Planet Pool klor plus, 1 kg

Planet Pool klor plus, 1 kg

Številka: 663701
Odlična cena
Klor plus je hitro delujoča kombinacija klora in aktivnega kisika. Najbolj primerno je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je zelo učinkovito sredstvo za sunkovito kloriranje bazenske vode, ker se hitro topi in je brez ostankov. Celoten opis
13,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 663701

Predstavitev

Klor plus je hitro delujoča kombinacija klora in aktivnega kisika. Najbolj primerno je za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Je zelo učinkovito sredstvo za sunkovito kloriranje bazenske vode, ker se hitro topi in je brez ostankov.

Idealna pH-vrednost vode je od 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v bazenu.

Uporaba: Za dolgotrajno doziranje dodajte približno 30 g sredstva na 10 m3 vode vsakih 3 – 6 dni. Za sunkovito kloriranje (pri zeleni vodi, po nevihti, po večjem številu kopalcev) pa dodajte približno 150 – 200 g granulata na 10 m3 vode. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo!

Za preprečevanje razvoja alg lahko dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki, ker se lahko sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S