Tescoma Komplet skled in prijemalke Presto-58%
23,90 €

9,90 €

Odlična cena

Komplet omogoča hitro in enostavno pripravo mesa, rib, sira, gob in zelenjave. Komplet vsebuje 3 medsebojno povezane sklede ter toplotno odporno prijemalko. Primerno je za hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V paketu so priloženi tudi recepti.


Banquet garnitura kuhinjskih pripomočkov
15,10 €

Banket Universe garnituro kuhinjskih pripomočkov sestavljajo: strgalo, strgalo s križnim listom, odpirač za steklenice, rezalnik testa, stiskalnik česna, odpirač za konzerve.


BergHOFF 7-delni kuhinjski komplet Cook&Co
71,85 €

39,70 €

Set 7 kuhinjskih pripomočkov s stenskim stojalom. Set BergHOFF je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla z mehkimi ročaji. V setu ne manjka zajemalke za jugo, vilic za meso, tlačilke za krompir in razni drugi pripomočki.


TimeLife kuhinjski pribor s stojalom
13,90 €

Praktičen set za kuhanje od proizvajalca TimeLife vsebuje pripomočke, ki so nujni v vsakem gospodinjstvu. Komplet vsebuje stojalo in 5 kosov različnih pripomočkov iz najlona.


TimeLife kuhinjski pribor s stojalom
14,70 €

Praktičen set za kuhanje od proizvajalca TimeLife vsebuje pripomočke, ki so nujni v vsakem gospodinjstvu. Komplet vsebuje stojalo in 6 kosov različnih pripomočkov iz najlona.


Stoneline kuhinjski pripomočki, 9 kosov
29,60 €

Stoneline kuhinjskih pripomočkov vsebuje 9 kosov. Komplet Stoneline vsebuje najbolj uporabna kuhinjska orodija. Praktično stojalo na hrbtni strani pripomočka omogoča, da ne umažete kuhinjskega pulta. Ročaji so izdelani iz lesa.


Kitchen Artist set kuharskih pripomočkov
31,64 €

29,60 €

Garnitura kuhinjskih pripomočkov ima kovinsko obešalo. Izdelana je iz nerjavečega jekla in omogoča, da jih lahko uporabljate tudi ob visokih temperaturah do 250 ° C. Ročaji so plastični, kar nudi varnejši oprijem.