Nike rokavice Miler Running Glove
21,34 €

19,01 €

Odlične unisex rokavice Nike Miler Running Glove s tehnologijo Dri-FI, ki odvaja vodo stran od telesa na površino materiala. Odsevni varnostni elementi.


Puma rokavice Pr Performance Gloves
27,24 €

24,52 €

Nič več mraza v zimskem času! Te rokavice vam bodo nudile ustrezno zaščito pred mrazom, tako boste lahko v teku uživali tudi v zimskem času.


R2 rokavice Cover
19,29 €

17,36 €

Unisex rokavice 2 v 1 za zimsko vožnjo in tek na smučeh. Prsti se udobno namestijo v rokavice. Izdelane so iz toplega, zračnega in odpornega na veter materiala iz flisa WINDBREAKER. Refleksni potisk poveča vidljivost v slabih svetlobnih pogojih. Protizdrsno površino ANTISLIP boste še posebej cenili pri teku na smučeh.


Craft rokavice Brilliant 2.0 Thermal-44%
26,87 €

15 €

Odlična cena

Nekoliko izolirane rokavice Craft Brilliant 2.0 Thermal vsebujejo refleksne potiske. Poseben material za upravljanje pametnega telefona s palcem in kazalcem


Swix rokavice Competition GWS
77,51 €

Ženske funkcionalne rokavice Swix Competition GWS so kot nalašč tako za usposabljanje v zimskih disciplinah. Ozek kroj z elastičnim palcem se popolnoma prilega roki. Dihalni zračni elastični material Gore Windstopper na hrbtni strani.


Mizuno tekaške rokavice Warmalite
25 €
23,82 €

Tekaške rokavice Warmalite bodo ohranile vaše roke tople v vseh mesecih in vsakem vremenu. Edinstvena tehnologija omogoča, da material ne prepiha.


Swix rokavice Triac Light
69,72 €

Swix Triac light so moške rokavice za zimske športne aktivnosti. Mreža Schoeller je strateško nameščena za mehak oprijem in zračnost pod zavihkom. Rokavice so odlično prilegajo s tesnim elastičnim robom.


Swix rokavice Triac Light
69,90 €

Swix Triac light so ženske rokavice primerne za tek na smučeh. Mreža Schoeller je strateško nameščena za mehak oprijem in zračnost pod zavihkom. Rokavice so odlično prilegajo s tesnim elastičnim robom.


ODLO rokavice Warm, črne
19,95 €

18 €

Odlo Warm rokavice z odličnim prileganjem se ponašajo s hitrim sušenjem in izjemnim odvajanjem vlage ter optimalno zračnostjo. Med aktivnostmi v mrzlem vremenu bodo poskrbele, da bodo vaše roke ostale tople ter suhe.


Swix rokavice Competition GWS
77,51 €

Funkcionalne rokavice Swix Competition GWS so, kot nalašč za trening ali dirke. Ozek kroj z elastičnim palcem se popolnoma prilega roki. Dihalni zračni elastični material Gore Windstopper na hrbtni strani.