Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Clementoni robot na baterije, kača (75054)

Clementoni robot na baterije, kača (75054)

Številka: 2904917
Robot v obliki kače se giblje levo, desno, vijuga in se plazi. Ob sestavitvi meri 40 cm. Omogoča uspešno razvijanje spretnosti, logike in domišljije otrok. Celoten opis
15 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

24.9.2024 predviden osebni prevzem
 
26.9.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 2904917

Predstavitev

Clementoni robot na baterije, kača (75054)

Spoznajte edinstven in robusten robot v obliki kače, ki jo je potrebno sestaviti, nato pa zaživi in se v hipu prične plaziti po sobi, kot da je prava. Robot otrokom nudi neverjetno pustolovščino v svetu robotike. Set robota omogoča uspešno razvijanje spretnosti, logike in domišljije otrok. Ob sestavitvi kače robot meri 40 cm. Ob sestavitvi vseh segmentov robota je potreben le še vklop in že se pustolovščina prične. Robot, ki ga navdihuje živalski svet, otrokom na zabaven in iznajdljiv način predstavi svet mehanike in robotike. Kača se giblje levo, desno, vijuga in se plazi.

Primerno za otroke od 8. leta starosti dalje. Izdelano v Italiji.

Clementoni robot na baterije, kača

Podrobnosti

Priporočena starost 8+ let
Dolžina robota 40 cm
Deluje na baterije
Baterija ni vključena!

Opozorila

Opozorilo. Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Vsebuje majhne delce, ki se jih lahko vdihne ali pogoltne. Nevarnost zadušitve. Preberite navodila in shranite embalažo za morebitno kasnejšo uporabo. Slika na embalaži je simbolična, barve in detajli se lahko razlikujejo. Njen glavni namen je, da predstavi tip proizvoda. Priporočamo za otroke starejše od 8 let. Pri sestavljanju artikla je potreben nadzor odrasle osebe.