Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Termovke lahko označimo kot čudežne posode, ki so zasnovane za ohranjanje temperature tekočine in hrane. Dobrodošle so denimo za vse ljubitelje tople kave in čaja na poti, prav tako za ljubitelje osvežilnih napitkov v toplejšem obdobju leta. Sposobnost ohranjanja tekočine hladne ali vroče jih prišteva med vsakodnevne nepogrešljive pripomočke.

Prikaži več

Kako izbrati najboljšo termovko za vaše potrebe?

Izbira

Na trgu so na voljo termovke različnih velikosti, oblik ter barv. Ne glede na to, ali iščete večjo, ki bo zadostovala za cel dan, ali manjšo za krajše izlete, boste zagotovo našli primerno zase.

Pri nakupu se osredotočite predvsem na naslednje dejavnike:

  • material,
  • izolacijska sposobnost,
  • velikost in kapaciteta,
  • pokrov,
  • ustnik,
  • dodatne funkcije.

V poštev pridejo materiali, ki so varni za uporabo skupaj z živili. Odlična izbira je nerjaveče jeklo, ker je preprosto za čiščenje, trpežno in ne vpliva na okus tekočine. Termovke iz plastike niso najboljša izbira, saj oddajajo neprijetne okuse in vonjave. Najboljša izbira za uporabo v notranjih prostorih so steklene termovke. Kljub temu, da temperature ne morejo zadrževati dolgo, so idealna izbira za uživanje tekočine v domačih okoljih in na delovnih mestih.

Najbolj kakovostne in masivne termovke vključujejo notranjost, ki je zaščitena in izdelana iz dvojnega porcelana. To omogoča še večjo toplotno zaščito. Onemogoča namreč prehod zraka v samo termovko.

Pozanimajte se, kako dolgo lahko termovka ohrani primerno temperaturo tekočine. Kakovostna termovka zmore ohranjati tekočino hladno ali vročo več ur. To je odvisno zlasti od modela. Termovka z daljšo izolacijsko sposobnostjo vam lahko ponudi kavo, ki bo ostala vroča cel delovnik.

Na voljo so termovke različnih velikosti - za eno do več oseb. Večje so odlična izbira za dolge vožnje ali družinske izlete. Preverite, ali izbrana termovka ustreza nosilnim mestom, na primer avtomobilskemu držalu za napitek.

Termovke lahko vključujejo klasičen odstranljiv pokrov ali pa imajo ustnik za preprosto pitje. Model izberite glede na svoje osebne preference.

Med najbolj priljubljene dodatne funkcije termovk sodijo ročaji za enostavnejše prenašanje, vgrajeni filtri za čaj ali zasnova za enostavno nalivanje brez kapljanja.

Uporaba

Termovke najpogosteje uporabljamo, ko smo na poti. Lahko jih odnesemo tudi s seboj na kampiranje v naravi. Njihova uporaba je praktično povsem neomejena, ker jih lahko uporabljamo za hlajenje in gretje pijače, in to v vseh letnih časih.

Praktičen pokrovček in tesnilo poskrbita, da napitek v termovki ves čas ostaja varno zaprt, pri tem nimate težav z izlitjem.

V termovkah lahko hranite tudi hrano. Termo posode za hrano so nižje in širše, da lahko vanje spravite cel obrok.

Na dolgi rok vam termovka lahko pomaga prihraniti kar nekaj denarja - ker imate na primer toplo tekočino ali hrano ves čas pri sebi, vam je ni treba kupovati.

Čiščenje

Termovko preprosto očistite s toplo vodo in blagim milom. Pri tem si lahko pomagate na primer s ščetko za čiščenje steklenic.

Pred čiščenjem odstranite pokrovček, ustnik ali slamico. Te dele očistite posebej.

Na seznamu najbolj priljubljenih poslovnih daril

Termovke sodijo med najbolj priljubljena in uporabna poslovna darila. Večina obdarovancev termovko zadrži zase - celo več let. V tem primeru so lahko zelo dolgo v stiku z vašo blagovno znamko.

Prav tako so termovke odlično darilo za vaše zaposlene in poslovne partnerje.

Določi parametre
Aga Termos LED 500ml rdeč Aga Termos LED 500ml srebrn
Aga Termos LED 500ml rdeč

Eleganten termo vrč s prikazovalnikom LED, ki prikazuje temperaturo. Ima praktično ločilo, ki ločuje parcele. Temperaturo pijače ohranja do več ur. Ima nezamenljivo baterijo CRS2032. Prostornina: 500 ml. Barva: bordo. Dimenzije: 22×6,5 cm.

na voljo predvidoma: 27.5. - 28.5.

Partner: Aga24 SI
Aga Termos LED 500ml zlati Aga Termos LED 500ml srebrn
Aga Termos LED 500ml zlati

Eleganten termo vrč s prikazovalnikom LED, ki prikazuje temperaturo. Ima praktično ločilo, ki ločuje parcele. Temperaturo pijače ohranja do več ur. Ima nezamenljivo baterijo CRS2032. Prostornina: 500 ml. Barva: zlata. Dimenzije: 22×6,5 cm.

na voljo predvidoma: 28.5. - 30.5.

Partner: Aga24 SI
Aga Termos LED 500ml srebrn Aga Termos LED 500ml srebrn
Aga Termos LED 500ml srebrn

Eleganten termo vrč s prikazovalnikom LED, ki prikazuje temperaturo. Ima praktično ločilo, ki ločuje parcele. Temperaturo pijače ohranja do več ur. Ima nezamenljivo baterijo CRS2032. Prostornina: 500 ml. Barva: srebrna. Dimenzije: 22×6,5 cm.

na voljo predvidoma: 27.5. - 28.5.

Partner: Aga24 SI
Aga Termos LED 500ml črn HOME & MARKER® Termo lonček za kavo iz nerjavečega jekla 350 ml | KOFIMUG
Aga Termos LED 500ml črn

Eleganten termo vrč s prikazovalnikom LED, ki prikazuje temperaturo. Ima praktično ločilo, ki ločuje parcele. Temperaturo pijače ohranja do več ur. Ima nezamenljivo baterijo CRS2032. Prostornina: 500 ml. Barva: črna. Dimenzije: 22×6,5 cm.

na voljo predvidoma: 27.5. - 28.5.

Partner: Aga24 SI
Saro Baby termos iz nerjavečega jekla za hrano 820ml HOME & MARKER® Termo lonček za kavo iz nerjavečega jekla 350 ml | KOFIMUG
Saro Baby termos iz nerjavečega jekla za hrano 820ml

Dvodelni termos za hrano iz nerjavečega jekla v čudovitem dizajnu.

na voljo predvidoma: 24.5. - 27.5.

Partner: Andys Czech
Novo
HOME & MARKER® Termo lonček za kavo iz nerjavečega jekla 350 ml | KOFIMUG HOME & MARKER® Termo lonček za kavo iz nerjavečega jekla 350 ml | KOFIMUG
HOME & MARKER® Termo lonček za kavo iz nerjavečega jekla 350 ml | KOFIMUG

Kot nalašč za potovanja, vožnjo z avtomobilom, sprehode, povsod, kjer potrebujete tople ali hladne napitke.

na voljo predvidoma: 24.5. - 27.5.

Partner: Mormark
Odlična cena
Rosmarino termo lonček za kavo, 350 ml, črn Eva Termo posoda s pipo 9,5l / 23xh39cm / inox, pvc
Rosmarino termo lonček za kavo, 350 ml, črn

Termo lonček za kavo iz kakovostnega nerjavečega jekla z dvojno izolirano steno ohranja pijače hladne do 8 ur in tople do 4 ure. S svojo prostornino 350 ml je idealne velikosti za vaše najljubše napitke, hkrati pa se prilega v večino avtomobilskih držal za pijačo.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Eva Termo posoda s pipo 9,5l / 23xh39cm / inox, pvc Eva Termo posoda s pipo 9,5l / 23xh39cm / inox, pvc
Eva Termo posoda s pipo 9,5l / 23xh39cm / inox, pvc

EVA TERMO POSODA Z ODTOČNO PIPO IN ZLOŽLJIVIMI NOGAMI je zaradi prostornine 9,5 l idealna za zabave in kateringe. Narejena je iz nerjavečega jekla 18/8, notranjost pa iz aluminija (dvojna stena), ki ohranja temperaturo toplih pijač (nad 55 °C) do 8 ur in hladnih (pod 16 °C) prav tako do 8 u…

na voljo predvidoma: 24.5.

Odlična cena
Lamart termo steklenica, 480 ml (LT4052) Eva Termo posoda s pipo 9,5l / 23xh39cm / inox, pvc
Lamart termo steklenica, 480 ml (LT4052)

Termoska LAMART ima zaklepni mehanizem, ki preprečuje nepričakovano odpiranje, prostornino 480 ml in je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Tefal potovalna termovka, 0,36 l Rosmarino termo lonček za kavo, 350 ml, bel
Tefal potovalna termovka, 0,36 l
ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrano posodo in kuhinjske pripomočke znamke Tefal s promo kodo 24MDW4SI328 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)!
Tefal potovalna termovka ima 0,36 litrov prostornine.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Texell termo potovalna steklenička, 0,5 l Rosmarino termo lonček za kavo, 350 ml, bel
Texell termo potovalna steklenička, 0,5 l

Texell termo potovalna steklenička s prostornino 500 ml. Notranja in zunanja površina sta izdelani iz nerjavečega jekla.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Odlična cena
Rosmarino termo lonček za kavo, 350 ml, bel Rosmarino termo lonček za kavo, 350 ml, bel
Rosmarino termo lonček za kavo, 350 ml, bel

Termo lonček za kavo iz kakovostnega nerjavečega jekla z dvojno izolirano steno ohranja pijače hladne do 8 ur in tople do 4 ure. S svojo prostornino 350 ml je idealne velikosti za vaše najljubše napitke, hkrati pa se prilega v večino avtomobilskih držal za pijačo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste