Najdeno: 22

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

BOMIMI otroški voziček BAYO-29%
50,64 €

35,90 €

Zadnji kos!

Bomimi BAYO je lahek aluminijast športni voziček, namenjen za otroke od 6 mesecev do 15 kg. – Voziček je sestavljen iz enostavnega krovnega sistema. Varnost otrok je zagotovljena s 5-točkovnim varnostnim pasom in odstranljivim zaščitnim ročajem.


G-mini voziček Chilly
77,96 €

59,70 €

G-mini Chilly je otroški voziček za otroke od 6 mesecev do 15 kg. Voziček ima nastavljivo hrbtno naslonjalo z trakom in naslonom za noge. Varnost otrok je zagotovljena s 5-točkovnim varnostnim pasom in odstranljivo zaščitno krivino.


BOMIMI otroški voziček ELON
79,60 €

Bomimi ELON je športni otroški voziček z lahko aluminijasto konstrukcijo, namenjen za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. – Voziček je sestavljen iz enostavnega krovnega sistema. Varnost otrok je zagotovljena s 5-točkovnim varnostnim pasom in odstranljivim zaščitnim ročajem. Udoben in nastavljiv naslon za noge.


Safety 1st otroški voziček Compa'City
141,44 €

127,30 €

Safety 1st Compa´City je otroški voziček, ki je zaradi svoje majhne teže 7,8 kg in kompaktne velikosti idealen za potovanja ali izlete. Odlično se obnese v sončnih kot tudi deževnih dneh. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim enostavno. Udobje otroka zagotavlja mehka blazina in nastavljiv naslon. Voziček vsebuje ročaj, ki je nastavljivi po višini.


Safety 1st otroški voziček Flap
54,57 €

39,80 €

Safety 1st Flap otroški voziček je zaradi svoje majhne teže 7,1 kg in kompaktne velikosti idealen za potovanja ali izlete. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim enostavno. Varnost otroka je zagotovljena iz 5 točkovnimi varnostnimi pasovi.


Fillikid voziček marela Explorer BCSLO1881
89,99 €

Otroški voziček marela Explorer proizvajalca Fillikid je kakovosten voziček, primeren za otroke od 6. meseca starosti dalje, oziroma do telesne teže 15 kg. Vrtljiva sprednja kolesa omogočajo enostavno manevriranje, zadnja z možnostjo blokade pa varno vožnjo. Zložljiva zasnova pa omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.


GB otroški voziček Pockit+
199,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

GB otroški voziček Pockit+ ima maksimalno nosilnost 17 kg. Opremljen je z velikimi kolesi ter oblazinjenimi pasovi za zapenjanje. Omogoča enostavno prenašanje in je izredno lahek.


Peg Perego voziček Pliko Mini
233,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček Pliko Mini proizvajalca Peg Perego je primeren za vsakega otroka od rojstva naprej.


Peg Perego voziček Si Completo
308,99 €

298,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

SI Completo je lahek voziček proizvajalca Peg Perego.


GB otroški voziček Qbit+
229,99 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

GB otroški voziček Qbit+ ima maksimalno nosilnost 17 kg. Opremljen je z velikimi kolesi ter oblazinjenimi pasovi za zapenjanje. Omogoča enostavno prenašanje in je izredno lahek.


Safety 1st otroški voziček Crazy Peps
39,80 €

Trenutno ni na zalogi

Voziček Safety 1st Crazy Peps ima zabaven dizajn s 3D motivom. Voziček je zelo lahek in enostaven za upravljanje. Zaradi kompaktne sestave in nizke teže je odličen za potovanje z otroki. Barviti motivi pritegnejo vsakega otroka.


Safety 1st otroški voziček Rainbow
67,60 €

Trenutno ni na zalogi

Rainbow je lahek voziček, ki ponuja 4 položaje mehansko nastavljivega naslonjala. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. V vozičku je vključena košara za shranjevanje in streha za zaščito pred soncem.


Safety 1st otroški voziček Slim Comfort Pack, Splatter Black
102,14 €

91,50 €

Trenutno ni na zalogi

Safety 1st Slim je otroški voziček, ki je zaradi svoje majhne teže 7,1 kg in kompaktne velikosti idealen za potovanja ali izlete. Odlično se obnese v sončnih kot tudi deževnih dneh. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim enostavno. Udobje otroka zagotavlja udobna blazina in nastavljiv naslon. Poleg vozička prejmete tudi zaščito pred dežjem, vrečko za voziček in previjalno torbo.


Safety 1st otroški voziček Teeny
147,30 €

Trenutno ni na zalogi

Teeny je popoln partner na potovanju, bodisi na letalu, avtobusu ali vlaku. Zaradi izjemno lahke konstrukcije in kompaktnih dimenzij, bo vedno z vami. Poleg majhnih dimenzij je Teeny tudi zelo udoben za vašega malčka predvsem zaradi oblazinjenega sedeža in nastavljivega naslonjala.


Safety 1st otroški voziček Up To Me
119,40 €

Trenutno ni na zalogi

Up To Me je lahek voziček, primeren za vsakodnevno uporabo. Zaradi več položajev, vključno z ležanjem je primeren za uporabo od rojstva – 5 možnosti nastavitev položaja sedenja.


Safety 1st otroški voziček Urby
175,10 €

Trenutno ni na zalogi

Urby je praktičen spremljevalec za potovanje, nakupovanje ali samo za sprehod. Zaradi zelo nizke teže 4,9 kg je enostaven za uporabo in ga je enostavno prenašati. Urby je zelo udoben za sprehode zaradi svojega oblazinjenega sedeža z nekoliko več položaji naslona za glavo, vključno z vodoravnim položajem za ležanje za novorojenčke.