Banquet mlinček za kavo Culinaria 15,5 cm
11,69 €

8,20 €

Mlinček za kavo z nastavljivo grobostjo mletja ima prostor, ki zajema nastali prah. V notranjosti je keramični brusilni stroj. Banquet mlinček za kavo CULINARIA 15,5 cm poskrbi, da boste vedno imeli sveže mleto kavo, pripravljeno za uživanje.


BIALETTI mlinček za kavo Maccinacaffe
35,02 €

27 €

Naredite svežo kavo z ročnim mlinčkom italijanske znamke Bialetti. Z njim lahko nastavite grobost mletja. Ponuja zelo enostavno rokovanje in sodoben dizajn. Višina mlinčka je 19 cm.


Hario ročni mlinček za kavo Clear
63,05 €
62,20 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Mlinček Hario Clear ima preprost in sodoben dizajn. Mleta kava se shranjuje v predal.


Hario ročni mlinček za kavo Skerton
42,91 €

37 €

Zasnovan z japonsko natančnostjo s trajnimi keramičnimi mlinskimi kamni, ki zagotavljajo visoko kakovostno mletje. Na vrhu mlinčka je matica, ki jo preprosto regulirate po želji mletja.


Hario ročni mlinček za kavo Standard
41,40 €

Popolna kombinacija tradicionalnega mlinčka za kavo z visoko kakovostno zmogljivostjo, ki je značilna za podjetje Hario. Popoln videz mlinčka je kombinacija masivnega temnega lesa in temnega mehanizma za mletje iz nerjavečega jekla.


Porlex ročni mlinček za kavo Tall
61 €

Mlinček je izdelan na Japonskem s tradicionalno japonsko natančnostjo in se osredotoča na izbiro najbolj trajnih materialov. Odličen pomočnik za pripravo kave, ker okus sveže mlete kave ne nadomesti ničesar.


Hario ročni mlinček za kavo Column
33,70 €

30 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Ročni mlinček Hario Column ima klasični dizajn, je narejen iz trajnih materialov, kot so les in kovina, zato, da vam bo lahko služil vrsto let.


Hario ročni mlinček za kavo MM2
56,48 €
53,90 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Kavni mlinček HARIO MM2 izpolnjuje najvišje zahteve za mletje kave svoje kategorije.


Hario ročni mlinček za kavo Mini Mill Slim
31,43 €
31 €

Majhni in lahki mlinček od ugledne japonske družbe Hario je idealen pomočnik pri pripravi kave. Kavni mlinček Mini Mill Slim tehta zgolj 200 gramov, vendar pa je kakovost mletja enaka večjim in težjim mlinčkom.


Hario ročni mlinček za kavo Canister
55,80 €

Jamstvo kakovosti in oblikovanja je japonski proizvajalec HARIO, ki je vodilni svetovni proizvajalec mlinov za kavo. Rustikalni in preprosti videz mlinčka Izdelan je iz visoko vzdržljivega japonskega stekla in kovine.