Everki poslovni nahrbtnik Bag-Evr-Beacon 18, 46 cm
154,25 € 124,10 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Robusten in eleganten nahrbtnik je zasnovan tako, da zagotavlja dovolj prostora za prenosni računalnik, igralno konzolo in dodatno opremo.

Everki torba za prenosnike Advance, 40,64 cm (16"), črna
29,95 € 26,90 €

Zadnji kos!

Torba Everki Advance nudi optimalno zaščito za prenosnike z razponom diagonale do 40,64 cm (16"), prav tako pa vam z naborom manjših žepkov in rež omogoča organizirano prenašanje drugih pripomočkov in manjših naprav.

Everki torba Advance 29,46 cm (11,6'')
29,90 € 24,80 €

Zadnji kos!

Torba Advance 29.5 cm primerna za iPad, tablice in prenosnike. Primerna je za vsakodnevno uporabo. Torba ima veliko shranjevalnega prostora tako, da vam omogoča shranjevanje vaših vsakodnevnih nujnih pripomočkov. Poleg dobite tudi 5 letno garancijo na torbo Advance 29.5 cm. Torba je izredno lahka, le 430g, kar omogoča lahko prenašanje iz dneva v dan.

Everki nahrbtnik Concept, Premium serija EKP133, 43 cm
295,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Praktični nahrbtnik je zasnovan tako, da varno nosi prenosni računalnik z diagonalo 43 cm in ostale dodatke. Ima dva genialno oblikovana predala za shranjevanje vseh potrebnih predmetov, vključno z rač. tablico, dokumenti in osebnimi predmeti. Izdelan je iz trpežnega, zelo udobnega material z možnostjo odpiranja prijazne kontrolne točke – popolno odpiranje. Popolnoma urejeni žepi z dodatki, majhni predmeti, trda podlaga za sončna očala z odprtinami za slušalke, bočni in stranski žepi, udobno nastavljivi mehki trakovi, zračen hrbet, dežni plašč z zasebnim prostorom za shranjevanje

Everki nahrbtnik za prenosnik Concept 2, 44 cm
427,77 € 360,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Everki nahrbtnik Concept 2 je primeren za shranjevanje in transport prenosnega računalnika z diagonalo 44 cm (17"). Odlikujejo ga izdelava iz balističnega najlona, usnjeni ročaji, veliki predali, funkcionalnost in priročna oblika.

Everki torba za dodatno opremo Bag-Evr-Pouch
26,69 €

Pripomoček za dodatno opremo je namenjen ločevanju miške, polnilnika, kablov itd. za shranjevanje bolj občutljivih predmetov. Obloga dna zagotavlja boljšo zaščito manjših in krhkih predmetov.

Everki nahrbtnik Atlas EKP121
149,95 € 140,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Everki nahrbtnik Atlas EKP121 s prostornino 32 litrov je primeren za prenosne računalnike do velikosti 43,94 cm (17,3''). Odlikuje ga pregledna notranjost s številnimi ločenimi, pregrajenimi žepi in predali. Udobno nošenje omogoča 5-točkovni sistem trakov. Navdušeni boste nad diskretno skritim, izvlečnim ročajem.

Everki nahrbtnik Atlas EKP121S15
140,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Everki nahrbtnik Atlas EKP121S15 je primeren za prenosne računalnike do velikosti 39,6 cm (15.6''). Odlikuje ga pregledna notranjost s številnimi ločenimi, pregrajenimi žepi in predali. Udobno nošenje omogoča 5-točkovni sistem trakov. Navdušeni boste nad diskretno skritim, izvlečnim ročajem.

Everki nahrbtnik za prenosnik ContemPRO Commuter
118,95 € 103,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lahek in kompakten nahrbtnik za prenosni računalnik Everki je primeren za prenosnike do velikosti 39,6 cm (15,6''). Odlikuje ga ločen predal, ki nudi oblazinjena žepa za prenosni in tablični računalnik. Za dodatno varnost skrbi sistem zaščite robov. Na voljo so številni uporabni manjši žepi in pripomočku za pregledno shranjevanje raznovrstnih potrebščin.

Everki nahrbtnik za prenosnik Glide 17,3"
79,95 € 75,80 €

Lahek in kompakten nahrbtnik za prenosni računalnik Everki Glide je primeren za prenosnike do velikosti 43,9 cm (17,3''). Odlikuje ga ločen predal, ki nudi oblazinjena žepa za prenosni in tablični računalnik. Za dodatno varnost skrbi sistem zaščite robov. Na voljo so številni uporabni manjši žepi in pripomočku za pregledno shranjevanje raznovrstnih potrebščin.

Everki torba za prenosnik Agile Slim 16"
49,95 € 46,40 €

Torba za prenosni računalnik Everki Agile Slim je primerna za shranjevanje prenosnika do velikosti 40,64 cm (16''). Odlikuje jo bogato, mehko oblazinjenje, ki skupaj s peno za blaženje udarcev poskrbi za zanesljivo zaščito vaše naprave. Poleg glavnega žepa sta na voljo še sprednji ter zadnji zunanji žep. Za udobno nošenje skrbi nedrseč, po dolžini prilagodljiv ramenski trak.

Everki ContemPRO Roll Top nahrbtnik za prenosnik
99,95 € 90 €

Everki ContemPRO Roll Top nahrbtnik za prenosnik do velikosti 39,6 cm (15.6'') ima moderen videz, ki se bo prilegel tako športnemu kot elegantnemu videzu. Na vrhu ima veliko odprtino za lažjo dostopnost, velik žep za vaš prenosnik ter manjši žep za tablico. Poleg žepa pa še veliko prostora za ostale predmete.

Podjetje Everki je proizvajalec visoko kakovostnih, stilsko dovršenih in inovativnih izdelkov. Izdelujejo izdelke za zaščito digitalne opreme. Dajejo poudarek na udobje in vsestranskost v funkcionalni obliki s profesionalnim pridihom. Blagovna znamka je prisotna po vsej Severni Ameriki, Avstraliji, Aziji, Afriki in Evropi.

Podjetje Everki je proizvajalec visoko kakovostnih, stilsko dovršenih in inovativnih izdelkov. Izdelujejo izdelke za zaščito digitalne opreme. Dajejo poudarek na udobje in vsestranskost v funkcionalni obliki s profesionalnim pridihom. Blagovna znamka je prisotna po vsej Severni Ameriki, Avstraliji, Aziji, Afriki in Evropi.