Ubisoft igra Assassin's Creed: The Ezio Collection (Xbox One)
29,99 € 28,06 €

Assassin’s Creed The Ezio Collection vključuje odmevne single-player kampanje in single-player dodatke iz Assassins Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood in Assassin’s Creed Revelations, z izboljšano grafiko. Zbirka iger je namenjena igranju na konzoli Xbox.

Ubisoft igra Assassin's Creed: Rogue Remastered (Xbox One)
29,99 €

Assassin's Creed: Rogue Remastered je nadgradnja starejše verzije igre, ki so jo izdelovalci ponovno vzeli v roke in poboljšali grafiko, zvok in odstranili vse napake, ki jih je imela original verzija. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.

Namco Bandai Games Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Legacy - XONE
29,99 € 26,92 €

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Legacy je izjemna zbirka 4 Naruto Storm iger. Zbirka vsebuje remastered različice Naruto HD: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Win.

GearBox Astroneer igra, Xbox One
34,99 €

Novo

Raziskovanje in kolonizacija planetov, rudarjenje, gradnja ter mnogo drugih doživetij vas čaka v igri Astroneer, ki je na voljo za konzolo Xbox One.

Warner Bros igra Shadow Of War: Definitive Edition (Xbox One)
39,99 €

V Middle-earth: Shadow of War: Ultimate Edition, igralci ustvarjajo nov obroč moči in se spopadajo s smrtonosnimi sovražniki, vključno s Sauronom in njegovim Nazgulom, v monumentalni bitki za Middle-earth. Igra je namenjena igranju na konzoli Xbox One.