MET kolesarska čelada Rivale
145,58 € 136,88 €

Zadnji kos!

Lahka kolesarska čelada MET Rivale je prvovrstna varnostna čelada. Prešla je mnogo testiranj, zato se ponaša z dobrim uporom zraka in zagotavlja primerno zaščito ob kolesarskih aktivnostih.

Uvex Active kolesarska čelada
70,09 € 59,90 €

Zadnji kos!

Čelada za kolesarjenje19 prezračevalnimi odprtinami ima 2 plasti, zaradi katerih je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Active vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in odvaja vlago.

Uvex čelada za kolesarjenje Oversize
96,26 € 81,90 €

Odlična cena

Čelada za kolesarjenje24 prezračevalnimi odprtinami ima 2 plasti, zaradi katerih je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Oversize vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in ima moderen dizajn.

Uvex kolesarska čelada Air Wing
63,37 € 53,90 €

Odlična cena

Kolesarska čelada24 prezračevalnimi odprtinami ima In Mould konstrukcijo, zaradi katere je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Air Wing vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in ima moderen dizajn.

Uvex kolesarska čelada I-Vo CC-15%
74,04 € 62,90 €

Odlična cena

Kolesarska čelada18 prezračevalnimi odprtinami ima In Mould konstrukcijo, zaradi katere je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex I-Vo CC vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in se hitro suši.

Spartan kolesarska čelada Tour
11,99 € 11,39 €

Zadnji kos!

Spartan Tour je čelada, primerna za uporabo na kolesu, rolki, kotalkah itd. Izdelana je iz visokokakovostnega materialov. Čelada ni samo varna, ampak tudi udobna.

Oxford kolesarska čelada F15
19,99 €

Zadnji kos!

Kolesarska čelada Oxford F15 je moderno oblikovana čelada, ki tehta le 300 g, kljub lahki konstrukciji pa nudi varnost in udobje. Zračniki so narejeni tako, da optimalno hladijo notranjost čelade, lupina pa je enostavna za čiščenje. Ob močnem soncu bo vaš pogled zaščitil senčnik.

Polisport otroška kolesarska čelada P1
14,95 € 13,45 €

Zadnji kos!

Kakovostna otroška čelada P1, na voljo v dinamični obliki, ki je poslikana z natančnimi motivi, ki bodo vsekakor privabili zanimanje. Je zelo lahka, udobna za nošenje in zagotavlja optimalno prileganje.

TEMPISH čelada Skillet Air Red, M, rdeča - Odprta embalaža-5%
34 € 32,30 €

Odprta embalaža

Športna čelada je primerna ne samo za kolesarjenje, temveč tudi za linijsko drsanje, rolkanje, kakor tudi za dolgo vožnjo na skuterju. Ima notranji sloj EPS, ki učinkovito absorbira vse udarce in učinkovito zaščiti vašo glavo. Tempish Skillet Air ima številne prezračevalne šobe za prijetno prezračevanje.

Uvex čelada Race 1
132,26 € 100 €

Uvex Race 1 je izredno lahka kolesarska čelada za zahtevne kolesarje. Ta strokovno izdelana čelada v Nemčiji zagotavlja odlično prezračevanje in zaščito za kar največjo učinkovitost.

TEMPISH čelada Marilla
27,86 € 26,29 €

Čelado Tempish Marilla odlikuje revolucionarna zasnova in oblika, zato ščiti glavo pri športu kot je skateboarding, longboarding, pa tudi kolesarjenje.

Giro čelada Atmos II Mat White/Black
105,60 €

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Atmos II Mat White/Black je primerna za hitro vožnjo na cesti in drugih terenih.

Etape kolesarska čelada Virt Light, z lučjo
31,14 €

Moška čelada za kolesarjenje ima vgrajeno LED luč, ki lahko osvetlijo ali utripa na dva različna načina. Vključuje zasnovo In-Mould, zaradi česar je čelada zelo varna in trajna. Etape Virt Light ima pralno polnilo.

Giro čelada Atmos II Bright Red/Black
105,60 €

Giro Atmos II je izjemno lahka čelada elegantne brezčasne oblike, zasnovana za hitro vožnjo in razburljive cestne in terenske izkušnje. Ta čelada za športnike in tekmovalce, združuje popolno tehnologijo, slog in dizajn.

Giro kolesarska čelada Cinder MIPS Highlight Yellow
116,10 €

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja in Mips blazinice, ki ščitijo vašo glavo. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Cinder MIPS Highlight Yellow ima antibakterijsko podlogo.

TEMPISH čelada Skillet Air
43,61 € 34 €

Športna čelada je primerna ne samo za kolesarjenje, temveč tudi za linijsko drsanje, rolkanje, kakor tudi za dolgo vožnjo na skuterju. Ima notranji sloj EPS, ki učinkovito absorbira vse udarce in učinkovito zaščiti vašo glavo. Tempish Skillet Air ima številne prezračevalne šobe za prijetno prezračevanje.

Giro kolesarska čelada Cinder MIPS Mat White
116 €

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja in Mips blazinice, ki ščitijo vašo glavo. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Cinder MIPS Mat White ima antibakterijsko podlogo.

Uvex kolesarska čelada Boss Race
86,68 €

Čelada za kolesarjenje19 prezračevalnimi odprtinami ima 2 plasti, zaradi katerih je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Boss Race vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in ima moderen dizajn.

Bell ženska čelada Spark JR Mat
50,33 €

MTB ženska čelada je primeren za kolesarje z obsegom glave od 50 cm do 57 cm. BELL Spark JR Mat ima integrirano oznako in razširjeno zaščito vratu, tako da lahko brez skrbi uživate v vožnji po poti. Prezračevalne odprtine zagotavljajo zadostno zračnost.

Etape Biker moška kolesarska čelada
24,20 €

Moška kolesarska čelada ima 25 prezračevalnih odprtin in snemljiv sprednji šilt. Ima konstrukcijo Hard Shell, zaradi česar je čelada zelo varna in odporna. Ima varnostne odsevne elemente. Etape Biker ima prijetno oblazinjenje.

Etape Hero otroška kolesarska čelada
32,30 €

Otroška kolesarska čelada ima mrežo proti mrčesu in snemljiv sprednji šilt. Ima konstrukcijo In-Mold, zaradi česar je čelada zelo varna in odporna. Ima varnostne odsevne elemente. Etape Hero ima prijetno oblazinjenje.

Etape Magnum moška kolesarska čelada
32,30 €

Moška kolesarska čelada ima 27 prezračevalnih odprtin in snemljiv sprednji šilt. Ima konstrukcijo In-Mold, zaradi česar je čelada zelo varna in odporna. Ima varnostne odsevne elemente. Etape Magnum ima prijetno oblazinjenje.

TEMPISH Marilla čelada
28,20 € 26 €

Zelo varna kakovostna čelada TEMPISH Marilla je zahvaljujoč revolucionarnemu dizajnu, obliki in konstrukciji, ki je vnaprej določena za zaščito glave v športih, kot so in-line, skateboarding, longboarding, vendar je primerna tudi za kolesarjenje.

Melon čelada Urban Active Dotty White
69,90 € 62,91 €

Lahka, varna in elegantna čelada, proizvajalca Melon, bo ščitila glavo na vaših kolesarskih podvigih. Na čeladi so motivi belih pik.

Livall BH51M mestna čelada, črna, L
131,10 €

Odprodaja

Livall BH51M je večnamenska čelada, ki vam nudi udobje in varnost na poti. Preko Bluetooth tehnologije jo lahko povežete s pametnim telefonom. Omogoča prostoročno telefoniranje in poslušanje glasbe.

Spartan Aerogo kolesarska čelada, M/L
21,99 € 21,60 €

Kolesarska čelada Spartan Aerogo je narejena iz visokokakovostnega materiala. Velikost je nastavljiva. Ima odstranljiv senčnik za zaščito pred soncem in mehko podlogo.

Melon čelada Urban Active Scribble
69,90 € 62,91 €

Lahka, varna in elegantna čelada, proizvajalca Melon, bo ščitila glavo na vaših kolesarskih podvigih. Na čeladi so motivi črt.

Spartan kolesarska čelada Easy Biker, rdeča M
9,39 € 9,20 €

Kolesarska čelada Easy Biker je primerna za uporabo na kolesu, rolki, kotalkah itd. Izdelana je iz visokokakovostnega materialov. Čelada ni samo varna, ampak tudi udobna.