Clementoni igra Koliko je ura (50600)
7,99 €

Poučna in zabavna igra preko katere se otroci spoznajo z uro in pravilno izgovorjavo časa. Igra je primerna za otroke od 5. leta starosti dalje.

Clementoni Igralna odeja z živalmi in melodijami, 7 dejavnosti
34,90 €

Odlična cena

Na pisani igralni odeji z živalmi in melodijami se lahko otrok igra s starši ali sam. Odeja pomaga razvijati otroške ročne, vizualne in slušne sposobnosti zaradi mehkih, plastičnih in tekstilnih igrač, obešenih na prečko. Ptica oddaja tihe, pomirjujoče zvoke. Rep mehke lisice je idealen za žgečkanje po trebuhu. Sonce z ogledalom spodbuja nasmeh in samoprepoznavanje. Mala sova vabi k igranju. Oblak simulira zvoke dežja.

Clementoni Clemmy baby Peppa Pig šolski avtobus
38,40 € 34,75 €

Zadnji kos!

Čudovit šolski avtobus s pravljičnimi liki Pujse Pepe. Zabavajte se s pujso Peppo in njenim mlajšim bratom Georgeom. Nagibna streha avtobusa služi tudi kot podlaga za mehke kocke Clemme. Vse kocke Clemmy lahko shranite v notranji prostor takoj, ko otrok preneha z igranjem. Igrača spodbuja otroško ročno spretnost, motorične sposobnosti in domišljijo.

Clementoni Crazy Chic make-up ličila mašna, 15223
19,90 € 17,91 €

Zadnji kos!

Crazy Chic paleta z ličili v obliki mašne, primerna za otroke starejše od 6 let. Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne delce in obstaja nevarnost zadušitve.

Clementoni volan Baby na baterije, šk.17241
17,10 €

Odlična cena

Otroški volan Baby, blagovne znamke Clementoni bo zagotovo popestril igro vašega otroka. Volan ob pritisku izvaja svetlobne in zvočne efekte.

Clementoni Baby velika zabava z vlaki-29%
42,30 € 29,80 €

Odlična cena

Baby Big Train Farm je zabavna igra, polna potez, zvokov, melodij in glasov živali. Vstopite na vlak, zapeljite se skozi kmetijo in odkrijte številne funkcije, ki se aktivirajo, ko prečkate vlak. Hupa začne oddajati melodijo in tudi druge ljubke živali se slišijo. Komplet je bogat z mehanskimi aktivnostmi in otrokom omogoča interakcijo in spodbujanje domišljije.

Clementoni piramida z obroči Baby
11,90 € 10,71 €

Zadnji kos!

Set petih raznobarvnih obročev in piramide za zlaganje je namenjen za razvoj motoričnih in umskih sposobnosti otrok preko igre.

Clementoni Moje prvo orodje Kladivo
11,50 € 10,20 €

Zadnji kos!

Interaktivna igrača za majhne otroke v obliki prisrčnega kladiva. Premaknite ga, da aktivirate luči in zvoke. Različne vrste površin podpirajo razvoj otrokovih čutov. Izdelano iz kakovostnega in neškodljivega materiala.

Clementoni vedro Baby Liki, šk 17106
11,90 € 10,71 €

Zadnji kos!

Najboljši način, da se otrok nauči novih stvari in razvije ustvarjalnsot, je zagotovo skozi igro. Vedro s pokrovom in z ročajem ter s šestimi figurami različnih barv.

Clementoni sestavljanka Cars 2v1-41%
9 € 5,28 €

Komplet 3 različne sestavljanke in spominska igra v priljubljeni licenci Kids Cars. Sestavljanje puzlov otrokom pomaga razviti ročne spretnosti in spretnosti opazovanja. Kakovost materialov in ekskluzivna tehnika tiskanja zagotavljata trajne lepe in živahne barve.

Clementoni elektronski klavir, ropotuljica
9,60 € 8,37 €

Zabavna klavirska ropotulja za male pianiste! Ta elektronska ropotuljica Clementoni s tremi gumijastimi tipkami zabava otroke z igranjem melodij in jih hkrati vodi na preprost in zabaven način, da odkrijejo prve črke. Klopotec vključuje 3 viseče, mehke obročke, namenjene grizenju, zato je ropotuljica primerna tudi za gojenje zob. Igrača pomaga razviti vizualno, slušno in otipno zaznavanje.

Clementoni plišasti lenivec
19,20 € 16,41 €

Plišasti lenivec z interaktivnim gumbom na trebuhu igra veliko veselih melodij in pričara nasmeh na otrokovem obrazu. Obdelava z velcro na okončinah otrokom omogoča, da igračo lažje objamejo ali jo obesijo v različnih položajih – na primer z glavo navzdol!

Clementoni Frozen 2 lončarski set (18519)-25%
41,90 € 31,30 €

Odlična cena

Prestavljamo vam odličen otroški lončarski set z motivom priljubljene risanke Frozen 2. Set je primeren za osebe nad 7. letom starosti.

Clementoni Otroški vlakec Clemmy Peppa Pig s kockami-26%
23 € 16,90 €

Odlična cena

Vlak s kockami Clemmy in pravljičnimi liki animatorja Prašičja Peppa. Zabavajte se s pujso Peppo in njenim mlajšim bratom Georgeom. Mehke kocke Clemmy v svetlih barvah spodbujajo senzorično in vizualno raziskovanje, pozornost in opazovalne sposobnosti. Kocke Clemmy je enostavno prijeti in zložiti.

Clementoni Otroško vedro Clemmy s kockami - igrače
19,20 € 17,80 €

Otroški igrači Clemmy z mehkimi kockami Clemmy. Spoznajte različne oblike in teksture, raziskujte in odkrivajte. Odpiralna streha avtomobila je tudi osnova za izdelavo Clemminih kock. V notranjosti avtomobila je prostor za shranjevanje vseh mehkih kock. Mehka stranska stekla omogočajo vstavljanje in odstranjevanje kock iz avtomobila. Igrača razvija fino motoriko in koordinacijo rok in oči.

Clementoni Baby velika krogla z živalmi
28 € 23,53 €

Zabavna steza z žogo z živalmi Progo lahko zložite na več načinov, tako da ustvarite vodoravne in navpične poti. Žoga, ki se premika po progi, gre mimo živali, ki se vedno odzovejo smešno. Igrača spodbuja razvoj ročnih spretnosti, prepoznavanje vzročno-posledičnih povezav in vizualno zaznavanje.

Clementoni Frozen 2 komplet magičnih kristalov
16,10 € 14,95 €

Ta poseben kreativen komplet Frozen II z magičnimi kristali omogoča malim gospodičnam, da si ustvarijo lastne kristale in tako ustvariti čaroben svet Ledenega kraljestva. S snežno kraljico Elso lahko deklice iz soli ustvarijo neverjetne kristale. Proces je zelo preprost in hiter. Obliko le potopijo v vodo, nato pa jo za nekaj minut pustijo počivati in eksperiment je končan!

Clementoni sestavljanka Minnie, 60-delna-37%
8,50 € 5,31 €

Pravljična sestavljanka za oboževalce Minnie. Sestavite to sestavljanko iz 60 kosov in se zabavajte z Minnie in njenimi prijatelji. Sestavljanka pomaga otrokom razviti ročno spretnost in ustvarjalnost. Po sestavljanju lahko sestavljanko tudi prilepite in uporabite kot dekoracijo.

Clementoni Clemmy baby Peppa Pig gradbeni komplet
15,30 € 14,36 €

Čudovito vedro v obliki hišice Peppa Pig vsebuje 6 mehkih kock Clemmy, oblikovanih tako, da se otroci lahko varno igrajo. V kompletu je lik Pujse Pepe. Mehke kocke Clemmy so idealne za senzorično raziskovanje in spodbujajo ročne spretnosti in motorično koordinacijo.