Ototop otroški sedež Pepe za kolo
44,99 €

35,40 €

Zadnji kos!

Namestite univerzalni otroški sedež Pepe na svoje kolo in se skupaj s svojim malčkom popeljite na kolesarski izlet. Namenjen je prevozu otrok do 22kg.


Hamax Otroški sedež Caress
164,95 €

153,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sedež ima enostavno nastavljivo hrbtno višino, oblazinjene varnostne pasove. oblazinjeno podlogo, naklon sedeža…


Hamax otroški sedež Kiss
75,95 €

72,15 €

Otroški sedež Hamax Kiss nudi otroku zaščito na kolesu, saj ima posebno obliko in je narejen iz kvalitetne plastike. Naj bo za vas in vašega otroka udobje in varnost na prvem mestu.


OK baby otroški sedež 10+, rdeč
96 €

75 €

OkBaby 10+ otroški sedež je opremljen z GT in ABS sistemom. Sedež, ki se pritrdi na zadnji del kolesa je na samem vrhu proizvodne linije. Odlikuje ga kvaliteta in vrhunski izgled.


Polisport otroški sedež Bilby RS
72,95 €

Polisport Bilby RS je ergonomsko oblikovan in varen otroški sedež, katerega enostavno pritrdimo na kolo z hitrim in enostavnim sistemom za pritrditev sedeža. Njegova nosilnost znaša od 9 do 22 kg.


Thule otroški sedež za kolo RideAlong
134,95 €

128,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Inovativno zasnovan otroški sedež Thule RideAlong zagotavlja varno vožnjo in dobro stabilnost. Opremljen je z varnostnim pasom, DualBeam sistemom vzmetenja in One-Key zaklepnim sistemom. Je izjemno enostaven za namestitev in uporabo. Primeren je za otroke od 9. meseca do približno 6. leta starosti oz. do 22 kg otrokove telesne teže.


Hamax otroški sedež Siesta Premium
139,90 €

132,91 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški kolesarski sedež Siesta Premium je namenjen otrokom od 9. meseca dalje. Ima nosilnost do 22 kg. Lahko ga je namestiti na kolo z ali brez prtljažnika.


Polisport otroški sedež Boodie
43,95 €

39,56 €

Polisport Boodie je udoben otroški sedež s tritočkovnim nastavljivim varnostnim pasom in nastavljivima naslonoma za otrokove noge. Njegova nosilnost znaša od 9 do 22 kg.


Thule otroški sedež za kolo Yepp Nexxt Maxi
139,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški sedež za kolo za vaše najmlajše do 6. leta starosti ali teže 22 kg. Sedež bo otroku nudil veliko udobja in varnosti, tako da ga brezskrbno vzamete na kolesarski izlet.