Lamart Termovka Conti 0,48 l
15,90 €

11,90 €

Zadnji kos!

Bi radi imeli kavo ali čaj vedno s sabo? S termovko Conti to ne bo problem. Termovka je iz nerjavečega jekla in ima prostornino 0,48 lita, termo podloga pa je skoraj neuničljiva.


Curver termovka LIVING, nerjaveče jeklo, 1,5 l
29,16 €

Elegantna termovka Living znamke Curver je kot nalašč za domačo uporabo, lahko pa se uporablja tudi v gostinjstvu. Popolnoma ohranja temperaturo tako vroče, kot tudi hladne pijače.


Emsa termo lonček Grande 500 ml
39,70 €

35,60 €

Zadnji kos!

Termo lonček v katerega lahko nalijete svojo jutranjo kavo ali najljubši čaj in odpravite od doma.


Tefal potovalna skodelica Travel Mug, 0,36 l, oranžna
35,07 €

25,32 €

100% nepropustna termo skodelica s prostornino 360 ml blagovne znamke Tefal bo ohranila toploto napitka do 4 ure in hladnost do 8 ur. Gumijasto telo in vrhunsko tesnilno zaprtje, ki nikoli ne prepušča, reguliran pretok, ki preprečuje, da bi se opekli.


Tefal termo vrč Campo, 1 L
48,90 €

37,61 €

Termo vrč ima 5 slojno izolacijo za odlične hladne in tople napitke. Termo vrč Campo blagovne znamke Tefal ima stekleno posodo v notranjosti, ki ohrani pijačo do 100% hermetično zaprto, pri nalivanju pa kapljice ne uhajajo.


Tescoma termovka Constant 1,0 l
26,90 €

Termovka Constant je iz nerjavečega jekla in nudi prostornino 1 l. Dobro bo obdržala temperaturo pijače, ne glede na to ali je hladna ali topla. Pokrov se lahko uporablja kot skodelica.


Tescoma Termovka CONSTANT 1,2 L (318512)
34,90 €

Tescoma termovka Constant 1,2 l je izdelana iz nerjavečega jekla in ročaj je iz trpežne plastike. Ohranja pijačo toplo ali hladno za dalj časa, kar je zelo uporabno, ko potujete. Zaradi svoje oblike pokrova, z lahkoto si boste natočili pijačo brez polivanja.


Tescoma termovka Constant, 0,5 l
19,90 €

Termovka Constant je iz nerjavečega jekla in nudi prostornino 500 ml. Dobro bo obdržala temperaturo pijače, ne glede na to ali je hladna ali topla. Pokrov se lahko uporablja kot skodelica.


Kela termovka Plain 0,75 l
18,74 €

16,80 €

Termovka proizvajalca Kela s prostornino 0,75 l vam omogoča, da bo vaša pijača dolgo časa ohranila željeno temperaturo.


Lamart termovka Esprit LT4015, 0,45 l
10,21 €

8,80 €

Termovka znamke Lamart s prostornino 0,45 litra ponaša se s svojo elegantno zasnovo. Jutranja kavo bo trajala dlje časa in vroč čaj se ne bo takoj shladil. Mehanizem zapiranja bo poskrbel, da se termovka ne odpira nenadno.


Curver termovka Heritage 0,5 l
13,96 €

Termovka zavzame malo prostora v nahrbtniku. Vzemite jo s seboj na delo ali na potovanje. Odhod od doma še nikoli ni bil lažji. Izolirana dvojna stena iz nerjavečega jekla je povsem primerna za shranjevanje toplih napitkov in obrokov.


Curver termovka Heritage, 0,75 l
17,96 €

Izolirana dvojna stena iz nerjavečega jekla je povsem primerna za shranjevanje toplih napitkov in obrokov. Praktična rešitev za vse, ki razmišljajo o vitki liniji.


Curver termovka Heritage, 1 l
19,96 €

Praktična rešitev za vse, ki razmišljajo o vitki liniji. Izolirana dvojna stena iz nerjavečega jekla je povsem primerna za shranjevanje toplih napitkov in obrokov.


Curver termovka Heritage z žlico, 0,75 l
21,96 €

Termovka v elegantno temno modri barvi ima visoko kakovostno silikonsko tesnilo. Termovka zavzame malo prostora v nahrbtniku. Idealna je za shranjevanje toplih napitkov in hrane.


Curver termovka LIVING, 0,45 l
11,77 €

7,96 €

Termovka z dvojno steno v elegantni črni barvi združuje brezčasno obliko in ergonomijo. Vzemite pijačo s seboj v pisarno, šolo ali na pot.


Curver termovka Living, 0,5 l
11,96 €

Izdelana z brezčasno zasnovo je na voljo v črni in srebrni barvi. Elegantna termovka je idealna za ohranjanje tople kave ali za ohranjanje osvežilne hladne poletne limonade.


Curver termovka Living, 1 l
18,36 €

Elegantna termovka je idealna za ohranjanje tople kave ali za ohranjanje osvežilne hladne poletne limonade. Izdelana z brezčasno zasnovo je na voljo v črni in srebrni barvi.


Curver termovka LIVING, nerjaveče jeklo, 0,4 l
18,91 €

13,16 €

Termovka s prostornino 0,4 l ima dvojno steno v elegantni črni barvi združuje brezčasno obliko in ergonomijo. Predstavlja odlično izbiro za počitniška potovanja ali vsakodnevni prevoz na delo.


Keep Cup termo lonček Ristretto SiX
7,80 €

Termo lonček KeepCup SiX je idealen za potovanja. Primeren je za pomivanje v pomivalnem stroju in gretje v mikrovalovni pečici. Ima silikonski odroč in je izdelan je iz lahkega polipropilena, ki ga je mogoče reciklirati. Ne vsebuje BPA materialov. Pijača bo ostala topla do 30 minut dlje. Lonček lahko razstavite na 4 dele in tako ustvarite nove barvne različice.


Koopman termo vrč, 1 L, ratan
14,80 €

Termo vrč blagovne znamke Marex Trade v priljubljenem dizajnu ratana je ne le nepogrešljiv pripomoček v vašem domu, ampak tudi odličen dodatek. Omogoča shranjevanje do 1 l tekočine, katere temperatura se ohrani dlje časa.


Tefal termovka s skodelico Senator, 1l
43,99 €

35,99 €

Termovka je idealna za pripravo napitka, saj ohranja toploto do 12 ur. Poleg tega proizvajalec zagotavlja 5-letno garancijo. Vakuumska termovka iz robustnega nerjavečega jekla s skodelico in silikonskim tulcem je 100 % neprepustna.


Tescoma termovka Constant 0.7 l
24,90 €

Termovka Constant je iz nerjavečega jekla in nudi prostornino 700 ml. Dobro bo obdržala temperaturo pijače, ne glede na to ali je hladna ali topla. Pokrov se lahko uporablja kot skodelica.


Yoko Design termo steklenica, 500 ml
15,22 €

Elegantna termo steklenica znamke Yoko Design z dvokomponentno toplotno izolacijsko steno. Zasnova steklenice poskrbi, da bo pijača ostala dolgo časa toplo oziroma suha. Steklenica je zelo trpežna, zapiralo tesnila s silikonsko tesnilno maso se zapira hermetično in zagotavlja, da pijača ne bo stekala.


Yoko Design termo steklenica, 500 ml
14,08 €

Originalna termo steklenica znamke Yoko Design z dvokomponentno toplotno izolacijsko steno iz nerjavečega jekla. Topla pijača bo ostala topla do 5 ur, mrzla pijača pa bo ostala hladna kar 10 ur. Steklenica ima praktičen nastavek za pitje.


Yoko Design termo steklenica s cedilom, 350ml
19,04 €

Elegantna termo steklenica s cedilom od proizvajalca Yoko Design. Je zelo trpežna, ne prepušča in se preprosto odpre z vijačenjem. Termo steklenica bo ohranila toplo pijačo do 5 ur in hladno do 7 ur zahvaljujoč dvojni toplotnoizolacijski steni iz nerjavečega jekla.


Kela termovka Plain 1 l
22,15 €

19,85 €

Termovka proizvajalca Kela s prostornino 1 l vam omogoča, da bo vaša pijača dolgo časa ohranila želeno temperaturo.


Domy Termo steklenica Domy, 1L, plastična
12,39 €

10,99 €

Termo steklenica Domy s prostornino 1 l vam omogoča, da bo vaša pijača dolgo časa ohranila željeno temperaturo. Izdelana je iz plastike.


Domy termo vrč, 1 l
13,90 €

11,99 €

Termo vrč Domy s prostornino 1 l vam omogoča, da bo vaša pijača dolgo časa ohranila željeno temperaturo.


PO termo steklenica s sitom, 350 ml
29,01 €

Popolnoma premišljena termo steklenica v atraktivnem dizajnu, od blagovne znamke PO, s posebnim sistemom za filtriranje čaja. Steklenička ima edinstveno cedilo za filtriranje, ki zapre čajne liste v predelek.
Zahvaljujoč odličnim izolacijskim lastnostim termo steklenica vzdrži vašo pijačo toplo za 6 ur.