Monix kafetiera Vitro Noir za 9 skodelic
20,54 €

17,71 €

Zadnji kos!

Razkošen videz čiste oblike, espresso kafetiera je iz nerjavečega jekla. Kakovostna kafetiera Vitro Noir za 9 skodelic je primerna za vse vrste štedilnikov, razen za indukcijsko ploščo.


Banquet kafetiera Stacey 1 l
13,98 €

12,05 €

Zadnji kos!

Kafetiera Stacey znamke Banket s prostornino 1 litra je namenjena za tople napitke. Narejena je iz nerjavečega jekla, stekla in mat črne plastike. Višina vključno s pokrovom iznaša 22,5 cm.


Kela Kafetiera Latina KL-10835
53,77 €

46,36 €

Zadnji kos!

Kafetiera Latina znamke Kela je zelo elegantna in dovolj velika za pripravo 4 skodelic kave. narejena je iz poliranega nerjavečega jekla. Uživajte v udobju vašega doma ob skodelici odlične kave.


Tescoma kafetiera Monte Carlo, 6 skodelic (647106)
39,90 €

Zadnji kos!

Elegantna kafetiera Monte Carlo za 6 skodelic je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in primerna je za pripravo espresso kave. Opremljen je ergonomskim ročajem iz toplotno odporne plastike ter silikonskim tesnilom. Lahko se uporablja na vseh štedilnikih – plin, električni, keramični in indukcijski.


Pezzetti Italexpress kafetiera, 3 skodelice, 150 ml
11,82 €

10,19 €

Predstavljajte si vonj sveže kuhane kave. To je vonj po Italiji. Vonj, ki vam daje razlog, da se veselite. S tem vrčem boste ta občutek lahko povezali z vzdušjem vašega doma.


Tescoma kafetiera Paloma, 3 skodelice (647003)
17,90 €

Classic kafetiera Paloma je odlična za tradicionalno kavo espresso – za 3 skodelice. S tem aparatom, vaša kava bo nekaj posebnega z odličnim okusom in vonjem. Izdelana je iz visokokakovostnega aluminija. Primeren za uporabo na plinskih, električnih in vitro-keramičnih štedilnikih.


BARISTA&CO French press Electric Steel, 3 skodelice
34,47 €

Dobro sito French pressu je izdelano iz nerjavečega jekla. French press je v elegantni zasnovi in natančni izvedbi. French press je lep dizajnerski ročni aparat za kavo, ki se ponaša z bogato in okusno pripravljeno kavo.


BARISTA&CO French press Electric Steel, 8 skodelic
44,82 €

French press je v elegantni zasnovi in natančni izvedbi. French press je lep dizajnerski ročni aparat za kavo, ki se ponaša z bogato in okusno pripravljeno kavo. Dobro sito French pressu je izdelano iz nerjavečega jekla.


BARISTA&CO penilec mleka Electric Steel
24,88 €

Penilec mleka v stilskem dizajnu in v prozorni zasnovi, transformira mleko v bogato peno, v zelo kratkem časovnem obdobju. Ima dvojno tesnilo iz nerjavečega jekla za enostavno in hitro polnjenje mleka.


BIALETTI kuhalnik za kavo Coffee Press Preziosa 1 LT Gold
36,70 €

25,14 €

Bialetti Coffee Press Preziosa je značilen poudarek na popolni obdelavi vsake podrobnosti. Materiali iz kvalitetnega borosilikatnega stekla in nerjavečega jekla v kombinaciji z uveljavljeno blagovno znamko Bialetti je velika izkušnja za pripravo vrhunske kave. Prostornina posode je 1 l.


BIALETTI kuhalnik za kavo Coffee Press Preziosa 350 ml Gold
26,64 €

18,17 €

Bialetti Coffee Press Preziosa je značilen poudarek na popolni obdelavi vsake podrobnosti. Materiali iz kvalitetnega borosilikatnega stekla in nerjavečega jekla v kombinaciji z uveljavljeno blagovno znamko Bialetti je velika izkušnja za pripravo vrhunske kave. Prostornina posode je 350 ml.


BIALETTI kuhalnik za kavo Moka Express 6 Cups Gold
40,56 €

27,84 €

Moka kuhalnik Bialetti Moka Express spada v družino enega najuspešnejših italijanskih modelov v zadnjem stoletju. Z idealnim osmerokotnim aluminijastim telesom lahko uživate v najboljšem okusu vaše kave. Prostornina posode je 300 ml (6 skodelic).


Hario Cafeor Dripper, 300 ml, brez filtra
31,31 €

Set Dripperja brez filtra in popolnoma kompatibilnim dekanterja s prostornino 300 ml. Hario Cafeor je preprosto odličen pomočnik za ljubitelje kave. Ne potrebujete nobenih filtrov za pripravo kave.


Hario dekanter za kavo V60, 700 ml
29,69 €

Stilski dekanter z dripperem za pripravo kave od priznane japonske družbe Hario za pripravo 1 do 2 skodelic kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko pripravite okusno kavo.


Tescoma kafetiera Paloma, 2 skodelici (647002)
15,90 €

Classic kafetiera Paloma je odlična za tradicionalno kavo espresso – za 2 skodelici. S tem aparatom, vaša kava bo nekaj posebnega z odličnim okusom in vonjem. Izdelana je iz visokokakovostnega aluminija. Primeren za uporabo na plinskih, električnih in vitro-keramičnih štedilnikih.


Kela kafetiera KL-10852
28,99 €

24,99 €

Kafetiera iz serije Venecia blagovne znamke Kela zaradi svojega filtra omogoča pripravo okusne kave in čaja z listi. Kapaciteta kafatiere iznaša 1,1 litra.


Monix kafetiera Vitro Rock 9 skodelic
22,60 €

19,48 €

Razkošen videz čiste oblike, espresso kafetiera je iz nerjavečega jekla. Kakovostna kafetiera Vitro Rock za 9 skodelic je primerna za vse vrste štedilnikov, razen za indukcijsko ploščo.


Pezzetti Italexpress kafetiera, 6 skodelic, 300 ml
14,92 €

12,86 €

Predstavljajte si vonj sveže kuhane kave. To je vonj po Italiji. Vonj, ki vam daje razlog, da se veselite. S tem vrčem boste ta občutek lahko povezali z vzdušjem vašega doma.


Pezzetti Italexpress kafetiera, 14 skodelic, 700 ml
34,26 €

29,53 €

Predstavljajte si vonj sveže kuhane kave. To je vonj po Italiji. Vonj, ki vam daje razlog, da se veselite. S tem vrčem boste ta občutek lahko povezali z vzdušjem vašega doma.


Pezzetti Italexpress kafetiera, 9 skodelic, 450 ml
22,85 €

19,70 €

Predstavljajte si vonj sveže kuhane kave. To je vonj po Italiji. Vonj, ki vam daje razlog, da se veselite. S tem vrčem boste ta občutek lahko povezali z vzdušjem vašega doma.


Tescoma kafetiera Monte Carlo, 2 skodelici (647102.00)
29,90 €

Elegantna kafetiera Monte Carlo za 2 skodelici je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in primerna je za pripravo espresso kave. Opremljen je ergonomskim ročajem iz toplotno odporne plastike ter silikonskim tesnilom. Lahko se uporablja na vseh štedilnikih – plin, električni, keramični in indukcijski.


Tescoma kafetiera Monte Carlo, 4 skodelice (647104)
34,90 €

Elegantna kafetiera Monte Carlo za 4 skodelice je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in primerna je za pripravo espresso kave. Opremljen je ergonomskim ročajem iz toplotno odporne plastike ter silikonskim tesnilom. Lahko se uporablja na vseh štedilnikih – plin, električni, keramični in indukcijski.


Tescoma kafetiera Paloma, 9 skodelilc, 647009.00
32,40 €

Kafetiera Paloma za pripravo 9 skodelic espresso kave. S to kafetiero bo kava nekaj posebnega, močna ter edinstvenega vonja in okusa. Narejena je iz visokokakovostnega aluminija. Primerna je za uporabo na plinskih, električnih in vitro-keramičnih štedilnikih.


G.A.T. Splendida, 3 skodelice
20,44 €

17,62 €

Aluminijska kafetiera GAT Splendida za 3 skodelice je odlična za pripravo tradicionalne italijanske kave z odlično aromo in edinstvenim okusom.


Kela kafetiera Italia - za 3 skodelice
13,43 €

12,04 €

Uživajte v mirnih trenutkih ob skodelici dobre kave. Za to bo poskrbela kafetiera Italia s katero boste lahko pripravili 3 skodelice kave.


Kela kafetiera Italia - za 9 skodelic
22,15 €

19,85 €

Uživajte v mirnih trenutkih ob skodelici dobre kave. Za to bo poskrbela kafetiera Italia s katero boste lahko pripravili 9 skodelic kave.


BARISTA&CO penilec mleka Electric Gold
22,54 €

Penilec mleka prihaja v elegantni zasnovi in natančni izvedbi. Penilec je odlično dopolnilo k ostalim izdelkom Barista&Co. Penilec mleka bo v nekaj minutah pretvoril mleko v bogato peno. Ima dvojno tesnilo iz nerjavečega jekla za enostavno in hitro polnjenje mleka.