Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Everki Advance ECO torba za prenosnik, 14,1, črna (65441)

Everki Advance ECO torba za prenosnik, 14,1, črna (65441)

Številka: 36158738
Torba Advance je vaš idealen sopotnik, če potrebujete zanesljiv in funkcionalen način prenašanja vašega prenosnika. Celoten opis
34,30 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču Zadnji kos

Jutri predviden osebni prevzem
 
6.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 36158738

Predstavitev

Advance ECO torba za prenosnik

Ena izmed ključnih prednosti Advance torbe je ergonomsko dvosmerno nastavljiv naramni pas. Potovanje je lahko že samo po sebi naporno, zato smo poskrbeli, da bo prenašanje torbe udobno in enostavno. Naramni pas je udobno oblazinjen in omogoča hitro prilagajanje dolžine zaponk, kar vam daje popolno svobodo, da ga prilagodite vašim potrebam.

Torba Advance je oblikovana z mislijo na funkcionalnost in organizacijo. Vsebuje številne reže in žepke, ki bodo poskrbeli, da bo vaša vsebina vedno urejena. Nikoli več ne boste izgubljali ključnih stvari, saj vam bo Advance s svojo premišljeno notranjostjo pomagal ohraniti pregled nad svojimi predmeti.

1

1

Enostavno prenašanje

Poleg tega ima torba Advance tudi svetlo oranžno podlogo visokega kontrasta. Ta podrobnost ni samo estetska, ampak tudi izjemno funkcionalna. Olajša iskanje vaših predmetov in omogoča, da vedno najdete tisto, kar iščete.

Ne glede na to, ali potujete na dolge razdalje ali preprosto nosite svoj prenosnik v službo, bo torba Advance zadovoljila vaše potrebe po funkcionalnosti, udobju in organizaciji.


Tehnične podrobnosti

Barva črna
Dimenzije prostornina 14 l, 28 × 36 × 5 cm (predal za prenosnik: 25,5 × 34,5 × 4 cm); 0,55 kg
Za velikost do 35.8 cm (14.1")

Garancija: 1 leto