Puma rokavice Pr Performance Gloves
27,24 €

24,52 €

Nič več mraza v zimskem času! Te rokavice vam bodo nudile ustrezno zaščito pred mrazom, tako boste lahko v teku uživali tudi v zimskem času.


Craft rokavice Brilliant 2.0 Thermal
26,87 €

24,11 €

Nekoliko izolirane rokavice Craft Brilliant 2.0 Thermal vsebujejo refleksne potiske. Poseben material za upravljanje pametnega telefona s palcem in kazalcem


Nike rokavice Miler Running Glove
21,34 €

19,01 €

Odlične unisex rokavice Nike Miler Running Glove s tehnologijo Dri-FI, ki odvaja vodo stran od telesa na površino materiala. Odsevni varnostni elementi.


Mizuno tekaške rokavice Warmalite
25 €
23,82 €

Tekaške rokavice Warmalite bodo ohranile vaše roke tople v vseh mesecih in vsakem vremenu. Edinstvena tehnologija omogoča, da material ne prepiha.


Swix rokavice Triac Light
69,72 €

Swix Triac light so moške rokavice za zimske športne aktivnosti. Mreža Schoeller je strateško nameščena za mehak oprijem in zračnost pod zavihkom. Rokavice so odlično prilegajo s tesnim elastičnim robom.


Swix rokavice Competition GWS
77,51 €

Ženske funkcionalne rokavice Swix Competition GWS so kot nalašč tako za usposabljanje v zimskih disciplinah. Ozek kroj z elastičnim palcem se popolnoma prilega roki. Dihalni zračni elastični material Gore Windstopper na hrbtni strani.


Ferrino unisex rokavice Mercury
30,74 €

27,20 €

Unisex rokavice, ki se odlično prilagajajo so izdelane iz elastičnega zračnega materiala in so primerne za vse vrste aktivnosti v hladnem vremenu. Material na dlani je nedrseč, kar vam omogoča lažje rokovanje s predmeti, hkrati pa lahko upravljate tudi s telefonom..


R2 rokavice Cover
19,29 €

17,36 €

Unisex rokavice 2 v 1 za zimsko vožnjo in tek na smučeh. Prsti se udobno namestijo v rokavice. Izdelane so iz toplega, zračnega in odpornega na veter materiala iz flisa WINDBREAKER. Refleksni potisk poveča vidljivost v slabih svetlobnih pogojih. Protizdrsno površino ANTISLIP boste še posebej cenili pri teku na smučeh.


Swix rokavice Triac Light
69,72 €

Swix Triac light so ženske rokavice primerne za tek na smučeh. Mreža Schoeller je strateško nameščena za mehak oprijem in zračnost pod zavihkom. Rokavice so odlično prilegajo s tesnim elastičnim robom.


Swix rokavice Competition GWS
77,51 €

Funkcionalne rokavice Swix Competition GWS so, kot nalašč za trening ali dirke. Ozek kroj z elastičnim palcem se popolnoma prilega roki. Dihalni zračni elastični material Gore Windstopper na hrbtni strani.


ODLO rokavice Warm, črne-20%
19,95 €

15,90 €

Odlična cena

Odlo Warm rokavice z odličnim prileganjem se ponašajo s hitrim sušenjem in izjemnim odvajanjem vlage ter optimalno zračnostjo. Med aktivnostmi v mrzlem vremenu bodo poskrbele, da bodo vaše roke ostale tople ter suhe.


Swix rokavice NaosX
30,77 €

Moške rokavice Swix NaosX so lahke, fleksibilne rokavice, ki so narejene iz delcev Lycry. Po zaslugi kroja, se rokavice odlično prilagajajo. Ozek kroj je idealen za trening, kolesarjenje in tek na smučeh v rahlo mrzlih zimskih dneh.