Tescoma božični modelčki DELÍCIA, 9 kosov
4,97 € 4,84 €

Garnitura 9 kosov božičnih modelčkov za pripravo originalnih božičnih piškotkov. Izdelano iz trpežne plastike. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Tescoma modelček za pripravo božičnih piškotov
4,97 € 4,25 €

Zadnji kos!

Multi modelček takoj ustvari 6 kosov božičnih piškotov za peko v obliki jelenčkov, ovce, božične smrečice in angelčka. Izdelano iz trpežne plastike. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Dr.Oetker Silikonski model za božično čokolado
9,73 € 6,14 €

Zadnji kos!

Silikonski model z božičnimi motivi je primeren za čokolado. Preprosto nalijete čokolado, okrasite in pustite v hladilniku strdi in že imate prekrasno dekoracijo ali sladkost za v adventni koledar.

Zenker Podloga za peko makronov, silikon
11,46 €

Zadnji kos!

Podloga s šablono za pripravo popolnih makronov. Uživajte v najslajši poslastici in bodite tudi vi kulinarična umetnica. Set za pripravo znamke Zenker je izdelan iz silikona.

Zenker Set za izdelavo pralinejev, silikon
13,18 €

Zadnji kos!

Velik komplet za peko muffinov ali drugih tortic vsebuje vse, kar boste potrebovali za pripravo sladke sladice. Modeli in veliko pripomočkov za okraševanje, s katerimi si boste dali duška.

Tescoma set nastavkov za polnilno šobo
24,05 €

Tescoma dekorativne šobe Delicia so izdelane iz nerjavečega jekla. Šobe so odlične za filigransko dekoracijo z dodatnimi finimi detajli. Komplet vsebuje 12 dekoracij in 1 polnilno šobo, 2 čopiča in 2 adapterja.

Dr.Oetker Modelčki v obliki cvetlice 4 kos
7,77 € 5,05 €

Štirje modelčki v obliki cvetlice za marcipan ali drugo testo. Plastični pripomočki znamke Faklemann so enostavni za shranjevanje in med ustvarjanjem vedno razveseljujejo.

Tescoma pribor za okraševanje peciva Delicia (630.536)
17,90 € 11,09 €

Pribor za okraševanje peciva Delicia vsebuje brizgalko, ki je enostavna za polnjenje. Komplet vsebuje 5 različnih šob za različne tehnike okraševanja peciva. Izdelan je iz visoko kakovostnega silikona in iz trpežne plastike, zato je primeren tudi za strojno pomivanje.

Westmark modelčki za testo, nerjaveče jeklo
27,86 €

Modelčki za testo iz visokokakovostnega jekla v kombinaciji z visoko kakovostno plastiko iz blagovne znamke Westmark, bodo napravili odlične sladkarije. Uporabite nastavke z 8 prilogami iz nerjavečega jekla in 8 oblikovalnimi šobami, da ustvarite izvirne vzorce v nekaj sekundah.

Yoko Design vrečka za okraševanje s šestimi nastavki
12,13 €

Vrečka za okraševanje je izdelana iz odporne plastike in je odličen pripomoček za okraševanje tort, mafinov, medenjakov ali za pripravo makronov in polnjenje jedi. Z vrečko boste dobili šest nerjavnih nastavkov.

Dr.Oetker Modelčki v obliki snežinke 3 kos
7,77 € 5,05 €

Trije modelčki v obliki snežink za marcipan ali drugo testo. Plastični pripomočki znamke dr. Oetker so enostavni za shranjevanje in med ustvarjanjem vedno razveseljujejo.

Fackelmann kalup za sladico, motiv srca
5,86 €

Kalup za sladice Fackelmann vam omogoča ustvarjanje lepih in simetričnih sladic v obliki srca. Ta okvir za sladico je dopolnjen z žigom s praktičnim držalom. Narejen je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.