Träumeland vzglavnik Tau, 40 x 60 cm
29,99 €

25,90 €

Zadnji kos!

Kakovostni vzglavnik Träumeland Tau je primeren za otroke od rojstva dalje. Odlikuje ga sestava, ki zagotavlja optimalno zračnost in regulacijo vlage. Dimenzije vzglavnika so 60 × 40 cm. Prevleka je primerna za strojno pranje pri 60 °C.


Denis blazina Pepelka-15%
6,99 €

5,90 €

Odlična cena

Blazina s poslikavo priljubljene filmske uspešnice Pepelka. Narejena je iz kakovostnega materiala, ki je prijeten na dotik.


COSING otroški vzglavnik + odeja, 100 x 135 cm
21,99 €

17,80 €

Otroški vzglavnik in odeja, dimenzij 40 × 60 cm in 100 × 135 cm, sta izdelana iz protialergijskega materiala. Sta izjemno mehka na otip in zagotavljata toploto. Vzglavnik ter odeja sta pralna pri 40 °C.


CAM posteljnina Cullami
58,90 €

Komplet posteljnine za otroško posteljo CAM Cullami, primerna za otroke od rojstva, vsebuje odejo z mehkim, toplim in oblazinjenjem vzglavnikom, idealna za vse letne čase. Velikost posteljnine znaša 54×67 cm, vzglavnik pa 27×37 cm.


COSING blazina Sleeplease
47,40 €

Cosing blazina Sleeplease je večnamenska prenosna otroška blazina, ki jo lahko postavimo na zakonsko posteljo, klasično otroško posteljo, zibelko, sedež, voziček ali kjerkoli drugje. Vedno boste vedeli, da je vaš otrok varen. Blazina pa zaradi svoje velikosti, ustvari zaščitni prostor. Torej lahko postavite blazino na zakonsko posteljo brez skrbi. Lahko jo postavite na kavč, brez skrbi, da bo otrok padel. Hkrati omogoča otrokom možnost, da spijo na boku, če jih mučijo otroške kolike.


Herding otroška odeja Fynn
11,67 €

9,90 €

Odeja iz mikrovlaken za najmlajše. Mehko in puhasto odejo prinaša maksimalno udobje in jih ponoči zaščitijo pred slabimi sanjami.


T-tomi otroško gnezdo MINKY
59,30 €

T-Tomi udobno gnezdo MINKY bo vašemu otroku omogočilo občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku. Zagotavlja tudi miren in udoben spanec. Otroka lahko položite v otroškem vozičku, na sedežu ali kjerkoli drugje in vedeli bodo, da je zavetje v gnezdu povsem varno, saj ogrinjalo okrog gnezda namensko ustvari zaščitni prostor. Gnezdo se lahko uporablja tudi na cesti kot prenosna potovalna otroška posteljica.


Träumeland vzglavnik Maxi
29,99 €

26,90 €

Kakovostni vzglavnik Träumeland je primeren za otroke od 6. do 18. meseca dalje. Odlikuje ga sestava, ki zagotavlja optimalno zračnost in regulacijo vlage. Prevleka je primerna za strojno pranje pri 60 °C.


Träumeland vzglavnik Visco
39,99 €

37,50 €

Vzglavnik Visco je primeren za ležanje otroka na hrbtu, poleg tega pa tudi za ležanje na trebuhu, saj otrok s tem krepi motorične sposobnosti. Namenjeno za otroke do 8. meseca starosti.


COSING vzglavnik MINKY metulj
9,99 €

7,90 €

Novo

Cosing vzglavnik Minky metulj je univerzalen in vsestransko uporaben. Primeren je za potovanja, za otroške vozičke, lupinice, otroške posteljice in avtomobilske sedeže. Izredno dobro služi tako za igranje kot za počitek.


Denis blazina Spiderman
7,99 €

Plišasta blazina priljubljene risane in filmske uspešnice Spiderman. Blazina ima vgrajeno tudi LED lučko.