Blaupunkt zvočnik Bluetooth BT11ALU
59,90 € 48,93 €

Zadnji kos!

Bluetooth zvočnik BT11 omogoča, da prisluhnete izredno kakovostnemu zvoku kjerkoli ste, s svojimi naprednimi tehnologijami pa vam upravljanje še dodatno olajša.

Blaupunkt profesionalni avdio sistem MB06
155,90 € 139,90 €

Odlična cena

Profesionalni avdio sistem znanega proizvajalca Blaupunkt MB06 je visoko kakovosten prenosni avdio sistem s pomočjo katerega boste doživeli edinstveno glasbeno doživetje pri 500 W izhodne moči. S pomočjo vgrajenega Bluetooth modula lahko zlahka predvajate glasbo iz vseh tipov mobilnih naprav. Na zadnji strani je tudi nadzorna plošča, ki ima poln set priključkov – AUX vhod in izhod, USB priključek in reža za SD kartico.

Blaupunkt profesionalni avdio sistem PA25
399,90 € 338,18 €

Profesionalni avdio sistem znanega proizvajalca Blaupunkt PA25 je rešitev, ki bo zadovoljila visoka pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov saj se ponaša z močjo kar 1900 W. S pomočjo vgrajenega Bluetooth modula lahko zlahka predvajate glasbo iz vseh tipov mobilnih naprav. Na zadnji strani je tudi nadzorna plošča, ki ima poln set priključkov – AUX vhod in izhod, USB priključek in reža za SD kartico.

Blaupunkt profesionalni avdio sistem PA10
189,90 € 159,70 €

Profesionalni avdio sistem znanega proizvajalca Blaupunkt PA10 je rešitev, ki bo zadovoljila visoka pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov. S pomočjo vgrajenega Bluetooth modula lahko zlahka predvajate glasbo iz vseh tipov mobilnih naprav. Na zadnji strani je tudi nadzorna plošča, ki ima poln set priključkov – AUX vhod in izhod, USB priključek in reža za SD kartico.

Blaupunkt profesionalni avdio sistem PA15-18%
279,90 € 227,90 €

Odlična cena

Profesionalni avdio sistem znanega proizvajalca Blaupunkt PA15 je rešitev, ki bo zadovoljila visoka pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov. S pomočjo vgrajenega Bluetooth modula lahko zlahka predvajate glasbo iz vseh tipov mobilnih naprav. Na zadnji strani je tudi nadzorna plošča, ki ima poln set priključkov – AUX vhod in izhod, USB priključek in reža za SD kartico.

Blaupunkt brezžični zvočnik BT04BL
29,90 € 26,17 €

Odličen in kompakten prenosni zvočnik, ki predvaja zvok visoke kakovosti. Primeren za dražlična družabna srečanja, zunanje aktivnosti ali preprosto poslušanje glasbe doma.

Blaupunkt zvočnik, Bluetooth, BT06 BK, črn
31,90 € 24 €

Bluetooth zvočnik BT06 omogoča, da prisluhnete izredno kakovostnemu zvoku kjerkoli ste. Ponaša se z Bluetooth funkcijo, mp3 predvajalnikom microSD kartice in FM predvajalnikom.

Blaupunkt karaoke zvočnik PS10DB LED
309,90 € 268,70 €

Karaoke brezžični zvočnik za zabavo PS10DB proizvajalca Blaupunkt je primeren za vse, ki obožujete glasbo, karaoke, zabavo ter odličen, jasen in glasen zvok. Ponaša se s tehnologijo Bluetooth, ki omogoča povezovanje različnih naprav in tako enostavno upravljanje z glasbo kjerkoli in kadarkoli. Lahko pa naprave povežete z zvočnikom tudi preko USB ali AUX IN vhoda. Če pa ste želji radijske glasbe, pa ima zvočnik vgrajen tudi FM sprejemnik. Za maksimalno zabavo pa poskrbi disko LED osvetlitev, ki ponuja 8 različnih načinov delovanja.

Blaupunkt brezžični Bluetooth zvočnik BT04BL
29,90 € 26,17 €

Odličen in kompakten prenosni zvočnik, ki predvaja zvok visoke kakovosti. Primeren za dražlična družabna srečanja, zunanje aktivnosti ali preprosto poslušanje glasbe doma.

Blaupunkt zvočnik, Bluetooth, BT13GY
49,90 € 38,32 €

Bluetooth zvočnik BT13 omogoča, da prisluhnete izredno kakovostnemu zvoku kjerkoli ste. Ponaša se z Bluetooth funkcijo, mp3 predvajalnikom microSD kartice in FM predvajalnikom.

Blaupunkt BT22TWS prenosni Bluetooth zvočnik
89,99 € 71,48 €

Kakovosten prenosni Bluetooth zvočnik, ki se ponaša z 2 × 8 W izhodne moči (RMS). Vgrajeni bateriji kapacitete omogočata do 8 ur delovanja. Omogoča enostavno povezovanje vaših pametnih naprav prek vmesnika Bluetooth.

Blaupunkt zvočnik, Bluetooth, BT50BB
104,90 € 88,44 €

Bluetooth zvočnik BT50BB omogoča, da prisluhnete izredno kakovostnemu zvoku kjerkoli ste. Ponaša se z Bluetooth funkcijo, mp3 predvajalnikom microSD kartice, funkcijo Powerbank in vodoodpornostjo.

Blaupunkt zvočnik, Bluetooth, BT06 GY, siv
31,90 €

Bluetooth zvočnik BT06 omogoča, da prisluhnete izredno kakovostnemu zvoku kjerkoli ste. Ponaša se z Bluetooth funkcijo, mp3 predvajalnikom microSD kartice in FM predvajalnikom.

Blaupunkt prenosni Bluetooth zvočnik BT07LED-47%
37,90 € 19,90 €

Odlična cena

Prenosni zvočnik Blaupunkt BT07LED podpira brezžično predvajanje glasbe in bo zagotovo izstopal s svojimi LED svetlobnimi efekti. Podpira tudi MP3 datoteke z microSD kartic, AUX vhode ter predvajanje FM radio postaj.