Tark zapestnica za zaščito pred komarji-40%
4,99 € 2,99 €

Odlična cena

Zapestnica za zaščito pred komarji proizvajalca Tark je inovativna rešitev za vsee, ki si želite uživati v naravi brez pikov komarjev. Zaščita deluje do 200 ur.

Raid past za mravlje 1/1
3,39 €

Raid past za mravlje 1/1 je namenjena uporabi v notranjih in zunanjih prostorih.

Tark zapestnica za zaščito pred klopi-40%
4,99 € 2,99 €

Odlična cena

Zapestnica za zaščito pred klopi proizvajalca Tark je inovativna rešitev za vsee, ki si želite uživati v naravi brez klopnih ugrizov. Zaščita deluje 9 dni.

Celaflor posip za mravlje, 500 g
11,29 € 8,78 €

Posip za mravlje je učinkovito, že pripravljeno sredstvo za zaščito pred nadležnimi mravljami v gospodinjstvu in v okolici doma.

Effect Ultimum insekticid, koncentrat, 100 ml
15,99 € 15,20 €

Effect Ultimum je insekticid s kontaktnim delovanjem, namenjen zatiranju vsega letečega in plazečega mrčesa. Izjemno učinkovit je tudi proti posteljnim stenicam. Pakiranje: 100 ml.

Effect Vaba za ščurke
3,99 € 3 €

Učinkovita vaba za ščurke brez vonja, ki na popolnoma naraven in ljudem ter okolju prijazen način prostore dolgotrajno in zanesljivo varuje pred ščurki.

Bio Plantella rumene lepljive plošče, 10 kosov
7,14 €

Lepljive plošče s skrbno izbranim odtenkom rumene barve neustavljivo privlačijo številne rastlinske škodljivce, kot so češnjeve muhe, razni zavrtači, jabolčni zavijači, oljčne muhe, sadne grizlice ter vrtni škodljivci, med njimi listne uši, rastlinjakove ščitkarje, bolhače, bolšice, resarje in razne muhe, zlasti čebulne muhe. Pakiranje: 10 kosov.

Effect Vaba za tekstilne molje, feromonska
3,99 € 3,40 €

Učinkovita vaba za tekstilne molje, ki na naraven in ljudem ter okolju prijazen način varuje obleke in druge tekstilne izdelke pred molji.

Effect Faracid insekticid, 500 ml
7,44 €

Effect Faracid je specialni insekticid za zatiranje mravelj in drugih žuželk, ki dosega izjemno dolgotrajno učinkovitost. Pakiranje: 500 ml.

Celaflor posip za mravlje, 300 g
7,39 € 5,75 €

Posip za mravlje je učinkovito, že pripravljeno sredstvo za zaščito pred nadležnimi mravljami v okolici doma.

Bio Plantella lepljivi trak, 5 m
3,57 €

5-m lepljivi trak z izredno močnim in obstojnim entomološkim lepilom brez kemičnih aktivnih snovi v primerni širini 5 cm zagotavlja neprehodno naravno prepreko za škodljivce, ki se vzpenjajo po deblu.

Bio Plantella Thymi sprej, z razpršilko, 500 ml
7,99 € 7,55 €

500-ml sprej za rastline na podlagi timijana in brina je učinkovita rešitev za vaše rastline. Uporablja se na zelenjavi, sadnem drevju, jagodičevju, trti in okrasnih rastlinah.

Bio Plantella rumene lepljive plošče proti čebulni muhi, 5 kosov
3,99 € 3,61 €

Rumene lepljive plošče so ekološko najprimernejša zaščita čebule, pora, česna, šalotke, drobnjaka in šopaste čebule pred ličinkami čebulne muhe in porove zavrtalke ter drugih škodljivcev v zelenjavnem vrtu, kot so: listne uši, rastlinjakov ščitkar in stebelni kapusov kljunotaj. Pakiranje: 5 kosov.