-28%
Badabulle previjalna torba Multipocket, črna
74x

Badabulle previjalna torba Multipocket

42,19 €
30,02 €
Zadnji kos!

Torba za previjanje Badabulle Multipocket je praktična pomoč na potovanju z otroki. Vključuje praktično dodatno opremo in veliko notranjih in zunanjih žepov. Pritrdite jo lahko na ročaj vozička.

Dostava Mimovrste
-15%
Badabulle previjalna torba BOHO Black, črna
75x

Badabulle previjalna torba BOHO

39,40 €
33,46 €
Zadnji kos!

Previjalna torba BOHO Badabulle je praktičen pomočnik na potovanju z otroki. Vključuje praktično dodatno opremo in veliko notranjih in zunanjih žepov. Lahko jo pritrdite na ročaj vozička.

Dostava Mimovrste
Tinéo previjalna torba
5x

Tinéo previjalna torba

48,26 €
Zadnji kos!

Previjalna torba, od znamke Tineo, ima veliko število žepov, s katerimi lahko vse organizirate. Nahrbtnik je opremljen z ročaji za varno pritrditev na voziček.

Dostava Mimovrste
7AM Voyage nahrbtnik Print Stella

7AM Voyage nahrbtnik

65,90 €
61,42 €
Zadnji kos!

7 AM nahrbtnik je popoln vsakdanji lahek spremljevalec potovanja. Enostaven oprijem in nastavljivi oblazinjeni naramnici za enostavno rokovanje. Uporabite kot torbo za dojenčke ali kot običajen nahrbtnik za kateri koli dan.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Molly univerzalen previjalni nahrbtnik, Bird
24x

KinderKraft Molly univerzalen previjalni nahrbtnik

40,70 €
36,90 €
Odlična cena

Univerzalen in modni nahrbtnik Kinderkraft Molly je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. Ponuja 14 praktičnih žepov, skupaj s posebnimi žepi za mokre robčke, termo žepe in neprepustne žepe za mokre plenice ali umazana oblačila.

Dostava Mimovrste
PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik, siv

PacaPod Rockham previjalni nahrbtnik

127,25 €
Zadnji kos!

Eleganten in modni nahrbtnik Rockham znamke PacaPod je namenjen vsem staršem, ki želijo s svojimi otroki raziskovati svet. Na poti služi kot previjalna torba, organizator ali kot klasičen nahrbtnik. V nahrbtniku je mnogo notranjih žepov za enostavno in pregledno organizacijo vaših osebnih reči in dve odstranljivi torbi. Primeren je za na pot do službe, vadbo ali kamorkoli greste.

Dostava Mimovrste
-17%
Skip hop previjalna torba Duo Signature, črna
52x

Skip hop previjalna torba Duo Signature

75,96 €
62,68 €
Zadnji kos!

Sodobno oblikovana previjalna torba Duo Signature je praktična in vsestranska torba, ki se lahko namesti na voziček, ali pa jo nosite na rami.

Dostava Mimovrste
KinderKraft materinska torba Mommy Bag, bela
12x

KinderKraft materinska torba Mommy Bag

42,90 €
39,90 €
Odlična cena

Praktična torba Kinderkraft bo prišla prav mamicam, saj so lahko z njovedno pripravljene na vse, kjerkoli so. Torbo lahko obesite na voziček s pomočjo priloženih trakov. Vsebuje previjalno podlogo.

Dostava Mimovrste
-42%
Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, rumen - Odprta embalaža

99,90 €
57,20 €
Odprta embalaža

Nahrbtnik Sancy znamke Babymoov je izdelan, tako da vi vam v največji meri olajševal življenje. Ta eleganten in sodoben nahrbtnik je popolnoma drugačen, saj ga navdihujejo pohodniški nahrbtniki,le da ima ta eleganten in moderen dizajn. Nahrbtnik je bil razvit v sodelovanju s starši. Na zadnji strani nahrbtnika, v njegovem spodnjem delu je velik izotermičen žep na zadrgo, ki se odpira ločeno od ostalih. Tako lahko enostavno pridete do prigrizka za vašega pobalina, ob tem pa vam ni treba prebrskati celega nahrbtnika. Dobra porazdelitev teže in nastavljive naramnice zagotavljajo visoko udobje pri nošenju. Na elastične trakove na strani lahko pritrdite steklenico za pijačo. Na sprednji strani nahrbtnika je ločen žep na zadrgo. Z odpiranjem žepa imate dostop do več predelkov za shranjevanje robčkov, plenic, krem Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik, moder
19x

Babymoov Sancy previjalni nahrbtnik

95,90 €
84,40 €
Zadnji kos!

Nahrbtnik Sancy znamke Babymoov je izdelan, tako da vi vam v največji meri olajševal življenje. Ta eleganten in sodoben nahrbtnik je popolnoma drugačen, saj ga navdihujejo pohodniški nahrbtniki,le da ima ta eleganten in moderen dizajn. Nahrbtnik je bil razvit v sodelovanju s starši. Na zadnji strani nahrbtnika, v njegovem spodnjem delu je velik izotermičen žep na zadrgo, ki se odpira ločeno od ostalih. Tako lahko enostavno pridete do prigrizka za vašega pobalina, ob tem pa vam ni treba prebrskati celega nahrbtnika. Dobra porazdelitev teže in nastavljive naramnice zagotavljajo visoko udobje pri nošenju. Na elastične trakove na strani lahko pritrdite steklenico za pijačo. Na sprednji strani nahrbtnika je ločen žep na zadrgo. Z odpiranjem žepa imate dostop do več predelkov za shranjevanje robčkov, plenic, krem, prav tako lahko snamete snemljivo previjalno podlogo, ki vam zagotavlja higienično previjanje otroka na katerem koli mestu. Nahrbtnik ima prostornina 36 litrov.

Dostava Mimovrste
-33%
Canpol babies previjalna torba LADY MUM, rdeča
59x

Canpol babies previjalna torba LADY MUM

51,90 €
34,31 €
Zadnji kos!

Previjalna torba iz serije „Lady Mum“ je bila zasnovana posebej za aktivne mame, ki se rade počutijo elegantno. Torba je dovolj velika za vse potrebne stvari, ki jih potrebujete na sprehodu ali potovanju. Mame bodo zagotovo navdušene nad vsestranskim prostorom v torbi. Elegantna, praktična in priročna previjalna torba blagovne znamke Canpol babies za aktivne mame. Idealno za sprehode, kjer morate imeti vse vedno pri roki. Lahko jo pripnete tudi na voziček.

Dostava Mimovrste
Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček, črn
15x

Babymoov Stroller bag organizator za na otroški voziček

28,90 €
26,91 €

Organizator je primeren za otroške vozičke Babymoov. Izotermični žep za otroško stekleničko ali pijačo za mamico. Velik shranjevalni prostor z zadrgo. V notranjosti sta 2 mrežasta žepa. Velik žep z zadrgo na zunanji strani. Lahko jo pritrdite na ročaj vozička ali jo nosite čez ramo.

Dostava Mimovrste