Planet Pool algicid standard, 3 l
14,95 € 13,42 €

Sredstvo PP – Algicid standard je rahlo peneč proizvod, ki se uporablja proti algam v bazenski vodi. Najbolj je primeren za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Planet Pool začetni set za nego vode
36,96 €

Začetni komplet za nego bazenske vode Planet Pool poskrbi za pregledno, enostavno in varno nego bazenske vode. Komplet vsebuje vse potrebe izdelke

Planet Pool solarni tuš Elegance
249,95 €

Solarni tuš Elegance s PVC rezervoarjem in enoročno mešalno baterijo. Celotna višina tuša je 215 cm. Prostornina rezervoarja s toplo vodo je 40 litrov.

Planet Pool multitab 3 kg / 200 g
29,95 €

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool Multitab, 5 kg
47,95 €

Počasi topne tablete PlanetPool Multitab (5 kg) so namenjene dezinfekciji, zatiranju alg in birstrenju vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora.

Planet Pool pesek filtrirni gr. 0,4 - 0,8 25 kg QW
15,95 €

Pesek filtrirni gr. 0,4–0,8 mm je poseben kristalni, izredno kvaliteten kremenčev pesek, zelo obstojen proti drobljenju. Oster ostane tudi po večletni uporabi, zato ni potrebna vsakoletna menjava!

Planet Pool rezervni set za analizo vode pH/klor
9,97 €

PP – Rezervni set za analizo vode pH/Cl vsebuje nadomestne reagentne tabletke za meritev prostega klora (DPD1) in pH vrednosti (Phenol Red) vode. Komplet vsebuje 30 tabletk DPD1 in 30 tabletk Phenol Red.

Planet Pool multitab 1 kg / 200g
11,95 €

PP – Multitab so zelo počasi topne tablete, ki jih uporabljamo za dezinfekcijo, zatiranje alg in za bistrenje vode. Vsebujejo več kot 80 % aktivnega klora. Tablete so primerne za vzdrževanje vode v privatnih bazenih in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool algicid standard, 10 l
39,96 €

PlanetPool Algicid standard deluje proti algam v bazenski vodi. Primeren je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Planet Pool težka sesalna ščetka
19,95 €

Težka sesalna ščetka s s stranskimi ščetinami poskrbi za hitro in učinkovito čiščenje. Sesalec se lahko priklopi na filter 3,5 m3/h. Ima priklop za cev fi 32 mm in fi 38 mm.

Planet Pool set za popravilo folije V 12
6,81 €

Komplet za popravilo bazenske folije je sestavljen iz 2 krpic (20 × 10 cm). Primerno za manjše poškodbe na foliji (samo za PVC folije).

Planet Pool pH minus granulat, 1, 5 kg
6,73 €

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool pH minus, granulat, 5 kg
16,95 €

PP – pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega (nad 7,6) v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool algicid special, 1 l, nepeneč
10,46 €

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneče sredstvo, ki se uporablja za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.

Planet Pool velike klorove tablete, 3 kg
28,95 € 24,93 €

PP – Velike krovne tablete so zelo počasi topne in pH-nevtralne. Uporabljajo se za dolgoročno dezinfekcijo bazenske vode. Primerne so za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Planet Pool algicid special, 3 l, nepeneč
26,95 €

Sredstvo PP – Algicid special je popolnoma nepeneč. Uporablja se za zatiranje alg in bakterij v bazenski vodi. Še posebej je primeren za bazene z masažami ali protitočnimi napravami.

Planet Pool mini Starter Set
24,95 €

Mini Starter Set je komplet sredstev za popolno nego vode v bazenu, Obsega klor granulat (1 kg), algicid standard (1 kg) in pH minus granulat (1,5 kg).

Planet Pool velike klorove tablete, 1 kg
11,95 €

PP – Velike klorove tablete so primerne za vse trdote vode. So pH-nevtralne in v vodi zelo počasi topne. Vsebujejo več kot 80% aktivnega klora in so stabilizirane proti hitri razgradnji klora.

Planet Pool velike kombinirane klorove tablete, 1kg
14,95 €

Velike kombinirane klorove tablete so počasitopne dvoplastne klorove tablete z dodatkom hitrotopnega klora in flokulanta za šok kloriranje. Primerne so za peščene in kartušne filtre, predvsem za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Planet Pool pH minus granulat 15 kg
39,96 €

pH minus granulat je regulator za zniževanje pH vrednosti bazenske vode. Znižuje pH vrednost bazenske vode iz bazičnega v nevtralno območje med 7,0 in 7,4.

Planet Pool klor plus, 1 kg
13,94 €

Klor plus je hitro delujoča kombinacija klora in aktivnega kisika. Najbolj primerno je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je zelo učinkovito sredstvo za sunkovito kloriranje bazenske vode, ker se hitro topi in je brez ostankov.

Planet Pool klor plus, 3 kg
34,96 €

Sredstvo PlanetPool Klor plus za sunkovito in hitro kloriranje bazenske vode s hitro delujočo kombinacijo klora in aktivnega kisika.

Planet Pool sesalec CrocoVac
26,95 €

Sesalec, ki se priklopi na vrtno zalivalno cev je namenjen manjšim bazenom s kartušnim filtrom.