Banquet čajnik Corso, 2,6 l
12,50 €

11 €

Zadnji kos!

Čajnik s prostornino 2,6 litrov je primeren za različne vrste štedilnikov, tudi za indukcijsko ploščo. Narejen je iz nerjavečega jekla s sijočo površino, ročaj pa iz trpežne plastike.


Tescoma čajnik Corona 2,0 l (677460)
44,90 €

Zadnji kos!

Praktičen čajnik Corona s prostornino približno 2 litra, kar je odlično za čaj, kavo, itd. Narejen je iz kakovostnega nerjavečega jekla, ročaj pa je iz toplotno odporne plastike. Čaj je na voljo po končanem pisku. Z njem boste prihranili kako na elektriki tako na času.


Lamart čajnik Lumier - LT7003, 2 L
15,90 €

8,67 €

Eleganten čajnik iz nerjavečega jekla s prostornino 2 l. Gumirani ročaj omogoča udoben prijem. Primeren je za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko ploščo.


Metalac čajnik s pikicami, rdeč
29,82 €

25,71 €

Emajliran pikčast čajnik bo pritegnil vse romantične duše in vse tiste, ki imajo gospodinjske aparate s pikicami ali v rdeči barvi. Zaradi srčkanih pikic, nobena gospodinja se mu ne bo mogla upreti.


Banquet čajnik Metallic, 2,7 l
19,90 €

17,90 €

Novo

Kovinski čajnik iz nerjavnega jekla s prostornino 2,7 litra. Z njim lahko kuhate kavo ali čaj kadarkoli, ne glede na vrsto štedilnika, ki ga uporabljate. Primeren je tudi za indukcijski štedilnik.


Kela čajnik Varus, 3 l
43,04 €

37,11 €

Kettle čajnik je iz nerjavečega jekla. Ima gumirane ročaje za udoben prijem. Poleg tega pa sproža zvočni signal, ko začne voda vreti.


KitchenAid čajnik 1,9 L, krem
130 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

KitchenAid čajnik v krem barvi je narejen iz porcelana. Ima jeklen ročaj in oddaja zvok.


Kela čajnik VARUS, nerjaveče jeklo, 3 l, siv
40,81 €

Čajnik Kela Varus iz nerjavečega jekla (3 l) v sivi različici je klasičen varen čajnik v tradicionalnem, in brezčasnem dizajnu. Ta čajnik se odlično prilega vsaki kuhinji. Uporabljate jo lahko na vseh vrstah štedilnikov, vključno z indukcijo. Odlikuje ga v kakovostna obdelava iz nerjavečega jekla in je enostaven za uporabo, gumirani ročaj pa poskrbi za udobno postrežbo in varnost.


KitchenAid čajnik 1,9 L, rdeč
130 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

KitchenAid čajnik v rdeči barvi je narejen iz porcelana. Ima jeklen ročaj in oddaja zvok.


KitchenAid čajnik 1,9 L, črn
130 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

KitchenAid čajnik v črni barvi je narejen iz porcelana. Ima jeklen ročaj in oddaja zvok.


Toro čajnik, 2,8 l, srebrna
18,40 €

15,86 €

Čajnik iz nerjavečega jekla znamke Toro s prostornino 2,8 l. Ponaša se z zložljivim ročajem, kar bo omogočalo enostavno rokovanje in shranjevanje.