Najdeno: 38

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Tescoma pribor za okraševanje peciva Delicia (630.536)-44%
17,90 €

9,90 €

Odlična cena

Pribor za okraševanje peciva Delicia vsebuje brizgalko, ki je enostavna za polnjenje. Komplet vsebuje 5 različnih šob za različne tehnike okraševanja peciva. Izdelan je iz visoko kakovostnega silikona in iz trpežne plastike, zato je primeren tudi za strojno pomivanje.


Status set Mamma's Cookie set, 30 kos-40%
24,90 €

14,90 €

Odlična cena

Niz 30 kalupov in pripomočkov vam bo omogočil peko izvirnih piškotov. Še posebej so idealni za božične piškote s katerimi boste očarali svoje bližnje.


Dr.Oetker Modelčki v obliki cvetlice 4 kos
7,77 €

Zadnji kos!

Štirje modelčki v obliki cvetlice za marcipan ali drugo testo. Plastični pripomočki znamke Faklemann so enostavni za shranjevanje in med ustvarjanjem vedno razveseljujejo.


Dr.Oetker Modelčki za piškote zvezde 6 kos
8,94 €

Zadnji kos!

Različno veliki modelčki v obliki zvezdevam bodo v pomoč pri pripravi hitrih piškotov ali drugih slaščic. Modelčke za peko potrebujete, preizkusite te od strokovnjaka, Dr. Oetkerja.


Tescoma božični modelčki DELÍCIA, 13 kosov
5,74 €

Zadnji kos!

Garnitura 13 kosov božičnih modelčkov za pripravo originalnih božičnih piškotkov. Izdelano iz trpežne plastike. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.


Tescoma silikonski modelčki DELICIA DECO, številke
9,74 €

Delicia Deko modelček s številkami vam bo pomagal pri pripravi nepozabne torte. Priprava številk iz marcipana ali drugih mas je preprosta in hitra. Modelček je izdelan iz prožnega silikona.


Dr.Oetker Modelčki v obliki snežinke 3 kos
7,77 €

Trije modelčki v obliki snežink za marcipan ali drugo testo. Plastični pripomočki znamke dr. Oetker so enostavni za shranjevanje in med ustvarjanjem vedno razveseljujejo.


Tescoma Samozapiralni nastavki DELICIA, 2 kos, 10 vrečk
7,77 €

Samozapiralni silikonski nastavki DELICIA so odlični za okraševanje jedi s tekočimi polnili, prožen samozapiralni nastavek in sponka preprečujete razlivanje vsebine vrečke med polnjenjem, okraševanjem in odlaganjem.


Zenker Set za izdelavo pralinejev, silikon
12,19 €
11,68 €

Velik komplet za peko muffinov ali drugih tortic vsebuje vse, kar boste potrebovali za pripravo sladke sladice. Modeli in veliko pripomočkov za okraševanje, s katerimi si boste dali duška.


Tescoma set nastavkov za polnilno šobo
19,82 €

17,08 €

Novo

Tescoma dekorativne šobe Delicia so izdelane iz nerjavečega jekla. Šobe so odlične za filigransko dekoracijo z dodatnimi finimi detajli. Komplet vsebuje 12 dekoracij in 1 polnilno šobo, 2 čopiča in 2 adapterja.


Tescoma modelček za pripravo božičnih piškotov
4,97 €

Multi modelček takoj ustvari 6 kosov božičnih piškotov za peko v obliki jelenčkov, ovce, božične smrečice in angelčka. Izdelano iz trpežne plastike. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.


Yoko Design vrečka za okraševanje s šestimi nastavki
10,59 €

Vrečka za okraševanje je izdelana iz odporne plastike in je odličen pripomoček za okraševanje tort, mafinov, medenjakov ali za pripravo makronov in polnjenje jedi. Z vrečko boste dobili šest nerjavnih nastavkov.


Tescoma vrtljivo stojalo za torte
32,17 €

27,74 €

Delicia dekor Tescoma vrtljivo stojalo za torte ima premer 29 cm. Zahvaljujoč silikonski blazini, torta ne zdrsne čez rob, če stojalo nagnete.


Dr.Oetker Silikonski model za božično čokolado
9,73 €

Silikonski model z božičnimi motivi je primeren za čokolado. Preprosto nalijete čokolado, okrasite in pustite v hladilniku strdi in že imate prekrasno dekoracijo ali sladkost za v adventni koledar.


Küchenprofi modeli za piškote
13,69 €

11,80 €

Küchenprofi božični modeli za piškote so štirih različnih oblik: medenjak, snežak, božična smreka in dekorativna kroglica.


Tescoma božični modelčki DELÍCIA, 9 kosov
4,97 €

Garnitura 9 kosov božičnih modelčkov za pripravo originalnih božičnih piškotkov. Izdelano iz trpežne plastike. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.


Tescoma modelčki za piškote Delicia v-84%
11,90 €

1,90 €

Odlična cena

Kalup z modelčki za 24 piškotkov. Narejen je iz trpežne plastike in je primeren za pomivalni stroj. Odlikuje ga snemljiv vložek za enostavno odstranjevanje testa.


Dr.Oetker silikonski model za čokoladne črke in številke
17,02 €

14,67 €

Silikonski model je odlična ideja za čokoladne praline v obliki črk in številk. Enostavno vlijte staljeno čokolado in počakajte, da se strdi. Tako si lahko sestavite različne napise ali številke za rojstni dan ali druge priložnosti.


Westmark modelčki za testo, nerjaveče jeklo
25,39 €

Trenutno ni na zalogi

Modelčki za testo iz visokokakovostnega jekla v kombinaciji z visoko kakovostno plastiko iz blagovne znamke Westmark, bodo napravili odlične sladkarije. Uporabite nastavke z 8 prilogami iz nerjavečega jekla in 8 oblikovalnimi šobami, da ustvarite izvirne vzorce v nekaj sekundah.