje nožev. Banquet Granite Brown magnetna deska za nože, MDF, 30 × 21,5 cm ima močan magnet, ki zanesljivo drži nože. Površina deske je narejena iz materiala MDF z okrasnim Granite Brown.

Banquet stojalo za nože Culinaria Black, 18 cm, s ščetinami
17,34 € 16,08 €

Stojalo za keramične nože v črni barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.

Tescoma brusilnik za nože SONIC
8,62 € 7,88 €

Brusilnik za nože SONIC TESCOMA je odličen za enostavno brušenje kuhinjskih nožev SONIC in drugih nožev z gladkim rezilom. Brusne plošče so iz nerjavečega jekla, ki bodo poskrbele, da bodo vaši noži vedno ostri.

Tefal Fresh kuhinjski brusilnik
15,73 €

Univerzalni brusilnik 3v1 za ostrenje rezila nožev je izdelan v stilu serije Fresh Kitchen, blagovne znamke Tefal. Protidrsna podloga in ergonomski ročaj za ostrenje.

Banquet stojalo za nože Culinaria Red, 18 cm, s ščetinami
17,34 € 16,08 €

Stojalo za keramične nože v rdeči barvi Culinaria je odličen dodatek v vsaki kuhinji. Višina stojala je 18 cm. Izdelano je iz trpežnega materiala iz plastike. Stojalo ima plastični vložek s ščetinami za upogibne nože.

Fiskars Essential brusna palica, 20 cm
11,99 € 11,04 €

Brusilna palica, 20 cm, za udobno in popolno ostrenje vašega noža. Zahvaljujoč oblikovanemu ročaju se popolnoma prilega vaši roki. Izdelana je iz visoko kakovostnega nemškega jekla.

Banquet leseno stojalo za nože BRILLANTE Bamboo
9,71 € 9,42 €

Stojalo za nože BRILLANTE Banket, blagovne znamke Banquet je izdelan iz bambusovega lesa. Praktični kuhinjski pomočnik bo obdržal vaše nože na svojem mestu, zato jih boste vedno imeli na dosegu vaše roke. Dimenzije bloka so 14 × 9 × 22 cm.

KitchenAid diamantni brusilnik za nože
89,95 €

Kakovosten diamantni brusilnik za nože priznane blagovne znamke KitchenAid je nepogrešljiv pripomoček tako za profesionalne kot ljubiteljske kuharje.

Mediashop Bavarian Edge brusilnik za nože
23,40 € 21,37 €

Univerzalen brusilnik za nože Bavarian Edge s tehnologijo X-Cross, ki omogoča, da se prilagodi vsakemu nožu, je idealen za vse tipe nožev z enostranskimi, obojestranskimi ali poševnimi rezili. Brusilne palice so izdelane iz izjemno trdega volframa, ki zagotavlja popolno brušenje vaših rezil.

Banquet Granite Grey magnetna deska za nože, MDF, 30 x 21,5 cm
15,80 € 14,26 €

Magnetna deska za nože je praktična rešitev za pregledno shranjevanje nožev. Banquet Granite Grey magnetna deska za nože, MDF, 30 × 21,5 cm ima močan magnet, ki zanesljivo drži nože. Površine deske je narejena iz MDF z okrasnim Granite Gray.

Lamart LT2082 stojalo za nože, 22,5 cm, belo
12,42 € 12,13 €

Masivno univerzalno stojalo za nože Lamart v beli barvi bo postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Posebna notranjost stojala je skrbno obdelana tako, da rezila ne postanejo topa. Stojalo je narejeno iz odporne plastike in se enostavno opere.

Lamart LT2081 stojalo za nože, 22,5 cm, črno
12,42 € 12,15 €

Univerzalno stojalo za nože Lamart bo s svojo elegantno obliko postal prava (uporabna) dekoracija vsake kuhinje. Stojalo je izdelano iz odporne plastike, notranjost pa je skrbno obdelana, da rezila ne postanejo topa. Stojalo lahko enostavno operete.