COSING blazina Minky
10,90 € 6,58 €

Zadnji kos!

Udobna blazina MINKY omogoča otroku sproščeno potovanje z večjim udobjem. Otroci so mirnejši na cesti, hkrati pa med spanjem držijo glavo v pravilnem položaju. Blazina je primerna za otroke od približno 2. leta. Zasnovana je tako, da blaži tresljaje. Zaradi tega razloga jo priporočamo vsem staršem, ki skrbijo za varnost svojih otrok in njihovo udobje med potovanjem.

LittleLife vratna blazina - Sova
19,99 € 14,85 €

Zadnji kos!

Praktična in udobna otroška blazina za vrat v obliki sove, idealna za vse mlade popotnike.

LittleLife varnostni pas - Pingvin-44%
23,99 € 13,20 €

Zadnji kos!

Otroški pas z motivom pingvina, opremljen z vodnikom, ki omogoča nadzorovano in varno gibanje otroka. Pas je mogoče prilagoditi otroku.

LittleLife varnostni pas - Sova-43%
22,99 € 13 €

Zadnji kos!

Otroški pas z motivom sove, opremljen z vodnikom, ki omogoča nadzorovano in varno gibanje otroka. Pas je mogoče prilagoditi otroku.

ZOPA vzglavnik, mali
10,99 € 9,15 €

ZOPA vzglavnik je odličen pripomoček, saj bo vašim otrokom med vožnjo nudil udobno podporo vratu in sprostil vratne mišice. Poleg tega bo poskrbel za spanje v pravilnem položaju.

Jerry Fabrics potovalni vzglavnik Cars 95
7,70 € 4,27 €

Šarmantni potovalni vzglavnik Jerry Fabrics s simpatičnimi motivi izjemno priljubljene risanke Cars 95. Izdelan je iz 100 % poliestra ter napolnjen z vlakni.

Jerry Fabrics potovalni vzglavnik Minnie, rdeč
7,70 € 4,27 €

Šarmantni potovalni vzglavnik Jerry Fabrics s simpatičnim motivom izjemno priljubljenega lika Minnie. Izdelan je iz 100 % poliestra ter napolnjen z vlakni.

Jerry Fabrics potovalni vzglavnik Cars
7,90 € 4,27 €

Potovalna blazinica s polnilom je izdelana iz 100% poliestra. Odlikuje jo priljubljen motiv iz filma Cars in bo zagotovo olajšala potovanja vsem ljubiteljem tega filma. Blazina je primerna tudi za avto sedeže.