Polisport otroški sedež za kolo Bilby RS
67,14 €

63,18 €

Zadnji kos!

Samostojen otroški sedež za kolo Polisport Bilby RS5-točkovnim varnostnim pasom ima oprijemalni del ovalne oblike s sedlom s premerom od 28 do 40 mm. Nagib sedeža je možen v območju 20°.


Hamax otroški sedež Kiss
75,95 €

72,15 €

Zadnji kos!

Otroški sedež Hamax Kiss nudi otroku zaščito na kolesu, saj ima posebno obliko in je narejen iz kvalitetne plastike. Naj bo za vas in vašega otroka udobje in varnost na prvem mestu.


Thule otroški kolesarski sedež Yepp mini, črn - Odprta embalaža
89,95 €

85,45 €

Odprta embalaža

Otroški sedež za na kolo Thule Yepp Mini je mehak ter robusten otroški sedež, ki ga namestite na kolo. Ima nosilnost 15 kg ter tehta 3,5 kg. Sedež je enostavno namestiti na sprednji del kolesa. Otrok se bo tako na varen način vozil z vami.


Hamax Otroški sedež Caress
164,95 €

153,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sedež ima enostavno nastavljivo hrbtno višino, oblazinjene varnostne pasove. oblazinjeno podlogo, naklon sedeža…


Thule otroški sedež za kolo RideAlong Mini, temno siv
99,95 €

84,55 €

Novo

Premium Thule otroški sedež za kolo RideAlong Mini je primeren za prevoz otroka spredaj. Odlikujejo ga številne funkcije, ki pripomorejo, da se otrok v njem počuti varno in udobno.


Thule otroški sedež za kolo RideAlong
134,95 €

128,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Inovativno zasnovan otroški sedež Thule RideAlong zagotavlja varno vožnjo in dobro stabilnost. Opremljen je z varnostnim pasom, DualBeam sistemom vzmetenja in One-Key zaklepnim sistemom. Je izjemno enostaven za namestitev in uporabo. Primeren je za otroke od 9. meseca do približno 6. leta starosti oz. do 22 kg otrokove telesne teže.


Polisport otroški sedež Bilby RS
74,94 €

Polisport Bilby RS je ergonomsko oblikovan in varen otroški sedež, katerega enostavno pritrdimo na kolo z hitrim in enostavnim sistemom za pritrditev sedeža. Njegova nosilnost znaša od 9 do 22 kg.


Ototop otroški sedež Pepe za kolo
44,99 €

35,40 €

Novo

Namestite univerzalni otroški sedež Pepe na svoje kolo in se skupaj s svojim malčkom popeljite na kolesarski izlet. Namenjen je prevozu otrok do 22kg.


OK baby otroški sedež 10+, rdeč
96 €

75 €

OkBaby 10+ otroški sedež je opremljen z GT in ABS sistemom. Sedež, ki se pritrdi na zadnji del kolesa je na samem vrhu proizvodne linije. Odlikuje ga kvaliteta in vrhunski izgled.


Hamax otroški sedež Siesta Premium
139,90 €

132,91 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški kolesarski sedež Siesta Premium je namenjen otrokom od 9. meseca dalje. Ima nosilnost do 22 kg. Lahko ga je namestiti na kolo z ali brez prtljažnika.