BOMIMI otroški voziček BAYO
51,40 €

Bomimi BAYO je lahek aluminijast športni voziček, namenjen za otroke od 6 mesecev do 15 kg. – Voziček je sestavljen iz enostavnega krovnega sistema. Varnost otrok je zagotovljena s 5-točkovnim varnostnim pasom in odstranljivim zaščitnim ročajem.


Hauck voziček Disney Sport 2019 Minnie
70,06 €
67,90 €

Hauck Disney Sport 2019 Minnie je lahkotni športni voziček. Je popoln voziček za v mesto, saj je izredno lahkoten in prostoren. Ima nastavljiv naslon za hrbet do skoraj ležečega položaja. Ima snemljiv zgornji del in prostorno nakupovalno košaro.


BOMIMI otroški voziček ELON
79 €

Bomimi ELON je športni otroški voziček z lahko aluminijasto konstrukcijo, namenjen za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. – Voziček je sestavljen iz enostavnega krovnega sistema. Varnost otrok je zagotovljena s 5-točkovnim varnostnim pasom in odstranljivim zaščitnim ročajem. Udoben in nastavljiv naslon za noge.


Safety 1st otroški voziček Compa'City
141,44 €

126,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Safety 1st Compa´City je otroški voziček, ki je zaradi svoje majhne teže 7,8 kg in kompaktne velikosti idealen za potovanja ali izlete. Odlično se obnese v sončnih kot tudi deževnih dneh. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim enostavno. Udobje otroka zagotavlja mehka blazina in nastavljiv naslon. Voziček vsebuje ročaj, ki je nastavljivi po višini.


Inglesina otroški voziček Trip
179 €

Inglesina Trip izjemno lahek in kompakten otroški voziček, primeren za otroke od 6 mesecev do približno 3. leta starosti (15 kilogramov).


Fillikid voziček marela Explorer BCSLO1881
89,99 €

Otroški voziček marela Explorer proizvajalca Fillikid je kakovosten voziček, primeren za otroke od 6. meseca starosti dalje, oziroma do telesne teže 15 kg. Vrtljiva sprednja kolesa omogočajo enostavno manevriranje, zadnja z možnostjo blokade pa varno vožnjo. Zložljiva zasnova pa omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.


Fillikid voziček marela Felix
109,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček se zapira po principu zapiranja dežnika. Možno je blokirati kolesa in nastaviti hrbtni del v 3 položaje.


GB otroški voziček Pockit+
199,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

GB otroški voziček Pockit+ ima maksimalno nosilnost 17 kg. Opremljen je z velikimi kolesi ter oblazinjenimi pasovi za zapenjanje. Omogoča enostavno prenašanje in je izredno lahek.


GB otroški voziček Qbit+
229,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

GB otroški voziček Qbit+ ima maksimalno nosilnost 17 kg. Opremljen je z velikimi kolesi ter oblazinjenimi pasovi za zapenjanje. Omogoča enostavno prenašanje in je izredno lahek.


Peg Perego voziček Pliko Mini
233,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček Pliko Mini proizvajalca Peg Perego je primeren za vsakega otroka od rojstva naprej.


G-mini voziček Chilly
77,96 €

60,50 €

G-mini Chilly je otroški voziček za otroke od 6 mesecev do 15 kg. Voziček ima nastavljivo hrbtno naslonjalo z trakom in naslonom za noge. Varnost otrok je zagotovljena s 5-točkovnim varnostnim pasom in odstranljivo zaščitno krivino.


Hauck voziček Disney Sport 2019 Mickey
70,06 €
67,90 €

Hauck Disney Sport 2019 Mickey je lahkotni športni voziček. Je popoln voziček za v mesto, saj je izredno lahkoten in prostoren. Ima nastavljiv naslon za hrbet do skoraj ležečega položaja. Ima snemljiv zgornji del in prostorno nakupovalno košaro.


Peg Perego otroški voziček Pliko Mini
180,99 €

173,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček Pliko Mini zavzame zelo malo prostora in gre v vsak prtljažnik, zato na dopustu ne bo težav z drugo prtljago. Zloži se kot dežnik z eno samo roko in zložen stoji samostojno.


Safety 1st otroški voziček Crazy Peps
39,50 €

Voziček Safety 1st Crazy Peps ima zabaven dizajn s 3D motivom. Voziček je zelo lahek in enostaven za upravljanje. Zaradi kompaktne sestave in nizke teže je odličen za potovanje z otroki. Barviti motivi pritegnejo vsakega otroka.


Safety 1st otroški voziček Flap
54,57 €

39,50 €

Safety 1st Flap otroški voziček je zaradi svoje majhne teže 7,1 kg in kompaktne velikosti idealen za potovanja ali izlete. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim enostavno. Varnost otroka je zagotovljena iz 5 točkovnimi varnostnimi pasovi.


Safety 1st otroški voziček Rainbow
67,20 €

Rainbow je lahek voziček, ki ponuja 4 položaje mehansko nastavljivega naslonjala. Primeren je za otroke od 6. meseca starosti do 15 kg. V vozičku je vključena košara za shranjevanje in streha za zaščito pred soncem.


Safety 1st otroški voziček Teeny
146,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Teeny je popoln partner na potovanju, bodisi na letalu, avtobusu ali vlaku. Zaradi izjemno lahke konstrukcije in kompaktnih dimenzij, bo vedno z vami. Poleg majhnih dimenzij je Teeny tudi zelo udoben za vašega malčka predvsem zaradi oblazinjenega sedeža in nastavljivega naslonjala.


Safety 1st otroški voziček Urby
173,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Urby je praktičen spremljevalec za potovanje, nakupovanje ali samo za sprehod. Zaradi zelo nizke teže 4,9 kg je enostaven za uporabo in ga je enostavno prenašati. Urby je zelo udoben za sprehode zaradi svojega oblazinjenega sedeža z nekoliko več položaji naslona za glavo, vključno z vodoravnim položajem za ležanje za novorojenčke.