Julia Knight Plitva skleda ECLIPSE, bronasta, 39 cm
392,50 €

Zadnji kos!

Poiščite zabavo v naravi. Nova, ročno izdelana kolekcija ECLIPSE prinaša surovo, organsko lepoto, dopolnjeno z urbanimi elementi. Vsak izdelek vsebuje surovo naravno barvilo v sloju kamna, emajl.

Julia Knight Globoka posoda PEONY krema 55 cm
773,60 €

Srednje velika skleda, ki spominja na cvet potonike, vam bo osvetlila celotno mizo, ki bo dišala po poletju. Posoda je ročno izdelana iz aluminija in je pobarvana z biserno barvo. Velikost sklede je 55 cm, višina 26 cm.

Julia Knight Majhna skleda PEONY, kremasto bela
64,20 €

Zadnji kos!

Skodelica, namenjena klasičnemu maslu, vam lahko okrasi mizo ob zajtrku ali pa jo po zaslugi vaše domišljije uporabite za oljke ali majhne predjedi na vaši zabavi. Velikost sklede je 18 × 8 × 2,5 cm.

Julia Knight Posodica LILY, zlata 21 cm
139,60 €

Zadnji kos!

Majhna posodica v obliki rože lilije lahko zaradi svoje prikupnosti kljub majhnosti pritegne pozornost vaših gostov. Višina sklede je 7 cm.

Julia Knight SCALLOP STARFISH skleda, siva
135,80 €

Zadnji kos!

Posoda v obliki školjke, okrašena z morsko zvezdo, je zelo luštna dekoracija za vašo mizo ali primerno izvirno darilo. Ročno je izdelan iz aluminija in pobarvan z biserno barvo. Velikost sklede je 20 × 20 cm.

Julia Knight Trietažna polica PEONY, smetana
584,90 €

Na čudoviti dvonadstropni polici bo dovolj prostora za vaše čudovite torte. Naročite ga, preden začnete peči! Dimenzije pladnjev so 40, 29 in 24 cm. Višina je 52 cm.