Status set Mamma's Cookie set, 30 kos
24,90 €

Niz 30 kalupov in pripomočkov vam bo omogočil peko izvirnih piškotov. Še posebej so idealni za božične piškote s katerimi boste očarali svoje bližnje.


Tescoma pribor za okraševanje peciva Delicia (630.536)
17,90 €

Pribor za okraševanje peciva Delicia vsebuje brizgalko, ki je enostavna za polnjenje. Komplet vsebuje 5 različnih šob za različne tehnike okraševanja peciva. Izdelan je iz visoko kakovostnega silikona in iz trpežne plastike, zato je primeren tudi za strojno pomivanje.


Westmark modelčki za testo, nerjaveče jeklo
25,39 €

Modelčki za testo iz visokokakovostnega jekla v kombinaciji z visoko kakovostno plastiko iz blagovne znamke Westmark, bodo napravili odlične sladkarije. Uporabite nastavke z 8 prilogami iz nerjavečega jekla in 8 oblikovalnimi šobami, da ustvarite izvirne vzorce v nekaj sekundah.


Yoko Design vrečka za okraševanje s šestimi nastavki
10,59 €

Vrečka za okraševanje je izdelana iz odporne plastike in je odličen pripomoček za okraševanje tort, mafinov, medenjakov ali za pripravo makronov in polnjenje jedi. Z vrečko boste dobili šest nerjavnih nastavkov.


Dr.Oetker Modelčki v obliki cvetlice 4 kos
7,77 €

Štirje modelčki v obliki cvetlice za marcipan ali drugo testo. Plastični pripomočki znamke Faklemann so enostavni za shranjevanje in med ustvarjanjem vedno razveseljujejo.


Dr.Oetker Silikonski model za božično čokolado
9,73 €

Silikonski model z božičnimi motivi je primeren za čokolado. Preprosto nalijete čokolado, okrasite in pustite v hladilniku strdi in že imate prekrasno dekoracijo ali sladkost za v adventni koledar.


Tescoma modelček za pripravo božičnih piškotov
4,97 €

Multi modelček takoj ustvari 6 kosov božičnih piškotov za peko v obliki jelenčkov, ovce, božične smrečice in angelčka. Izdelano iz trpežne plastike. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.


Tescoma modelčki za piškote Delicia v-84%
11,90 €

1,90 €

Odlična cena

Kalup z modelčki za 24 piškotkov. Narejen je iz trpežne plastike in je primeren za pomivalni stroj. Odlikuje ga snemljiv vložek za enostavno odstranjevanje testa.


Tescoma Samozapiralni nastavki DELICIA, 2 kos, 10 vrečk
7,77 €

Samozapiralni silikonski nastavki DELICIA so odlični za okraševanje jedi s tekočimi polnili, prožen samozapiralni nastavek in sponka preprečujete razlivanje vsebine vrečke med polnjenjem, okraševanjem in odlaganjem.


Tescoma set nastavkov za polnilno šobo
19,82 €

17,08 €

Novo

Tescoma dekorativne šobe Delicia so izdelane iz nerjavečega jekla. Šobe so odlične za filigransko dekoracijo z dodatnimi finimi detajli. Komplet vsebuje 12 dekoracij in 1 polnilno šobo, 2 čopiča in 2 adapterja.


Dr.Oetker Modelčki za piškote božični motivi 5 kos
12,46 €

Različno veliki modelčki v obliki zvezde, drevesca, jelena, angela in božička vam bodo v pomoč pri pripravi hitrih piškotov ali drugih slaščic. Modelčke za peko potrebujete, preizkusite te od strokovnjaka, Dr. Oetkerja.


Dr.Oetker Modelčki v obliki snežinke 3 kos
7,77 €

Trije modelčki v obliki snežink za marcipan ali drugo testo. Plastični pripomočki znamke dr. Oetker so enostavni za shranjevanje in med ustvarjanjem vedno razveseljujejo.


Zenker Podloga za peko makronov, silikon
11,07 €
10,90 €

Podloga s šablono za pripravo popolnih makronov. Uživajte v najslajši poslastici in bodite tudi vi kulinarična umetnica. Set za pripravo znamke Zenker je izdelan iz silikona.


Dr.Oetker Modelčki za piškote zvezde 6 kos
8,94 €

Različno veliki modelčki v obliki zvezdevam bodo v pomoč pri pripravi hitrih piškotov ali drugih slaščic. Modelčke za peko potrebujete, preizkusite te od strokovnjaka, Dr. Oetkerja.


Küchenprofi modeli za piškote
13,69 €

11,80 €

Küchenprofi božični modeli za piškote so štirih različnih oblik: medenjak, snežak, božična smreka in dekorativna kroglica.


Zenker Set za izdelavo pralinejev, silikon
12,19 €
11,68 €

Velik komplet za peko muffinov ali drugih tortic vsebuje vse, kar boste potrebovali za pripravo sladke sladice. Modeli in veliko pripomočkov za okraševanje, s katerimi si boste dali duška.


Dr.Oetker silikonski model za čokoladne črke in številke
17,02 €

14,67 €

Silikonski model je odlična ideja za čokoladne praline v obliki črk in številk. Enostavno vlijte staljeno čokolado in počakajte, da se strdi. Tako si lahko sestavite različne napise ali številke za rojstni dan ali druge priložnosti.