MET kolesarska čelada Terra
79,95 €

75,95 €

Zadnji kos!

Met zelo vzdržljiva in kakovostna kolesarska čelada. Mogoče jo je preprosto prilagoditi glavi. Nudi zaščito pred udarci, soncem, vodo in blatom.


Livall pametna MTB kolesarska čelada MT1
139,99 €

129,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pametna MTB kolesarska čelada Livall MT1 je izjemen produkt, ki poleg vrhunske kakovosti materialov in zagotavljanja varnosti na višjem nivoju, nudi tudi inovativne tehnološke funkcije.


Giro čelada Atmos II Mat White/Black
135 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Atmos II Mat White/Black je primerna za hitro vožnjo na cesti in drugih terenih.


Uvex otroška čelada Kid 1 Monkey
49,95 €

36 €

Uvex otroška čelada, primerna za najmlajše (od 1 – 3 leta). Idealna za uporabo, ko so otroci sopotniki na kolesu ali skuterju.


Bell čelada Spark Mat
58,08 €

MTB čelada je primeren za kolesarje z obsegom glave od 54 cm do 61 cm. BELL Spark Mat ima integrirano oznako in razširjeno zaščito vratu, tako da lahko brez skrbi uživate v vožnji po poti. Prezračevalne odprtine zagotavljajo zadostno zračnost.


MET čelada Crackerjack
62,35 €

58,57 €

Čelada MET Crackerjack bo postala odličen spremljevalec na izletih. Zaradi svojega obsega jo lahko uporabljajo za mladi, najstniki in ženske. Model Shell Constuction bistveno poveča življenjsko dobo čelade.


MET kolesarska čelada Funandgo
49,95 €

47,45 €

Met zelo vzdržljiva in kakovostna kolesarska čelada. mogoče jo je preprosto prilagoditi glavi. Nudi zaščito pred udarci, soncem, vodo in blatom.


MET kolesarska čelada Rivale
145,58 €

136,88 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lahka kolesarska čelada MET Rivale je prvovrstna varnostna čelada. Prešla je mnogo testiranj, zato se ponaša z dobrim uporom zraka in zagotavlja primerno zaščito ob kolesarskih aktivnostih.


Uvex otroška čelada Kid 1 Cars
49,95 €

35,80 €

Uvex otroška čelada, primerna za najmlajše (od 1 – 3 leta). Idealna za uporabo, ko so otroci sopotniki na kolesu ali skuterju.


MET kolesarska čelada Crossover
59,95 €

56,95 €

Met zelo vzdržljiva in kakovostna kolesarska čelada. Mogoče jo je preprosto prilagoditi glavi. Nudi zaščito pred udarci, soncem, vodo in blatom.


Uvex čelada Race 1
132,26 €

100 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Uvex Race 1 je izredno lahka kolesarska čelada za zahtevne kolesarje. Ta strokovno izdelana čelada v Nemčiji zagotavlja odlično prezračevanje in zaščito za kar največjo učinkovitost.


Tempish čelada Marilla
27,86 €

26,29 €

Čelado Tempish Marilla odlikuje revolucionarna zasnova in oblika, zato ščiti glavo pri športu kot je skateboarding, longboarding, pa tudi kolesarjenje.


Uvex kolesarska čelada Race 5 (2017), črna
199,95 €

179,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Uvex kolesarska čelada aerodinamične oblike, z dobrim prezračevanjem. Je izjemno tehnično izpopolnjena in dinamična.


Giro čelada Atmos II Bright Red/Black
135 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Giro Atmos II je izjemno lahka čelada elegantne brezčasne oblike, zasnovana za hitro vožnjo in razburljive cestne in terenske izkušnje. Ta čelada za športnike in tekmovalce, združuje popolno tehnologijo, slog in dizajn.


MET kolesarska čelada Espresso
49,95 €

47,45 €

Met zelo vzdržljiva in kakovostna kolesarska čelada. Mogoče jo je preprosto prilagoditi glavi. nudi zaščito pred udarci, soncem, vodo in blatom.


Bell čelada Spark MIPS Mat
77,45 €

MTB čelada opremljena z zaščitnim sistemom MIPS je primeren za kolesarje z obsegom glave od 54 cm do 61 cm. BELL Spark MIPS Mat ima integrirano oznako in razširjeno zaščito vratu, tako da lahko brez skrbi uživate v vožnji po poti. Prezračevalne odprtine zagotavljajo zadostno zračnost.


Bell ženska čelada Spark JR Mat
50,33 €

MTB ženska čelada je primeren za kolesarje z obsegom glave od 50 cm do 57 cm. BELL Spark JR Mat ima integrirano oznako in razširjeno zaščito vratu, tako da lahko brez skrbi uživate v vožnji po poti. Prezračevalne odprtine zagotavljajo zadostno zračnost.


Giro kolesarska čelada Cinder MIPS Mat White
150 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja in Mips blazinice, ki ščitijo vašo glavo. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Cinder MIPS Mat White ima antibakterijsko podlogo.


MET kolesarska čelada Super Buddy
29,95 €

28,45 €

Met zelo vzdržljiva in kakovostna otroška kolesarska čelada. Mogoče jo je preprosto prilagoditi glavi. Nudi zaščito pred udarci, soncem, vodo in blatom.


MET otroška čelada Buddy
33,63 €

31,43 €

Otroška čelada MET Buddy za varno vožnjo malih kolesarjev v atraktivnem otroškem motivu. Anti-alergijske poliestrske blazinice pomagajo obdržati glavo suho in zagotavljajo veliko udobja.


MET otroška čelada Genio
50,54 €

47,16 €

Otroška čelada MET Genio za varno gibanje majhnih kolesarjev s tehnologijo In-Moulding v lepem otroškem dizajnu. Preprost sistem zategovanja, povezan z LED bliskavico.


Tempish čelada Hybrid
38,95 €

33 €

Zaščitna čelada s široko paleto uporabe od rolanja do kolesarjenja. Sestavljena je iz 3 plasti. Prva in najtrdnejša plast ščiti pred udarci med padcem, druga plast je iz EPS, ki pripomore k blažitvi udarcev, tretja pa je odstranljiva obloga, ki bo vaši glavi popolnoma ustrezala. Tempish Hybrid bo zaradi svoje edinstvenosti navdušila prav vse.


Tempish čelada Skillet Air
43,61 €

34 €

Športna čelada je primerna ne samo za kolesarjenje, temveč tudi za linijsko drsanje, rolkanje, kakor tudi za dolgo vožnjo na skuterju. Ima notranji sloj EPS, ki učinkovito absorbira vse udarce in učinkovito zaščiti vašo glavo. Tempish Skillet Air ima številne prezračevalne šobe za prijetno prezračevanje.


Uvex čelada Quatro XC
99,90 €

89,46 €

Čelada za kolesarjenje in dirkanje s 17 prezračevalnimi odprtinami ima In Mould konstrukcijo, zaradi katere je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Quatro XC vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in se hitro suši.


Abus otroška čelada Smiley 2.0, črna
41,90 €

Abus otroška čelada Smiley 2.0 v črni barvi bo vašemu otroku nudila vso potrebno zaščito med vožnjo s kolesom. Ima Anti-insect mrežo in SoftTouch trakove za odlično pritrditev.


Bell čelada BELL Nomad Mat
50,33 €

MTB čelada je primeren za kolesarje z obsegom glave od 54 cm do 61 cm. BELL Nomad Mat ima integrirano oznako in razširjeno zaščito vratu, tako da lahko brez skrbi uživate v vožnji po poti. Prezračevalne odprtine zagotavljajo zadostno zračnost.


Globber otroška čelada, modra
22,99 €

Zaščitna otroška čelada zavaruje glavo pred poškodbami. Velikost je nastavljiva, primerna pa je za obseg glave 51–54 cm. Na voljo je v živahni modri barvi.


Globber otroška čelada, roza
27,99 €

23,30 €

Modna čelada za otroke zavaruje glavo pred poškodbami. Velikost je nastavljiva, primerna pa je za obseg glave 51–54 cm. Na voljo je v živahni rožnati barvi.


Globber otroška čelada, siva
27,99 €

23,30 €

Modna čelada za otroke zavaruje glavo pred poškodbami. Velikost je nastavljiva, primerna pa je za obseg glave 51–54 cm. Na voljo je v temno sivi barvi.


KED otroška čelada Meggy
39,95 €

37,95 €

Kakovostna otroška čelada dinamične oblike. Je zelo lahka, udobna za nošenje in zagotavlja optimalno prileganje.