LEGO Movie 70827 Ultramuca in bojevniška Lucy
31,99 €

24,50 €

Združi svoje sposobnosti z Ultramuco in bojevnico Lucy iz filma LEGO® Movie 2 in obvaruj Emmeta pred drugimi vsiljivci! Nadzoruj mogočno Ultramuco in ustvari različne izraze na obrazih. V vesoljca nameri z Lucyjinim samostrelom, a vsekakor pazi na njegove šklepetajoče čeljusti!


LEGO raketoplan 70839
167,39 €

135,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vsi na krovu Rexcelsior z Emmet in Stubble in Rex Riskomil! LEGO® vesoljska doživetja čakajo na vas. Emmet, lik iz LEGO STORY 2, je postal strnen, da bi bil podoben svojemu najboljšemu prijatelju. Ali se bo zabaval s potovanjem v Rexovi sci-fi vesoljski ladji?


LEGO Movie 70848 Zabava iz sestrskega sistema
19,49 €

17,70 €

Zadnji kos!

To je res pršica z zabavo iz sistema Sister! Postavite LEGO® Unikitty pero boa, pa naj bo to Disco Kitty in Bennyjeva zvezdna očala, da okrasite vsak ples. Zgradite Kovovous neverjetni enodelni kovinski trak v obliki velikega robota z veliko vgrajenimi LEGO glasbili. naredite si smuti z junaki iz filma LEGO Zgodba 2 in potem zaplešite na plesišču!


LEGO "Grozljiva" prostorska palača kraljice Libovile 70838
116,77 €

96 €

Zadnji kos!

Pridružite se večerji staremu fantu Batmanu in kraljici Libov pri strašni kraljici Space Palace s tem zabavnim kompletom! Uživajte v gladkosti in si oglejte mešalnik. Raziščite druge barvne znake iz LEGO STORY 2, kot so sladoledni stožec, in posnemite Star in Heart v svoje module v prostoru.


LEGO Movie 70835 Rexov raziskovalec
138,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Bojuj se proti Faunoflórům z Rexovim Rexplorerjem! Postavite raptorje v pilotske kabine, Rexa in Emmeta pa v zadnji del vesoljske ladje Rexplorer. Obrnite motorje in ustreli strelce. Naredite varen pristanek in preletite površino planeta s hitrostjo z ejektorji ali skiperji.


LEGO Movie 70847 Dobro jutro, iskrice!
10,51 €
10,20 €

Zadnji kos!

LEGO® za dobro jutro začnite s to zabavno igro! Privoščite si smutij in skupaj z Emmo in Luciji zapojte, tako kot v filmu filmu LEGO ZGODBA 2. Potem pa lahko s pomočjo katapulta LEGO razstrelite zvezdo. Ali pa se usedite nanjo in poletite v vesolje! S tem velikim kompletom LEGO se akcija nikoli ne konča!


LEGO Movie 70820 LEGO Ustvarjalec filmov - Odprta embalaža-27%
54,99 €

39,90 €

Odprta embalaža

Ustvarite svoj lastni film s kompletom LEGO® Ustvarjalec filmov! Postavite sceno in si izberite eno izmed dveh ozadij. Preden posnamete vse prizore z Emmettom, Lucyjem, Rexom in drugimi odličnimi liki, ne pozabite vse preizkusiti. Nato svoj pametni telefon postavite na stojalo in ustvarite svojo neverjetno različico LEGO ZGODBA 2!


LEGO Movie 70826 Rexov terenski avto
31,99 €

24,90 €

Zadnji kos!

Pomagaj Emmetu in Rexu zgraditi terensko vozilo 3 v 1 iz LEGO® Film 2. Streljaj iz ostrostrelca na tem velikem vozilu. Vzemi puško in jo uporabi, kot orožje proti nasprotnikom, nato obnovi terensko vozilo in se vnovič podaj v nepozabno akcijo!


LEGO Movie 70828 Veliki party avtobus-20%
99,99 €

79,90 €

Odlična cena

Diskomucka je že na plesišču, pridruži se ji. Tukaj pa je tudi Temp, Melodika in Zebu. Dovoli si iti na pot z velikim avtobusom, ki je namenjen zabavi! Zeba posedi za volan. Odpri streho in stranice avtobusa, postavi zvočnike, disko kroglo in … Zabava se lahko prične! Popij smuti, vključi plesno razsvetljavo, nato pa na vrtljivem plesišču pokaži svoje plesne poteze na rotirajočem plesišču!


LEGO Movie 70849 Divja Mela in njen borec
54,65 €

48,20 €

Zadnji kos!

Pripravite se na bitko z divjo Melo in njenim borcem LEGO® Zgodba 2! Skočite v dvojno kabino z Milo Melo in Hustenko in pojdite v vesolje. Ustreli zvezde diskov na svoje sovražnike in sprožite 3 zvezde z zadnje strani te velike kozmične LEGO ladje. Potem pridite na akcijo z junaki Emmet in Rex!


LEGO Film 70837 Svetleči Spa
77,84 €

66,40 €

Zadnji kos!

Pridružite se akterjem iz LEGO® STORY 2, vključno z Bennyjevim astronavtom in ostalimi prijatelji, ki spadajo v serijo. Uživajte v masaži hobotnice Osmy. Sprostite se v masažnem bazenu s klimatsko napravo Klidekitty. Poglejte novo pričesko Faded Pencils – vsi jo imajo radi!


LEGO minifigurice 71024 Disney – 2. serija
3,85 €

3,50 €

Ustvarite si lastno Disney avanturo z Disney LEGO® Series 2 minifigurami – vse te novosti prihajajo v maju 2019! V paketu prejmete 1 od 18 figur z enim ali več dodatki, stojalo in zbirateljski letak. – Kaj vse lahko pričakujete v svojem novem paketu?


LEGO mini figure 71023 LEGO The Second Part
3,90 €

Novo

Ta čudovita zbirka prinaša celo vrsto pisanih mini figur, navdihnjenih po animiranemu filmu Lego The Second Part. V paketu prejmete 1 od 20 figur z enim ali več dodatki, plus stojalo in zbirateljski letak.