Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Everki Onyx nahrbtnik za prenosnik, 43,94 cm, črn (53885)

Everki Onyx nahrbtnik za prenosnik, 43,94 cm, črn (53885)

Številka: 8354294
Onyx nahrbtnik za prenosnik je mesto, kjer se združita funkcionalnost in odlična oblika. Celoten opis
304,80 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
6.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 8354294

Predstavitev

Onyx nahrbtnik za prenosnik

Onyx nahrbtnik za prenosnik je mesto, kjer se združita funkcionalnost in oblika, ki pritegne ogromno pogledov. Nahrbtnik je bil oblikovan, da lahko vanj shranite vse, kar potrebujete in je hkrati dovolj intuitiven da najdete stvari tam, kjer jih prič akujete. Od nahrbtnika lahko pričakujete velike predale in funkcionalnost, vendar ne želite kompromisa glede oblike. Poleg tega vsebuje namenski predal za vaš prenosnik, zaščiten z RFID.

1

1

Kompaktna funkcionalnost

Onyx omogoča najboljšo zaščito in intuitivno organizacijo za vašo tehnologijo in druge potrebščine, zavite v vrhunski slog. Vaš prenosni računalnik in tablični računalnik je mogoče varno vstaviti v namenske žepe, ki so na voljo v namenskem „tehnološkem“ predelu. Občutljive predmete, kot so potni listi in kreditne kartice, pa lahko varno shranite v diskretni žep, zaščiten z RFID. 

Več krhkih predmetov, kot so sončna očala in mobilni telefon, imajo svoja mesta v ohišju za hiter dostop, ki se nahaja na vrhu torbe. S temi in številnimi drugimi organizacijskimi žepi in predali, ki jih boste našli v nahrbtniku, organiziranje poslovnega potovanja še nikoli ni bilo lažje.


Tehnične podrobnosti

Barva črna
Dimenzije 475 × 360 × 200 mm
Teža 1,9 kg

Garancija: 1 leto