Nerf avtomobilski set Nitro Flashfury Chaos-32%
49,99 € 33,50 €

Odprodaja

Preizkusite svoje sposobnosti vožnje in premagovanja ovir s setom Nitro Flashfury Chaos, ki vsebuje tri dirkalne avtomobile, sprožilec, klančino, cilj in 6 ovir.

Nerf set Nitro Nitro Doubleclutch-33%
53,44 € 35,30 €

Zadnji kos!

Naredite si veliko zabave z DoubleClutch Inferno setom! Ta komplet Nerf Nitro vsebuje dvoglavo orožje tako lahko otroci izstrelijo 2 naboja hkrati. Nastavite si dvojni cilj in zadenite oba dva naenkrat. Paket vsebuje tudi pregrado, ki si jo lahko zastavite, kot oviro in jo uspešno premagate.

Tonka Climb Overs Ripsaw avto steza
16,39 €

Zgradite progo, polno različnih ovir in pasti ter jo poskusite osvojiti s svojim terenskim vozilom Jeep. Premagajte porušen most, prelomite stare cestne zapore na dnu in z grozečo krožno žago pobegnite iz velikega žerjava.

Hot Wheels veliko dirkališče
135,75 € 102,71 €

Zadnji kos!

Velik igralni set Hot Wheels® ne bi smel biti spregledan na seznamu nobenih izkušenih dirkačev. Ta komplet iger bo preizkusil vaše vozne sposobnosti. Več kot 150 centimetrov je premore ta komplet – gre za enega največjih Hot Wheels®. igralnih kompletov. Pripravite se na testiranje svojih vozil.

Nerf blaster Nitro Aerofury-38%
41,99 € 25,70 €

Odprodaja

Z blasterjem Nitro Aerofury izstrelite avtomobil. Pojdite vsakič višje in še dlje. V paketu je en blaster in dva avtomobila.

Nerf blaster set Nitro Duelfury Demolition-31%
69,99 € 47,60 €

Zadnji kos!

Zabavajte se z novim Nerf Nitro DuelFury Demolition. Povabite svoje prijatelje in se skupaj lotite skokov čez ognjene ovire. V paketu sta dva blasterja in štirje avtomobili Nitro.

Hot Wheels Poltovornjak in premična proga
44,90 € 43,38 €

Zadnji kos!

Ta neverjeten poltovornjak lahko pelje kar do 19 avtomobilov! Poglejte še enkrat – zna veliko več! To je prvi premičen poltovornjak z lupingom za neverjetne kaskaderske trike. Ponovno zložite tekmovalno zanko, naložite avtomobile in počakajte na naslednji šov.

Hot Wheels Toy Story: Zgodba o igračah - na poti
39,20 € 32,78 €

Odpravite se na potovanje s svojimi najljubšimi junaki iz Toy Story. Z igralnim dirkalnikom Buzz Lightyear in dvema mini figurama vas bo ta igralni komplet popeljal na odlično romanje, polno posebnih funkcij, da vas bodo ure in ure zabavali.

Lamps Vzletna steza z avtomobilom z dvigali in akumulatorji
19,10 € 18,69 €

Zadnji kos!

Plastična proga z avtomobilom, ki se prižge in vozi, ko vstavite baterije. Čudovita fleksibilna proga, ki jo lahko zgradite po svoji domišljiji. Proga pri otrocih razvija ročne spretnosti in domišljijo.

Hot Wheels Osnovni set stez z avtom
22,99 € 21,62 €

Ta ogromna Mattel steza meri več kot 4,5 metra in je prva svoje vrste! Pakiranje vsebuje en avtomobil, zahvaljujoč kateremu se igra lahko začne. Pakiranje vsebuje 12 kosov 23 cm delov, 6 kosov 3 cm delov in 18 konektorjev za stezo.

Hot Wheels dirkalna steza z dirkalnim avtom Track Builder, trojni krog
48,60 € 38,68 €

Zadnji kos!

Track Builder prispeva k eksperimentiranju in razvija veščine, da vam pomaga rešiti težave in vam pomaga razviti ustvarjalnost! Ta kul izziv poln dirkalniške energije bo pokazal vse vaše sposobnosti! Ste pripravljeni? Pojdi po tej super trojni zanki! Avto se lahko izstreli tako, da gre skozi tri kroge in konča v smetnjaku.

Hot Wheels hitrostna steza z dirkalnim vozilom Track Builder-21%
24 € 18,80 €

Zadnji kos!

Track Builder prispeva k eksperimentiranju in razvija veščine, da vam pomaga rešiti težave in vam pomaga razviti ustvarjalnost! Ta kul izziv poln dirkalniške energije bo pokazal vse vaše sposobnosti! Ste pripravljeni? Svoje vozilo vstavite v posebno zaganjalno napravo in pojdite naprej z neverjetno hitrostjo.

Hot Wheels dirkalna steza Track builder, sod
23,50 € 19,80 €

Kolekcija Hot Wheels® Track Builder prinaša veliko zabave in nov izziv ljubiteljem hitrih avtomobilov in kaskade. Medtem ko vaša vozila dirkajo po stezi, morajo biti previdni na sode, ki jih lahko v trenutku sprevrnejo s proge.

Lamps Vzletna steza z baterijskim avtomobilom
18,99 €

Plastična proga z avtomobilom, ki se prižge in vozi, ko vstavite baterije. Čudovita fleksibilna proga, ki jo lahko zgradite po svoji domišljiji. Proga pri otrocih razvija ročne spretnosti in domišljijo.

Lamps vzletna steza z baterijskim avtomobilom, 360 delov
18,81 €

Plastična proga z avtomobilom, ki se prižge in vozi, ko vstavite baterije. Čudovita fleksibilna proga, ki jo lahko zgradite po svoji domišljiji. Proga pri otrocih razvija ročne spretnosti in domišljijo.

Hot Wheels Track builder navpična proga
77,55 € 72,05 €

Prepustite se zabavi s tem dirkališčem Hot Wheels®. Skoraj 130 centimetrov vzletno-pristajalne steze dvigne vaše kaskade na novo raven – progo je enostavno sestaviti, zahvaljujoč inovativnim gel blazinicam pa lahko navpični del vzletno-pristajalne steze naslonite na steno v svoji sobi. Ta set za igre zavzema minimalnega prostora, tako da ga lahko pustite počivati ob steni, preostale dele sledov in igrač pa obdržite na prostoru za shranjevanje na stenskih nosilcih.

Hot Wheels igra Monster Trucks, velik dirkalni komplet
36 € 28,34 €

Ste pripravljeni na nove izzive? Le odlični sezonski dirkači se lahko spopadejo s tem velikim dirkališčem iz Hot Wheels. Se lahko preizkusite v nepozabni dirki, ki vas bo obnemela? Lahko zmagate ali gledate, kako nasprotnik izginja v daljavi?

Hot Wheels City steza v škatli
39,90 € 32,84 €

Pojdite z avtomobilom do mesta Hot Wheels®! S tem kompletom se lahko igra na več načinov – glavna zgradba bo dobila avtomobile z dveh različnih stran . Edinstvene komponente poti **vam omogočajo, da vsakič ustvarite novo pot. Popravite svoje avtomobile v delavnici in jih nato poskusite **v krožišču. Ne pozabite, kdo ima prednost pred njim in za kaj obstaja semafor!

Teddies dirkalna steza s plastičnim avtomobilom, 221 kosov
13,86 € 12,89 €

Uživajte v zabavi s to svetlečo dirkalno progo in avtomobilom. Bodite kreativni in si postavite barvito dirkalno stezo po svojih željah. Samo spojite dele skupaj in barvita vožnja se lahko prične.

Hot Wheels Track builder škatla polna trikov
62,03 € 52,56 €

To nepozabno škatlo, polno trikov Hot Wheels®, kjer bo prav vsem všeč nabor hitrih avtomobilov in kaskaderskih dodatkov. V pakiranju vas čaka več kot štiri in pol metre gosenic, povezovalnih delov in zavojev. Ne pozabite uporabiti polja za kaskade.

Hot Wheels igra City Color Shifters Robo Morski pes napada
39,90 € 35,40 €

Hot Wheels™ City se mora soočiti z velikim napadom morskega psa! Ali so vaši avtomobili dovolj hitri, da skačejo po stezi in se ne končajo v kremplju tega strašnega plenilca? Pridite izvedeti! Privoščite si veliko zabave na tej kul dirkaški stezi ali pa se pridružite z drugimi Hot Wheels® kompleti za še bolj razburljivo akcijo!

Hot Wheels dirkalna steza Track Builder Box Super
24,30 € 20,02 €

Naj zakoni fizike delujejo v vašo korist – uživajte v osupljivi vožnji s Hot Wheels® Track Builder dirkalno stezo. Pritrdite pokrov na mizo, stol ali polico, uporabite štiripasovna začetna vrata in se pripravite na pot!

Hot Wheels igra Kdo s kom
52,30 € 45,38 €

Na dirkališču se izvaja akrobatske kaskade, zato poskrbite, da bo vse po pravilih! Ta zanimiv komplet Hot Wheels vsebuje vse, kar otroci potrebujejo, da preizkusijo svoje dirkaške sposobnosti v gravitacijski dirki drug ob drugem.

Hot Wheels vulkanska proga
54,60 € 44,94 €

Ta interaktiven motorni komplet iz Hot Wheels® bo preizkusil tvoje sposobnosti! Dirkališče je opremljeno z edinstvenim mehanizmom, ki s pomočjo močne vrtljive konstrukcije usmeri vaše vozilo na vrh vulkana. Ko se znajdete na vrhu, ne odlašajte in se hitro spustite navzdol, preden se bodo vaše pnevmatike pričele taliti!

Hot Wheels City - garaža z dirkalnimi stezami
62,40 € 59,93 €

Pripravite se na dirko na dvopasnem delu vzletno-pristajalne steze, ki je idealna za dirkanje in ugotovite, kateri od vaših avtomobilov je najhitrejši. Povsem preprosto boste lahko organizirati prvenstvo s prijatelji. V vašo ogromno garažo lahko parkirate več kot 35 avtomobilov.

Hot Wheels dirkalna steza
17,50 € 14,79 €

Pripravite se na povsem nov izziv, s katerim boste preizkusili svoje vozne sposobnosti. Ugotovite, kateri od vaših avtomobilov je najhitrejši in nato tekmujte s prijatelji, da postanete prvak Hot Wheels!