Effect Faracid insekticid, 500 ml
7,44 €

Effect Faracid je specialni insekticid za zatiranje mravelj in drugih žuželk, ki dosega izjemno dolgotrajno učinkovitost. Pakiranje: 500 ml.

Bio Plantella rumene lepljive plošče proti čebulni muhi, 5 kosov
3,99 € 3,61 €

Rumene lepljive plošče so ekološko najprimernejša zaščita čebule, pora, česna, šalotke, drobnjaka in šopaste čebule pred ličinkami čebulne muhe in porove zavrtalke ter drugih škodljivcev v zelenjavnem vrtu, kot so: listne uši, rastlinjakov ščitkar in stebelni kapusov kljunotaj. Pakiranje: 5 kosov.

Effect Vaba za kuhinjske molje, feromonska
4,99 € 4,61 €

Učinkovita mehanska vaba za kuhinjske molje brez dodatka insekticida poskrbi za učinkovito zaščito prostorov, kjer skladiščimo hrano.

Kinzo lovilec za ose, 3 kosi
15,89 € 7,98 €

Lovilec KINZO je odličen pripomoček za lovljenje os, na vaši terasi, zelenici ali kjerkoli drugje.

G21 nadomestna žarnica za lovilec insektov GT-40
7,32 €

Nadomestna žarnica za lovilca insektov GT-40. Ta električni lovilec insektov uporablja UV-A svetlobo za privabljanje žuželk, ki jih nato paralizira. Nadomestna žarnica ima moč 20 W.

G21 električni lovilec insektov GT-40
123,94 €

Učinkovit ubijalec letečih insektov. G21 GT-40 je izdelan iz visoko kakovostne aluminijeve zlitine, je okolju prijazen in ne uporablja kemikalij. Patentirana konstrukcija zagotavlja visoko učinkovitost, varnost in funkcionalnost. Edinstvena oblika privablja žuželke iz vseh strani. Lovilec se lahko namesti na steno.

G21 nadomestna žarnica za lovilca insektov GTS-30
6,01 €

Nadomestna žarnica za lovilca insektov G21 GTS-30. Ta električni lovilec uporablja posebno svetlobo UV-A, ki nima vonja in ne onesnažuje okolja. Nadomestna žarnica ima moč 15 W.

Tark zapestnica za zaščito pred klopi-40%
4,99 € 2,99 €

Odlična cena

Zapestnica za zaščito pred klopi proizvajalca Tark je inovativna rešitev za vsee, ki si želite uživati v naravi brez klopnih ugrizov. Zaščita deluje 9 dni.

Raid spirale Fik, 10 kos
3,40 €

Raid spirale z insekticidi ščitijo pred navadnimi in tigrastimi komarji.

Autan suhi sprej Tropical,100ml
7,59 €

Kakovostno zaščitno sredstvo blagovne znamke Autan, zagotavlja učinkovito zaščito pred piki komarjev, tigrastih komarjev, klopov in obadov v obliki razpršila.

Autan losjon Family Care, 100ml
6,49 €

Zaščitno sredstvo Autan omogoča učinkovito zaščito v obliki losjona na pumpico. Primeren je za celotno družino kot tudi za otroke od dveh let. Na koži ne pušča madežev in vonja.

Celaflor posip za mravlje, 500 g
11,29 € 8,78 €

Zadnji kos!

Posip za mravlje je učinkovito, že pripravljeno sredstvo za zaščito pred nadležnimi mravljami v gospodinjstvu in v okolici doma.

Autan losjon Tropical, 100ml
7,99 €

Kakovostno zaščitno sredstvo blagovne znamke Autan zagotavlja učinkovito zaščito pred piki komarjev in ostalih insektov.

Bio Plantella lepljivi trak, 5 m
3,57 €

5-m lepljivi trak z izredno močnim in obstojnim entomološkim lepilom brez kemičnih aktivnih snovi v primerni širini 5 cm zagotavlja neprehodno naravno prepreko za škodljivce, ki se vzpenjajo po deblu.

Autan losjon Sport, 100ml
6,39 €

Kakovostno zaščitno sredstvo blagovne znamke Autan je namenjeno vsem aktivnim osebam, saj deluje proti potenju in učinkovito ščiti pred piki komarjev, ubadov, klopov in ostalih insektov.

Effect Ultimum insekticid, koncentrat, 100 ml
15,99 € 15,20 €

Effect Ultimum je insekticid s kontaktnim delovanjem, namenjen zatiranju vsega letečega in plazečega mrčesa. Izjemno učinkovit je tudi proti posteljnim stenicam. Pakiranje: 100 ml.

Effect vaba za ščurke
3,99 € 3,02 €

Učinkovita vaba za ščurke brez vonja, ki na popolnoma naraven in ljudem ter okolju prijazen način prostore dolgotrajno in zanesljivo varuje pred ščurki.