Thule otroški sedež za kolo RideAlong
134,95 € 128,20 €

Inovativno zasnovan otroški sedež Thule RideAlong zagotavlja varno vožnjo in dobro stabilnost. Opremljen je z varnostnim pasom, DualBeam sistemom vzmetenja in One-Key zaklepnim sistemom. Je izjemno enostaven za namestitev in uporabo. Primeren je za otroke od 9. meseca do približno 6. leta starosti oz. do 22 kg otrokove telesne teže.

Thule Quick Release nosilec
29,95 €

Thule nosilec Quick Release zahvaljujoč hitri in enostavni namestitvi predstavlja idealno rešitev za družine, kjer otroka prevažata dve osebi.

Thule otroški kolesarski sedež Yepp mini
99,95 € 89,95 €

Otroški sedež za na kolo Thule Yepp Mini je mehak ter robusten otroški sedež, ki ga namestite na kolo. Ima nosilnost 15 kg ter tehta 3,5 kg. Sedež je enostavno namestiti na sprednji del kolesa. Otrok se bo tako na varen način vozil z vami.

Thule Yepp Nexxt Maxi otroški sedež za kolo, Mint
139,95 € 132,95 €

Thule otroški sedež za kolo Yepp Nexxt Maxi v mint barvi se ponaša s 5-točkovnim varnostnim pasom, enostavno namestitvijo na zadnji prtljažnik kolesa, magnetno varnostno zaponko in nosilnostjo 22 kg.

Polisport Joy otroški sedež, prtljažnik
47,95 €

Otroški sedež z nosilnostjo 22 kg je primeren za montažo na prtljažnik kolesa. Ima ergonomsko obliko, nastavljive košarice za noge in 3 stopnje pomikanja naprej in nazaj.

Hamax Otroški sedež Sleepy
109,95 € 99,30 €

Otroški sedež Hamax Sleepy je namenjen otrokom starim od devet mesecev do približno pet let, njegova nosilnost pa znaša od 9 do 22 kg.

Polisport otroški sedež Bilby RS
74,94 €

Polisport Bilby RS je ergonomsko oblikovan in varen otroški sedež, katerega enostavno pritrdimo na kolo z hitrim in enostavnim sistemom za pritrditev sedeža. Njegova nosilnost znaša od 9 do 22 kg.