Tefal silikonsko strgalo Ingenio
10,30 €

Lopatica nam nudi pomoč pri nanosu krem, smetan in drugih polivov. Z lopativo lahko le te enakomerno razporedimo in zgladimo.


iSi bombica za izdelovanje smetane
40,03 €

34,30 €

Zadnji kos!

Bombica za zelo enostavno pripravo sveže smetane, ki je lahko lahka in puhasta ali gosta z aromatiziranim kakovostnim sirupom brez konzervansov. Enostavna kontrola doziranja se izvede samo s pritiskom na gumb.


iSi aparat za smetano Easy Wrip Plus, 0,5 l, bel
45,73 €

39,40 €

Zadnji kos!

Aparat za smetano bo izpolnil pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov. Poleg tega vas bo očaral s svojim elegantnim videzom in enostavno uporabo za sveže pripravljeno smetano.


Tescoma Čopič za testo DELICIA, 2 kos
5,90 €

Majhen in velik čopič za testo sta odlična za natiranje hrane z oljem, stopljenim maslom ipd. pri peki. Čopič iz prožnih najlonovih vlaken je odporen do 150 °C.


Tescoma Lopatka za prenašanje tort DELICIA
6,30 €

Lopatka za prenašanje tort DELICIA je odlična za enostavno nabiranje in prenašanje tort, korpusov za torte in plošč, peciv in podobno. Izdelano iz vrhunske trpežne plastike.


Yoko Design steklenica za stepanje smetane, črna
40,88 €

37,40 €

Steklenica za stepanje smetane ima prostornino 500 ml. Steklenica je v privlačni črni barvi in je odličen pomočnik za pripravo stepene smetane, sadne pene za vročo čokolado ali hladne kreme za omake. Posoda ima tri inovativne šobe s katerimi lahko svobodno ustvarjate.


Yoko Design steklenica za stepanje smetane, oranžna
41,18 €

37,50 €

Steklenica za stepanje smetane ima prostornino 500 ml. Steklenica je v privlačni oranžni barvi in je odličen pomočnik za pripravo stepene smetane, sadne pene za vročo čokolado ali hladne kreme za omake. Posoda ima tri inovativne šobe s katerimi lahko svobodno ustvarjate.


Banquet silikonska podloga za valjanje Culinaria Red 50 x 40 cm
9,22 €
8,80 €

Silikonska podloga je praktičen in pripomoček, namenjen valjanju testa, z dimenzijami50 × 40 cm in je opremljen z merilnim reliefom. Testo se pri valjanju ne lepi. Vzdrževanje je enostavno, možnost pomivanja v pomivalnem stroju.


Dr.Oetker plošča za pridelavo marcipana
24,60 €
23,60 €

Ojačana 60 × 40 cm silikonska mat plošča je idealna za predelavo marcipana ali druge snovi. V paketu je blazinico z orodji in navodila v angleščini in nemščini.


Dr.Oetker Silikonski čopič
5,90 €

Čopič je narejen iz kakovostnega silikona in odlično razmaže kakršenkoli preliv. Silikon je izdelan tako, da je odporen na visoke temperature in zdrži vse, kar je v kuhinji potrebno.


Fiskars čopič za peko Essential 1023802
7,99 €

6,30 €

Čopič za peko Essential priznane blagovne znamke Fiskars je praktičen in toplotno odporen. Njegove naravne ščetine so primerne za nanašanje jajc. Odličen pripomoček v kuhinji, predvsem pri peki.


Fiskars lopatica Functional Form 1023803
7,99 €

6,70 €

Lopatica Functional Form kakovostne znamke Fiskars s praktičnim asimetričnim delom. Delovna površina je izdelana iz silikona. Zaradi tega vzdrži temperature do 180 °C. Oblika omogoča, da boste enostavno dosegli različna mesta.


Stoneline silikonsko rezilo, 2 kosa
23,60 €

Stoneline Baking silikonsko rezilo v prosojnem dizajnu potrebuje vsak pek. To odlično rezilo za testo lahko uporabite tudi za rezanje papirja za peko. Komplet vsebuje dve rezili različnih velikosti.


Westmark lopatica za pecivo/nož, nerjaveče jeklo
7,10 €

Lopatica za pecivo/nož za torte Westmark, lahko uporabimo tudi kot navaden nož. Odlična je za mazanje krem in zlaganje. Zahvaljujoč ekstra dolgi nerjaveči jekleni lopatici, boste lahko povsem preprosto namazali kremo na široko po torti.


Zenker Posipalec za sladkor s sitom in pokrovom
9,73 €

8,30 €

Pecivo mora na kocu biti potreseno s sladkorjem. Posipalec za sladkor iz nerjavečega jekla s sitom in pokrovom za popolno serviranje. Ta posipalec bi morala imeti vsaka kuhinja.


Zenker Posoda za čokolado, nerjaveče jeklo
5,90 €

Vodna kopel za topljenje čokolade s praktičnimi mestom za nalivanje za točno odmerjanje. Posoda iz nerjavečega jekla znamke Zenker za kar 125 ml čokolade. Vrzite se v peko slaščic.


KitchenAid valjar za testo
53,40 €

Sodobni valjar odlikuje premaz proti prijemanju in gumirani ročaji. Postal bo neprecenljiv pripomoček v vaši kuhinji.


Curver merilna posoda Essentials, transparentna
3,39 €

3,22 €

Sodobno oblikovana merilna posoda Curver Essentials je izdelana iz kakovostne plastične mase in zasnovana v prozorni barvi, tako da lahko pozorno spremljate vsebino. Nudi 1 liter prostornine.


Fiskars lopatica za testo 1023615
7,90 €

5,70 €

Lopatica za testo Functional Form znamke Fiskars. Delovna površina je izdelana iz silikona. Zaradi tega vzdrži temperature do 180 °C. Oblika omogoča, da boste enostavno dosegli različna mesta.


Tefal Ingenio metlica za stepanje K2071714
18,48 €

9,80 €

Linijo Ingenio znamke Tefal predstavljajo edinstveni kuhinjski pripomočki. Metlica za stepanje, narejena iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, vam bo dobro služila. – Pripomočki so odporni proti kislinam, obarvanju in rjavenju.


Snips merilni vrč, 1 l
7,77 €

Merilni vrč je primeren za različne vrste živil, tako tekoče kot trdne. Vrč lahko zadrži do enega litra tekočine, ki jo lahko preverite na oznakah površine. To je kakovostna izdelava in edin-stvena zasnova blagovne znamke Snips.


iSi aparat za smetano 0,5 l, bela
52,18 €

43,40 €

Aparat za smetano bo izpolnil zahteve tudi najzahtevnejših uporabnikov. Poleg tega pa vas bo očaral s svojim elegantnim videzom. Zaradi svojega videza in izredne funkcionalnosti je tudi idealen za darilo.


Fiskars metlica Essential 1023808
8,99 €

8,30 €

Metlica Essential priznane blagovne znamke Fiskars. Praktična metlica je zaradi svoje izdelave primerna tudi za površine proti prijemanju. Ima toge metlice za učinkovito stepanje.


KitchenAid lopatka za kuhanje, rdeča
17 €

Lopatka za kuhanje priznane blagovne znamke KitchenAid je odličen kuhinjski pripomoček za vmešavanje kreme ali testa, nanašanje različnih plasti pri peki slaščic (in njihovo oblikovanje) ter za strganje hrane iz posod.


Yoko Design steklenica za smetano 500 ml, zelena
37,50 €

Matirana in na dotik mehka steklenica za smetano v atraktivni barvi je odličen pomočnik pri izdelavi popolne stepene smetane, sadna pena, vroče ali hladne kreme in omake. Steklenica je dobavljiva s 3 inovativnimi nastavki, zaradi katerih boste lahko pri dekoriranju neomejeno ustvarjalni.


Yoko Design steklenica za stepanje smetane, rdeča
39,57 €

36,20 €

Steklenica za stepanje smetane ima prostornino 500 ml. Steklenica je v privlačni rdeči barvi in je odličen pomočnik za pripravo stepene smetane, sadne pene za vročo čokolado ali hladne kreme za omake. Posoda ima tri inovativne šobe s katerimi lahko svobodno ustvarjate.