Maxi-Cosi Duo Kit Lila
223,01 €

198,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Set Maxi-cosi Lila Duo kit preoblikuje Lila otroški voziček v popoln dvojni voziček za dva otroka. Voziček 5× drugače! Z nastavitvijo vozička na 5 različnih načinov lahko zagotovite najboljše udobje za vas in udobje za svoje otroke.


Safety 1st otroški voziček za dvojčke Teamy
200,81 €

190,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Voziček Teamy za dvojčke od 6. meseca ali za brate in sestre. Ta športni voziček bo vam in vašemu otroku olajšal vožnjo po različnih terenih. Po zaslugi robustnega okvirja in obračanju sprednjih koles je manevriranje z njim popolnoma enostavno.


Peg Perego otroški voziček Aria Twin Shopper Class
340 €

Voziček je primeren za dvojčke, kot tudi za brate in sestre, ki so podobne starosti in sicer od 6 do 36 mesecev. Voziček je izredno okreten, vodljiv in najpomembnejše – je najlažji med vsemi vozički za dvojčke.


Thule otroški voziček Urban Glide 2 Double
799,95 €

743,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški voziček Urban Glide 2 Double proizvajalca Thule je zaradi kakovostnih gumijastih koles primeren za različne terene. Ponaša se z izjemno lahko zasnovo, ki jo lahko tudi zložite in tako prihranite prostor.


Thule otroški voziček za dvojčke Urban Glide2
749,95 €

664,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Športno in kompaktno zasnovan otroški voziček Thule Urban Glide2 se pohvali s prednjim vrtljivim kolesom. Ima dva dobro oblazinjena sedeža s 5-točkovnim varnostnim pasom, dve nastavljivi strehi in po višini nastavljivo ergonomsko oblikovano krmilo. Poleg tega ima tudi priročno košaro ter ročno in parkirno zavoro. Namenjen je za dva otroka.