Banquet garnitura kuhinjskih pripomočkov
13,76 € 13,57 €

Zadnji kos!

Set kuhinjskega orodja Banquet vključuje tlačilko, zajemalko, lopatko za obračanje, metlico, slaščičarski nož in vilice.

Tescoma Komplet skled in prijemalke Presto-58%
23,90 € 9,90 €

Odlična cena

Komplet omogoča hitro in enostavno pripravo mesa, rib, sira, gob in zelenjave. Komplet vsebuje 3 medsebojno povezane sklede ter toplotno odporno prijemalko. Primerno je za hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico in pomivalni stroj. V paketu so priloženi tudi recepti.

Westmark stiskalnica za krompir Triangel
39,85 €

Stiskalnica za krompir WESTMARK, je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Glavna prednost tega kuhinjskega pripomočka je preprosto upravljanje in vzdrževanje – dopolnjujeta ga robusten in eleganten videz.

Banquet garnitura kuhinjskih pripomočkov
13,78 €

Banket Universe garnituro kuhinjskih pripomočkov sestavljajo: strgalo, strgalo s križnim listom, odpirač za steklenice, rezalnik testa, stiskalnik česna, odpirač za konzerve.

Tefal set kuhinjskih pripomočkov
32,70 €

Set kuhinjskih pripomočkov vključuje žlico, zajemalko, režasto zajemalko in lopatko. Serija Ingenio je izdelana iz najlona in je okrepljena z dodatkom steklenih vlaken za večjo trdnost, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Kela Globul podstavki za jajca, 4 kosi
5 € 4,86 €

Komplet štirih podstavkov za jajca nemške znamke Kela. Če res velja, da se lahko je tudi z očmi, bodo jajca, servirana na teh podstavkih, zares specialiteta. Ustvarjalci teh kuhinjskih pripomočkov so tako spretno združili minimalizem in domiselnost in ustvarili zares moderen izdelek.

TimeLife kuhinjski pribor s stojalom
16,22 €

Praktičen set za kuhanje od proizvajalca TimeLife vsebuje pripomočke, ki so nujni v vsakem gospodinjstvu. Komplet vsebuje stojalo in 5 kosov različnih pripomočkov iz najlona.

TimeLife kuhinjski pribor s stojalom
16,99 €

Praktičen set za kuhanje od proizvajalca TimeLife vsebuje pripomočke, ki so nujni v vsakem gospodinjstvu. Komplet vsebuje stojalo in 6 kosov različnih pripomočkov iz najlona.

Stoneline kuhinjski pripomočki, 9 kosov
28,59 €

Stoneline kuhinjskih pripomočkov vsebuje 9 kosov. Komplet Stoneline vsebuje najbolj uporabna kuhinjska orodija. Praktično stojalo na hrbtni strani pripomočka omogoča, da ne umažete kuhinjskega pulta. Ročaji so izdelani iz lesa.