Laica filtrirni vrč Light Graffiti
21,99 €

Filtrirni vrč Leica Light Graffiti ima prostora za 1,2l fitrirane vode. Iz vode izloči klor, težke kovine in različne bakterije že manj kot v treh minutah. Praktičen dizajn omogoča, da ga izredno hitro napolnete, brez da bi morali odstraniti pokrov.

Laica Clear vrč za filtriranje, prozoren
13,99 €

Vrč za vodo Clear z mehanskim indikatorjem stanja filtra s skupnim volumnom 2,3 l, od tega je filtrirane vode 1,2 l. Vrč znamke Laica v prozornem dizajnu.

Brita Fill&Go Active 0,6l
14,67 €

Zadnji kos!

Ne glede na to kje ste, lahko sedaj pijete sveže filtrirano vodo. Praktična steklenička z 0,6 l prostornine je opremljena z Brita Micro Disc filtrom, ki učinkovito zmanjšuje klor in drugo umazanijo ter hkrati zadržuje minerale.

DAFI steklenica s sitom 0,5 l + 1 filter
9,12 €

Zadnji kos!

Praktična, lahka in enostavna za uporabo, steklenica s filtrom 0,5l vam bo pomagal obdržati režim pitja. Filter aktivnega oglja odpravlja neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor v vodi, odstrani vse nečistoče in prilagaja trdoto vode in pH. V vodi ostane pomemben magnezij in kalcij.

Laica filter vrč Aida
17,99 € 16,15 €

Vrč Aida uspešno filtrira umazanijo iz vode ter tako poskrbi, da ta ne vpliva na vaše zdravje ali samo napravo. Vrč premore 1,2 l filtrirane vode.

DAFI Luna classic filter vrč
14,02 € 13,63 €

Luna Classic filter vrč ima nastavljiv indikator življenjske dobe. Prilega se v vrata hladilnika.

Laica Stream Line filtrirni vrč
14,99 € 12,17 €

Zadnji kos!

Vrč za filtriranje vode Laica Stream Line s prostornino filtrirane vode 1,20 litra je opremljen z mehanskim indikatorjem menjave filtra, pohvali pa se s Flow and Go sistemom za hitro polnjenje preko pokrova.

DAFI Classic Standard nadomestni filtri, 2 kosa
6,62 €

Zamenljivo polnilo za vrč za filtriranje vode DAFI. Filter odstranjuje neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor, odstranjuje umazanijo in uravnava trdoto vode in pH. Primerno za vrče za filtriranje z oznako Classic.

DAFI Astra classic filter vrč
13,90 €

Astra classic filter vrč ima nastavljiv indikator življenjske dobe. Prilega se v vrata hladilnika. Enostavno ga je napolniti, tudi brez odstranitve pokrova.

DAFI Atria classic filter vrč
15,89 €

Atria classic filter vrč ima ročno nastavljiv indikator življenjske dobe. Lahko se vloži v vrata hladilnika.

DAFI filter vrč

DAFI filter vrč

Ocena: 4,7
23,70 €

Omega Unimax filter vrč odstranjuje vso umazanijo in prilagaja trdoto vode in pH. Opremljen je s senzorjem LED, ki opozarja, ko je potrebno zamenjati filter. Kotliček je enostaven za polnjenje, saj pri tem ni potrebno odstraniti pokrova.

DAFI pH+ Classic nadomestni filter 1 kos
8,47 €

Zamenljivo polnilo za vrč za filtriranje vode DAFI uravnava pH vode in izboljšuje njen okus. S filtriranjem prek posebnega keramičnega temelja se odstrani velika količina klora in voda se obogati z minerali.

Brita MaxtraPlus filter za vodo, 6 kosov (5+1)
40,49 € 29,93 €

Brita MaxtraPlus filter za vodo in njegova nova sestava zagotavljata do 25% boljši okus. Prilegajo se v vse Brita grelnike. Inovativna tehnologija Maxtra in mikroflow zagotavljata učinkovitejšo filtriranje vode za hladne in vroče napitke ter za kuhanje.

MAXXO filtri za vodo, 8 kosov
26,19 € 25,83 €

Maxxo zamenljivi vodni filtri odstranjujejo nezaželene snovi iz vode, ki negativno vplivajo na okus in izgled vode. Znatno zmanjšanje vsebnosti klora in organskih spojin. V paketu je 8 kosov.

Brita Marella, bel Starter pack PO (vč. 3MX+)
29,42 €

Filter kotliček s skupno prostornino 2,4 litra filtrira 1,4 litra vode. Brita Marella, bel Starter pack PO (vč. 3MX+) ima zaslon, elektronski indikator menjave filtra in je varen v pomivalnem stroju. Paket vsebuje kotliček in tri filtre.

Brita Elemaris XL Meter, črn PO
39,71 €

Filter kotliček s skupno prostornino 3,5 litra filtrira 2,2 litra vode. Brita Elemaris XL Meter PO ima zaslon, elektronski indikator menjave filtra in je varen v pomivalnem stroju. Paket vsebuje kotliček in en filter.

DAFI Unimax Standard nadomestni filtri, 2 kosa
8,21 €

Zamenljivo polnilo za vrč za filtriranje vode DAFI. Filter odstranjuje neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor, odstranjuje umazanijo in uravnava trdoto vode in pH. Primerno za vrče za filtriranje z oznako Unimax.

Brita Flow kotliček za vodo, 8,2l PO
48,58 €

Filter kotliček s skupno prostornino 8,2 litra filtrira 5,2 litra vode. Flow kotliček za vodo, 8,2l PO ima zaslon, elektronski indikator menjave filtra in je varen v pomivalnem stroju. Paket vsebuje kotliček in en filter.

DAFI filter vrč

DAFI filter vrč

Ocena: 3,7
24,50 €

Elegantni filtrski vrč Dafi Crystal classic z digitalnim kazalnikom življenjske dobe lahko spravite v vrata hladilnika. Enostavno ga lahko napolnite, ne da bi pri tem morali odstraniti pokrov. Vrč lahko pomivate kar v pomivalnem stroju.

DAFI nadomestni filter 2 kosa + pokrovček za filtrirno steklenico
9 €

Dafi nadomestni filter 2 kosa + pokrovček za filtrirno steklenico Filter aktivnega oglja odpravlja neželene snovi, kot so živo srebro, svinec, klor v vodi, odstrani vse nečistoče in prilagaja trdoto vode in pH. V vodi ostane pomemben magnezij in kalcij.

Laica filtrirni vrč Stream Line, zelen
29,99 € 19,99 €

Laica Stream Line filtrirni vrč za vodo s filtrom, je namenjen zmanjšanju vrednosti nezaželenih snovi, ki se najdejo v pitni vodi.

BWT vrč za filtriranje vode Vida, 2,6 L, ročni
14,99 € 14,59 €

Filtrirni vrč BWT Vida s prostornino 2,6 l v preprostem in modernem dizajnu. Pokrov ima ročni indikator zamenjave filtra, ki vas opozarja na čas zamenjave filtrskega vložka.

BWT Longlife filter, 3+1
25,33 €

Filter BWT Longlife ponuja boljši okus in vitalno moč magnezija, zahvaljujoč novi tehnologiji Mg2+. Primerni so tudi za Brita Maxtra, Laica Biflux in Dafi Unimax.

Brita steklenica Brita Fill & Go Vital, 0,6 l
19,29 € 18,09 €

Ne glede na to kje ste, lahko sedaj pijete sveže filtrirano vodo. Praktična steklenička z 0,6 l prostornine je opremljena z Brita Micro Disc filtrom, ki učinkovito zmanjšuje klor in drugo umazanijo ter hkrati zadržuje minerale.

DAFI Astra classic filter vrč
13,90 €

Astra classic filter vrč ima nastavljiv indikator življenjske dobe. Prilega se v vrata hladilnika. Enostavno ga je napolniti tudi brez odstranitve pokrova.

Brita kotliček za filtriranje vode, 2,4L + 3xMaxtraPlus
21,07 €

Kotliček za filtriranje vode s skupno prostornino 2,4 litra, iz katere boste po filtraciji dobili 1,4 litra vode. Kotliček je opremljen z mehanskim indikatorjem menjave kartuše, ki je potreben po približno 4 tednih. Paket vsebuje 3 zamenljive filtrirne kartuše Maxtra Plus.

MAXXO Nadomestni vodni filtri 3 + 1
13,70 € 13,25 €

Filtri nove generacije MAXXO INI, pakiranje 3 + 1 so kompatibilni s sistemi za filtriranje BWT, LAICA Biflux, Brita Maxtra. Odstranjujejo neželene snovi, ki negativno vplivajo na okus in videz vode iz pipe.