Banquet Granite Grey čajnik, nerjaveče jeklo, 1, 7 l, siv
10,85 €

Zadnji kos!

Čajnik iz nerjavečega jekla za kuhanje vode. Banquet Granite Grey čajnik, nerjaveče jeklo, 1, 7 l, siv ima praktičen sklopen ročaj v črni barvi. Čajnik je primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko ploščo.

Banquet Romantic Ride žvižgajoč čajnik, emajliran, 3 l
23,54 €

Emajliran žvižgajoč čajnik s prostornino 3 l. Banquet Romantic Ride žvižgajoč čajnik, emajliran, 3 l ima plastičen ročaj, ki se ujema z dizajnom čajnika. Kotliček je izdelan iz jeklene plošče z dvoslojno prevleko emajla.

Banquet Rose žvižgajoč čajnik, emajliran, 2,2 l
18,20 € 17,83 €

Zadnji kos!

Emajliran žvižgajoč čajnik s prostornino 2,2 l. Banquet Rose žvižgajoč čajnik, emajliran, 2,2 l ima plastičen ročaj, ki se ujema z dizajnom čajnika. Kotliček je izdelan iz jeklene plošče z dvoslojno prevleko emajla.

Kela čajnik Varus, 3 l
47,29 €

Zadnji kos!

Kettle čajnik je iz nerjavečega jekla. Ima gumirane ročaje za udoben prijem. Poleg tega pa sproža zvočni signal, ko začne voda vreti.

Banquet čajnik iz nerjavečega jekla HOME Coll. 2 l
15,40 € 14 €

Zadnji kos!

Banket čajnik iz nerjavečega jekla HOME Coll. 2-litrski čajnik bo postal sestavni del vsakega doma. Čajnik je izdelan iz nerjavečega jekla z bakelitnim ročajem. Kotliček je primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko ploščo.

Banquet čajnik Metallic, 2,7 l
19,90 € 18,70 €

Kovinski čajnik iz nerjavnega jekla s prostornino 2,7 litra. Z njim lahko kuhate kavo ali čaj kadarkoli, ne glede na vrsto štedilnika, ki ga uporabljate. Primeren je tudi za indukcijski štedilnik.

Lamart Argent čajnik LT7006, 3 l
20,92 €

Piskajoči vreli kotliček od znamke Lamart je primeren za vse vrste štedilnikov vključno z indukcijskim. Narejena je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, njegovi ročaji pa iz trpežne plastike. Plastični odstranljivi pokrov omogoča enostavno čiščenje.

Banquet čajnik z žvižgom Poppy, smetanova, 2,2 l
19,70 € 18,79 €

Dodelan čajnik v smeranovi barvi z žvižgom, prihaja iz blagovne znamke Banquet ter ima čudovit motiv maka na jeklenem predelu, hkrati ima tudi dva sloja emajlirane prevleke. Idealen za pripravo tople vode za čaj, lahko pa služi tudi kot okras v vsaki kuhinji. Ima plastični ročaj za varen oprijem.

Banquet čajnik z žvižgom Lavender, smetanova, 3 l
25,60 € 24,07 €

Banket emajliran čajnik z žvižgom Banquet z motivom lavande, je izdelan iz jeklene obdelave z dvema slojema emajlirane prevleke. Idealen je za pripravo tople vode za čaj, ta posoda bo služila tudi kot okras v vsaki kuhinji. Ima plastični ročaj za varen oprijem.

Banquet čajnik z žvižgom Sun Flower, smetanova, 3 l
25,60 € 24,07 €

Banket emajliran čajnik z žvižgom Banquet s sončničnim motivom, je izdelan iz jeklene obdelave z dvema slojema emajlirane prevleke. Idealen je za pripravo tople vode za čaj, ta posoda bo služila tudi kot okras v vsaki kuhinji. Ima plastični ročaj za varen oprijem.

Metalac čajnik s pikicami, rdeč
32,48 €

Emajliran pikčast čajnik bo pritegnil vse romantične duše in vse tiste, ki imajo gospodinjske aparate s pikicami ali v rdeči barvi. Zaradi srčkanih pikic, nobena gospodinja se mu ne bo mogla upreti.

Banquet čajnik iz nerjavečega jekla ADVANTAGE 1,7 l
11,80 € 11,05 €

Banket Kotliček iz nerjavečega jekla GRANITE Brown/rjava 1,7 litra vode bo postala sestavni del vsakega doma. Kotliček je izdelan iz nerjavečega jekla z zložljivim plastičnim ročajem. Kotliček je primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko ploščo.

Toro lonec za kavo, 350 ml, črn
6,20 € 4,68 €

Lonec za čaj ali kavofiltrirnim cedilom, da trdno vsebino potisnete na dno. Toro Lonec za kavo, 350 ml, je opremljen z ročajem za enostavno in varno rokovanje.

Eldom TMC-09 Promis čajnik
27,20 € 26,86 €

Eldom Promis čajnik TMC-09, s prostornino do 2,6 litrov, bo v trenutku zavrel vodo. Toplotno izoliran ročaj, z vgrajenim mehanizmom za dviganje piščalke, zagotavlja zvočni signal pri vrenju. Dno je primerno za vse vrste ogrevanja, vključno z indukcijo.

Banquet čajnik iz nerjavečega jekla ADVANTAGE 2,7 l
19,70 € 19,27 €

Banket čajnik iz nerjavečega jekla ADVANTAGE za 2,7 litra vode bo postal nepogrešljiv del vsakega doma. Kotliček je izdelan iz nerjavečega jekla. Kotliček je primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijsko.

Eldom TMC-01B Promis čajnik
27,20 € 26,86 €

Eldom Promis čajnik TMC-01B, s prostornino do 3 litrov, bo v trenutku zavrel vodo. Toplotno izoliran ročaj, z vgrajenim mehanizmom za dviganje piščalke, zagotavlja zvočni signal pri vrenju. Dno je primerno za vse vrste ogrevanja, vključno z indukcijo.

Eldom TMC-01BS Promis čajnik
27,20 € 26,86 €

Eldom Promis čajnik TMC-01BS, s prostornino do 3 litrov, bo v trenutku zavrel vodo. Toplotno izoliran ročaj, z vgrajenim mehanizmom za dviganje piščalke, zagotavlja zvočni signal pri vrenju. Dno je primerno za vse vrste ogrevanja, vključno z indukcijo.

Eldom TMC-01M Promis čajnik
27,53 €

Eldom Promis čajnik TMC-01M, s prostornino do 3 litrov, bo v trenutku zavrel vodo. Toplotno izoliran ročaj, z vgrajenim mehanizmom za dviganje piščalke, zagotavlja zvočni signal pri vrenju. Dno je primerno za vse vrste ogrevanja, vključno z indukcijo.

Banquet čajnik Corso, 2,6 l
13,42 €

Čajnik s prostornino 2,6 litrov je primeren za različne vrste štedilnikov, tudi za indukcijsko ploščo. Narejen je iz nerjavečega jekla s sijočo površino, ročaj pa iz trpežne plastike.

Čajniki

Potrebujete zanesljiv in trpežen čajnik za pripravo kave, čaja ali drugih toplih napitkov? V spletni trgovini mimovrste.com smo za vas pripravili bogato ponudbo čajnikov različnih dizajnov in oblik.

Na zalogi imamo čajnike s prostornino od 0,5 do 5 litrov. V ponudbi imamo tudi čajnike iz nerjavečega jekla, steklene čajnike in čajnike iz emajla!

Izbirajte med stilskimi čajniki priljubljenih proizvajalcev, kot so Banquet, Tescoma , Lamart, in številni drugi.

Posebne čajnike boste potrebovali tudi za stilsko serviranje toplih napitkov.

^ Nazaj na vrh