Najdeno: 39

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

COSING otroški vzglavnik + odeja, 100 x 135 cm-32%
21,99 €

14,90 €

Zadnji kos!

Otroški vzglavnik in odeja, dimenzij 40×60 cm in 100×135 cm, sta izdelana iz protialergijskega materiala. Sta izjemno mehka na otip in zagotavljata toploto. Vzglavnik ter odeja sta pralna pri 40 °C.


Träumeland vzglavnik Tau, 40 x 60 cm-20%
29,99 €

23,90 €

Zadnji kos!

Kakovostni vzglavnik Träumeland Tau je primeren za otroke od rojstva dalje. Odlikuje ga sestava, ki zagotavlja optimalno zračnost in regulacijo vlage. Dimenzije vzglavnika so 60×40 cm. Prevleka je primerna za strojno pranje pri 60 °C.


COSING blazina Sleeplease
47,60 €

Cosing blazina Sleeplease je večnamenska prenosna otroška blazina, ki jo lahko postavimo na zakonsko posteljo, klasično otroško posteljo, zibelko, sedež, voziček ali kjerkoli drugje. Vedno boste vedeli, da je vaš otrok varen. Blazina pa zaradi svoje velikosti, ustvari zaščitni prostor. Torej lahko postavite blazino na zakonsko posteljo brez skrbi. Lahko jo postavite na kavč, brez skrbi, da bo otrok padel. Hkrati omogoča otrokom možnost, da spijo na boku, če jih mučijo otroške kolike.


COSING vzglavnik MINKY metulj
9,99 €

7,90 €

Novo

Cosing vzglavnik Minky metulj je univerzalen in vsestransko uporaben. Primeren je za potovanja, za otroške vozičke, lupinice, otroške posteljice in avtomobilske sedeže. Izredno dobro služi tako za igranje kot za počitek.


Herding otroška odeja Fynn
11,67 €

9,90 €

Odeja iz mikrovlaken za najmlajše. Mehko in puhasto odejo prinaša maksimalno udobje in jih ponoči zaščitijo pred slabimi sanjami.


T-tomi otroško gnezdo MINKY
59,70 €

T-Tomi udobno gnezdo MINKY bo vašemu otroku omogočilo občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku. Zagotavlja tudi miren in udoben spanec. Otroka lahko položite v otroškem vozičku, na sedežu ali kjerkoli drugje in vedeli bodo, da je zavetje v gnezdu povsem varno, saj ogrinjalo okrog gnezda namensko ustvari zaščitni prostor. Gnezdo se lahko uporablja tudi na cesti kot prenosna potovalna otroška posteljica.


Träumeland vzglavnik Maxi
29,99 €

27 €

Kakovostni vzglavnik Träumeland je primeren za otroke od 6. do 18. meseca dalje. Odlikuje ga sestava, ki zagotavlja optimalno zračnost in regulacijo vlage. Prevleka je primerna za strojno pranje pri 60 °C.


Träumeland vzglavnik Visco
39,99 €

37,80 €

Vzglavnik Visco je primeren za ležanje otroka na hrbtu, poleg tega pa tudi za ležanje na trebuhu, saj otrok s tem krepi motorične sposobnosti. Namenjeno za otroke do 8. meseca starosti.


Denis blazija cvet, 3 vrste
6,99 €

Plišasta blazina v obliki cveta je narejena iz kakovostnega in udobnega materiala.


Denis blazina lepotica in zver
6,99 €

Blazina s poslikavo priljubljene risane serije Lepotica in zver, narejena iz kvalitetnega materiala in je prijetna za uporabo.


Denis blazina Medvedek Pu
12,99 €

Blazina v obliki glave z motivom priljubljene otroške serije Medvedek Pu.


Denis blazina Medvedek Pu 2 v 1, plišasta
12,99 €

Uporabna blazina z motivom priljubljenega risanega junaka Medvedek Pu. Blazino se lahko uporablja kot plišasto igračo ali kot blazino.


Denis blazina okrogla Princess
7,99 €

Blazina okrogle oblike z motivom risanih junakov iz različnih otroških risanih serij.


Denis blazina Pepelka
6,99 €

Blazina s poslikavo priljubljene filmske uspešnice Pepelka. Narejena je iz kakovostnega materiala, ki je prijeten na dotik.


Denis blazina Sofia
6,99 €

Blazina s poslikavo priljubljene otroške serije Sofia. Narejena je iz kakovostnega materiala, ki je prijeten na dotik.


Denis blazina Sofia, srce
6,99 €

Blazina z ročajem v obliki srca, s poslikavo priljubljene risane serije Sofia.


Denis blazina Spiderman
7,99 €

Plišasta blazina priljubljene risane in filmske uspešnice Spiderman. Blazina ima vgrajeno tudi LED lučko.


Denis blazina z ročajem, doktorica pliško
7,99 €

Plišasta blazina z motivom priljubljene otroške risanke doktorica Pliško. Pritrjene ima tudi ročaje in prostor za stvar iz zadrgo zato se lahko uporablja tudi kot torbica.


Odeja ZOO MIŠKA ninica 30 x 40 cm
34,29 €

25,90 €

Trenutno ni na zalogi

Ninica Miška je poseben vzglavnik, ki se ga bo razveselil vsak malček. Ko je čas za spanje, otrok miško stisne k sebi in zaspi, čez dan pa jo lahko uporablja kot igračo. Tako je ninica Miška več kot dobrodošla na dolgih vožnjah z avtomobilom ali na potovanjih.


Odeja ZOO SLONČEK ninica 30 x 40 cm
39,70 €

29,90 €

Trenutno ni na zalogi

Ninica Slonček je poseben vzglavnik, ki se ga bo razveselil vsak malček. Ko je čas za spanje, otrok slončka stisne k sebi in zaspi, čez dan pa jo lahko uporablja kot igračo. Tako je ninica Slonček več kot dobrodošla na dolgih vožnjah z avtomobilom ali na potovanjih.


Odeja ZOO VRANA ninica 30 x 40 cm
37 €

27,90 €

Trenutno ni na zalogi

Ninica Vrana je poseben vzglavnik, ki se ga bo razveselil vsak malček. Ko je čas za spanje, otrok vrano stisne k sebi in zaspi, čez dan pa jo lahko uporablja kot igračo. Tako je ninica Vrana več kot dobrodošla na dolgih vožnjah z avtomobilom ali na potovanjih.