COSING blazina Minky
10,90 € 7,90 €

Zadnji kos!

Udobna blazina MINKY omogoča otroku sproščeno potovanje z večjim udobjem. Otroci so mirnejši na cesti, hkrati pa med spanjem držijo glavo v pravilnem položaju. Blazina je primerna za otroke od približno 2. leta. Zasnovana je tako, da blaži tresljaje. Zaradi tega razloga jo priporočamo vsem staršem, ki skrbijo za varnost svojih otrok in njihovo udobje med potovanjem.

Jerry Fabrics potovalni vzglavnik Minnie, pink
7,90 € 6,30 €

Zadnji kos!

Potovalna blazinica s polnilom je izdelana iz 100% poliestra. Odlikuje jo priljubljen motiv Minnie in bo zagotovo olajšala potovanja vsem ljubiteljem te junakinje. Blazina je primerna tudi za avto sedeže.

Jerry Fabrics potovalni vzglavnik Spider-man 03
7,90 € 6,30 €

Zadnji kos!

Potovalna blazinica s polnilom je izdelana iz 100% poliestra. Odlikuje jo priljubljen motiv Spider-man in bo zagotovo olajšala potovanja vsem ljubiteljem tega junaka. Blazina je primerna tudi za avto sedeže.

LittleLife vratna blazina - Sova
19,99 € 19,50 €

Zadnji kos!

Praktična in udobna otroška blazina za vrat v obliki sove, idealna za vse mlade popotnike.

More Babypack potovalni vzglavnik, bež
10,70 €

Babypack potovalni vzglavnik v bež barvi je popoln spremljevalec za voziček ali otroški sedež. Podpira in olajša vratno hrbtenico in ramenski del otroka na dolgih potovanjih.

Jerry Fabrics potovalni vzglavnik Frozen, pink
7,90 € 6,30 €

Potovalna blazinica s polnilom je izdelana iz 100% poliestra. Odlikuje jo priljubljen motiv Frozen in bo zagotovo olajšala potovanja vsem ljubiteljem tega filma. Blazina je primerna tudi za avto sedeže.

More Babypack potovalni vzglavnik, rdeč
10,70 €

Babypack potovalni vzglavnik v rdeči barvi je popoln spremljevalec za voziček ali otroški sedež. Podpira in olajša vratno hrbtenico in ramenski del otroka na dolgih potovanjih.

ZOPA vzglavnik, mali
10,99 € 9,50 €

ZOPA vzglavnik je odličen pripomoček, saj bo vašim otrokom med vožnjo nudil udobno podporo vratu in sprostil vratne mišice. Poleg tega bo poskrbel za spanje v pravilnem položaju.

Jerry Fabrics potovalni vzglavnik Cars
7,90 € 6,30 €

Potovalna blazinica s polnilom je izdelana iz 100% poliestra. Odlikuje jo priljubljen motiv iz filma Cars in bo zagotovo olajšala potovanja vsem ljubiteljem tega filma. Blazina je primerna tudi za avto sedeže.