Najdeno: 42

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Ravensburger Disney Auta 3 - puzzleball 72 dílků
12,64 €

10,70 €

Trenutno ni na zalogi

Sestavte si originální kouli z puzzlí s motivy populárního animovaného filmu Auta 3 z ohebných, snadno zahnutelných a hladce zapadajících puzzle dílků. Sestavený výtvor je stabilní a k jeho sestavení není třeba lepidlo.


Ravensburger sestavljanka Alvin s prijatelji, 150 delov
9,04 €

8 €

Trenutno ni na zalogi

Ustvarite sestavljanko z originalnim motivom Alvin in njegovi prijatelji. Sprostite se in vključite vse svoje čute. Zahvaljujoč trdemu substratu lahko končni izelek obesite steno na steni. V škatli vas čaka 150 kosov. Pripravite se na zabavo!


Ravensburger sestavljanka Imperij dinozavrov
12,99 €

10,30 €

Trenutno ni na zalogi

Vrnite se v začetke našega sveta. Čudovita sestavljanka z motivom dinozavrov. Izdelajte 3D sestavljanko iz kosov plastičnih sestavnih delov, ki so med seboj povezani s tehnologijo EasyClick. Razvijte svoja čutila in motorične sposobnosti ter uživajte v zabavi pri izdelavi.


Ravensburger sestavljanka Jurski svet, 72 kosov
11,98 €

10,43 €

Trenutno ni na zalogi

Zgradite izviren in praktičen tridimenzionalni kompletmotivom Jurskega sveta. Sestavljanje je povsem enostavno, spoj sestavljenih kosov je gladek in stabilen. Sestavljen predmet je stabilen in ni potrebe po lepilu, da ga sestavite.


Ravensburger sestavljanka konj Colt, 150 delov
9,04 €

8 €

Trenutno ni na zalogi

Čudovita uganka z motivom Colta . S trdno podporo lahko končano sliko obesite tam, kjer želite. Dololite si razvijati svoje čute in motorične sposobnosti. Uživajte v zabavi, zraven pa povabite tudi vaše prijatelje. Skupno vas čaka 150 kosov.


Ravensburger stojalo za pisala Praga, 54 kosov
8,49 €

Trenutno ni na zalogi

Zgradite izvirno in praktično stojalo za pisala z motivom Prage. Sestavljanje je povsem enostavno, zaporna kosov sestavljanke pa je gladka in stabilna. Sestavljen predmet je stabilen in ni potrebe po lepilu, da ga sestavite.


Clementoni sestavljanka Soy Luna 250, 29736
8,45 €

6,30 €

Trenutno ni na zalogi

Clementoni Supercolor sestavljanka z motivom Soy Luna, ima 250 sestavnih delov in je primerna za otroke starejše od 7 let. Igra ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne delce in obstaja nevarnost zadušitve.