Compressport rokavčki Pro Racing
45,01 €
42,76 €

Zadnji kos!

Rokavčki Pro Racing zaščitijo vaše roke pred zunanjimi vplivi in zagotavljajo vse koristi, ki jih ponuja kompresija med in po opravljeni vadbi.


Craft Shelter

Craft Shelter

Ocena: 4
34,95 €

31,46 €

Craft Shelter kolesarski grelniki za noge, idealni za hladno in deževno vreme.


Etape kolesarski hlačnici, črni
25,95 €

23,36 €

Etape kolesarski hlačnici vas ščitita pred mrazom in vetrom. Narejeni sta iz izolirnega materiala ThermoFit, odlikuje ju anatomsko oblikovanje in preprečujeta zdrs.


Under Armour rokav Coolswitch
35 €

31,50 €

Under Armour Coolswitch AV rokav je narejen iz materiala, ki je fleksibilen, in odstranjuje znoj iz telesa in se dobro suši. Za vašo varnost, so rokavi opremljeni tudi z odsevnimi elementi.


Compressport nogavčki Calf UR2,
45,01 €
42,76 €

Nogavčki Calf UR2 so namenjeni tistim, ki imajo radi ultra dolge relacije in se ne ozirajo na vročinske razmere. Vsak centimeter vlaken, ki sestavljajo novagčke, je naložen z več tisoč kapsulami polnih eteričnih olj.


Compressport nogavčki Calf US,
49 €

46,55 €

Nogavčki Calf US2 s svojimi 220 mehkimi silikonskimi konicami v celiti obdajajo gležnje do višine 7 cm in absorbirajo udarce ter s tem zagotavljajo idealno podporo ahilove tetive.


Compressport nogavički Full Leg
84 €

79,80 €

Nogavički Full Leg vračajo nogam moč, dobro počutje in lahkotnost. V predelu od dimelj do gležnjev stisnejo noge in optimizirajo položaj kolen.


Compressport rokavčki Arm Force
25 €

23,75 €

Rokavčki Arm Force so najprimernejši za jesen, zimo in pomlad, saj zagotavljajo togost, podpirajo mišice, zmanjšujejo vibracije in ohranjajo telesno temperaturo.


Craft rokavčki Arm Warmer 3D
29,95 €

26,96 €

Rokavčki Craft Arm Warmer 3D so izjemno udobni za nošenje, saj se optimalno prilegajo. Zagotavljajo odlično prezračevanje, učinkovito odvajanje vlage stran od telesa in optimalno uravnavanje temperature. Primerni so za številne športne aktivnosti.


Craft nogavčki Leg Warmer 3D-33%
44,95 €

29,90 €

Odprodaja

Udobni nogavčki Craft Leg Warmer 3D so funkcionalno zasnovani in poleg tega, da omogočajo učinkovito odvajanje vlage stran od telesa in tako ohranjajo optimalno temperaturo. V hladnih pogojih vas bodo grele, v toplih pogojih pa vas bodo prijetno ohlajale. Primerne so za številne športne aktivnosti.