EverGreen capensia v cvetličnem loncu, 170 cm
101,23 €

82,25 €

Capensia v cvetličnem loncu se ponaša s 912 tekstilnimi listi. V jesenskih barvah bo pričarala domače vzdujše v vsak dom, na teraso ali dvorišče.


Koopman dekorativna rastlina Buxus, krogla, 22 cm
10,79 €

Zelena barva pomirja, zato mora biti cvetje nepogrešljiv del notranjih prostorov. V prostor vnesite pomirjujočo zelenje s to čudovito kroglo Marex Trade, ki izgleda kot prava tako na balkonu kot na terasi. Krogla ima premer 22 cm in 202 zelenih listov. Preprosto ustvarite čudovit aranžma.


Koopman dekorativni cvet v loncu, 20 cm, moder
8,13 €

Elegantna in moderna dekoracija v vašem domu. Marex Trade dekorativni cvet v belem cvetličnem loncu se zahvaljujoč odlični zasnovi ne razlikuje od pravih rastlin. Izdelana je iz visoko kakovostnega polimera v modri barvi. Visoka je 20 cm.


EverGreen fikus v cvetličnem loncu, 150 cm
107,99 €

87,74 €

Umetni fikus v cvetličnem loncu se ponaša s 116 tekstilnimi listi. V svežih barvah bo pričarala domače vzdujše v vsak dom, na teraso ali dvorišče.


Kaemingk Bombažna veja - naravna
19,88 €

Cvetoča bombažna veja z belimi cvetovi, bo ustrezala v vsak dom in ustvarila pravo tropsko atmosfero. Kaemingk Bombažna veja ima naravno zasnovo in dimenzije 4 × 22 × 75 cm. Bombažna veja bo izpadla odlično v vazi ali pa, kot samostojna dekoracija.


Kaemingk cvetoča trava v loncu, 85 cm
90,96 €

Plastična dekoracija z višino 85 cm vam bo pomagala dekorirati vsak zimski vrt. Visoka trava v loncu iz ratana od Kaemingk poživi vsak prostor in mu dodat pridih poletja, primerna je za notranje in zunanje prostore.


Kaemingk hortenzije, poliester - bele
17,53 €

Umetne hortenzije nudijo učinek pravih živih rož. Velikost cvetja, primerna tako za dom kot tudi za okraske zunanjih vrtov in teras. Umetne rože bodo cenili še posebej tisti, ki so alergični na cvetni prah. Izdelano iz trpežnega poliestra.


Kaemingk hortenzije, poliester - modre
17,53 €

Umetne hortenzije nudijo učinek pravih živih rož. Značilna roža, primerna za namestitev v vaš dom ali kot okrasek na prostem za cvetlične lončke in vrtne stene. Še posebej primerna za posameznike, ki so alergični na cvetni prah. Izdelano iz poliestra.


Kaemingk orhideja, real touch, poliester- svetlo roza-42%
22,61 €

12,90 €

Odlična cena

Najlepša dekoracija je cvet, ki ne potrebuje skoraj nobenega vzdrževanja. Če želite imeti orhidejo v svoji sobi in ste eden tistih, ki ne želite porabiti preveč časa za gojenje cvetja, je izdelek Kaemingk pravi za vas. Zvesta kopija iz poliestra je odgovor na vaše vprašanje.


Kaemingk Trava v loncu iz ratana, 80 cm
46,82 €

Plastična dekoracija z višino 80 cm vam bo pomagala dekorirati vsak zimski vrt. Visoka trava v loncu iz ratana od Kaemingk poživi vsak prostor in mu dodat pridih poletja, primerna je za notranje in zunanje prostore.


Kaemingk Veja češnje - bela
21,05 €

Cvetoča češnjeva veja z belimi svilenimi cvetovi vam bo pričaralo vzdušje prave pomladi v vašem domu. Kaemingk češnjeva veja ima dimenzije 19 × 90 cm. Izpade, kot odlična dekoracija v vazi ali pa, kot samostojna veja.


Kaemingk Veja - cvetoča češnja, svila - bela
24,96 €

Umetna češnja z listi iz svile. Dodatek za vaš dom, ki vam ga bo zavidal vsak obisk. Okrasite vaš dom na način brez primerjave in ga poživite s tem cvetjem. Uspešna imitacija češnje, ki je tudi kompatibilna z drugimi dodatki za dom.


Kaemingk Veja - cvetoča češnja, svila - bledo roza
24,96 €

Češnja iz umetnega materiala in z listi svile. Dodatek za vaš dom, ki vam ga bo zavidal vsak obisk. Okrasite vaš dom na način brez primerjave in ga poživite s tem cvetjem. Uspešna imitacija češnje, ki je tudi kompatibilna z drugimi dodatki za dom. V bledi roza barvi bo popestrila vsak prostor v hiši.


Koopman dekorativni cvet v loncu, 20 cm, lila
8,13 €

Elegantna in moderna dekoracija v vašem domu. Marex Trade dekorativni cvet v belem cvetličnem loncu se zahvaljujoč odlični zasnovi ne razlikuje od pravih rastlin. Izdelana je iz visoko kakovostnega polimera v naravni barvi. Visoka je 20 cm.


Koopman dekorativni cvet v loncu, 20 cm, purpura
8,13 €

Elegantna in moderna dekoracija v vašem domu. Marex Trade dekorativni cvet v belem cvetličnem loncu se zahvaljujoč odlični zasnovi ne razlikuje od pravih rastlin. Izdelana je iz visoko kakovostnega polimera v naravni barvi. Visoka je 20 cm.


EverGreen umetna begonija, 120 cm
12,19 €

9,90 €

Umetna begonija v cvetličnem loncu se ponaša s 758 tekstilnimi listi. V živih zelenih barvah bo pričarala domače vzdujše v vsak dom, na teraso ali dvorišče.


EverGreen bršljan, 120 cm
12,19 €

9,90 €

Umetni bršljan v loncu se ponaša s 740 tekstilnimi listi. V živih zelenih barvah bo pričaral domače vzdujše v vsak dom, na teraso ali dvorišče.