Lamart LT7044 Steel komplet kozarčkov za zelišča, 12 kosov
21,46 €

Komplet kozarčkov za zelišča, izdelanih iz stekla in nerjavečega jekla na vrtljivem stojali, ki se bo podal v vsak moderen interjer. Kozarčki za zelišča Lamart so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju Višina stojala je 25 cm. V kompletu je 12 kosov plus stojalo.

Lamart LT7045 Sandglas mlinček za zelišča, 2x 60 ml
7,69 € 7,57 €

Zadnji kos!

Plastičen mlinček za zelišča modernega videza s keramičnim mehanizmom za mletje. Mlinčku Lamart lahko nastavite želeno grobost mletja. Dve prozorni komori omogočata, da jo napolnite in vidite, koliko začimbe je še ostalo.

Fackelmann magnetne posodice
18,91 € 14,59 €

Nerjaveče jeklene posodice z magnetom lahko uporabite za shranjevanje različnih začimb. Zahvaljujoč zgornji prozorni površini je vidno, kaj je shranjeno in koliko je še ostalo. Posodice lahko shranite tudi v hladilnik.

Lamart Mlinček gravity LT7012
8,72 €

Mlinček Gravity lahko napolnite s poljubnimi začimbami, ki jih želite zmleti. Mlinček znamke Lamart ima nastavljivo grobost mletja in prozorno pregrado iz akrila za enostavno polnjenje.

Banquet BRILLANTE, mlinček za začimbe, 5,8 x 20,3 cm
9,66 € 8,83 €

Mehanski mlinček za grobo mletje soli ali popra. Sistem mletja iz keramike zagotavlja ostrino pri pogosti uporabi. Telo je izdelano iz posebnega lesa. Banquet mlinček za začimbe BRILLANTE 5,8 × 20,3 cm v naravnem izgledu se bo popolnoma prilegal v vašo kuhinjo.

Marex Trade kozarčki za začimbe, polica, 10 kosov
35,65 €

Zadnji kos!

Marex Trade polica z začimbami je praktičen dodatek v kuhinji. Najbolj uporabljene začimbe boste imeli vedno pri roki. Komplet vsebuje 10 kosov steklenih kozarčkov z lesenimi pokrovčki.

Banquet mlinček za začimbe CULINARIA Duo, 19 x 4,5 cm
7,70 € 6,44 €

Zadnji kos!

Praktičen ročni mlinček za začimbe, zaradi katerega boste imeli sol in poper vedno pri roki je na voljo v najnovejši obliki. Banquet ročni mlinček za začimbe CULINARIA Duo s premerom 4,5 cm, ima keramičen mehanizem in akrilne prostore.

ILSA Mlinček za poper/sol 15 cm lesen
10,47 € 10,14 €

Zadnji kos!

Mlinček je visok 15 cm, zato je njegovo shranjevanje enostavno. Mlinček je narejen iz lesa in v sebi skriva keramični mehanizem, ki je primeren tako za mletje soli kot popra.

Westmark komplet za shranjevanje začimb, 5 delni
13,60 €

Eleganten komplet iz nerjavečega jekla za shranjevanje začimb blagovne znamke Westmark sestavljajo 4 posodice in podstavek iz nerjavečega jekla. Posodice so opremljene s praktičnim magnetnim dnom, zato lahko varno stojijo na podstavku in imajo dve možnosti odpiranja za popolno doziranje začimb.

Status mlinček začimb, bel
10,82 €

Zadnji kos!

Mlinček s keramičnim jedrom za mletje vseh suhih začimb in zelišč. Ohrani njihovo bistvo – aromo in okus.

Tescoma mlinček za čili paprike Virgo
17,90 € 15,27 €

Mlinček nam omogoča sprotno mletje čili paprik, tako, da te še posebej obogatijo okus naših jedi in ohranijo vso svojo vražjost.

Banquet set za mletje začimb BRILLANTE
10,04 € 9,33 €

Zadnji kos!

Set za mletje blagovne znamke Banquet je izdelan iz lesa. Mehanski mlinček za sveže mlete začimbe in odlično kulinarično doživetje vaših specialitet. Mlinček je izdelan iz keramičnega mehanizma. Komplet je primeren za mletje soli in popra.

Banquet CULINARIA Duo, mlinček za začimbe, 23 x 5 cm
6,56 € 5,74 €

Mehanski mlinček za grobo mletje soli ali popra. Sistem mletja iz keramike zagotavlja ostrino pri pogosti uporabi. Funkcija shranjevanja 2 v 1 v dveh nasprotnih posodicah, povezanih v sredini. Banquet mlinček za začimbe CULINARIA Duo 23 × 5 cm v dizajnu iz nerjavečega jekla z akrilnimi posodicami.

Banquet Culinaria komplet solnice in poprnice 35 ml, 4 kosi
6,54 € 5,90 €

Set solnice in poprnice CULINARIA 35 ml vsebuje 4 kose in je sestavljen iz steklene konstrukcije v kovinskem držalu. Vsebuje 2 posodi za večje začimbe in 2 manjši posodi za zobotrebce in stojalo. Komplet bo izgledal odlično na mizi.

Banquet BRILLANTE, mlinček za začimbe, 6 x 25,4 cm
11,60 € 11,03 €

Mehanski mlinček za grobo mletje soli ali popra. Sistem mletja iz keramike zagotavlja ostrino pri pogosti uporabi. Telo je izdelano iz posebnega lesa. Banquet mlinček za začimbe BRILLANTE 6 × 25,4 cm v naravnem izgledu se bo popolnoma prilegal v vašo kuhinjo.

Lodos mlinček za sol in poper
15,66 € 15,36 €

Lodos mlinček za sol in poper je dolg 18 cm. Preprost lesen mlinček za začimbe s tradicionalnim videzom odlično melje začimbe.

Kela Maila solnica in poprnica
9,04 €

Solnica in poprnoca Maila, od znamke Kela, bosta našli svoj prostor na vsaki mizi. Zahvaljujoč elegantni rebrasti zasnovi bo komplet služil tudi, kot praktična dekoracija kuhinje. Izdelani sta iz keramike.

Lodos mlinček za začimbe
14,53 €

Lodos mlinček za začimbe ima tradicionalen videz. V višino meri 15 cm, v premer pa 5,3 cm.

Tescoma stojalo za začimbe, 16 kosov
47,20 €

Tescoma Roasters vrtljivo stojalo za začimbe je primerno za 16 kosov. Garnitura Tesscoma je primerna za kuharje, ki radi pripravljajo pikantno hrano. Eno nadstropje se lahko uporablja za mlete začimbe in drugo za cele začimbe.

Toro baterijski mlinček za začimbe + 4 vazice
16,83 €

Mlinček nam omogoča sprotno mletje različnih začimb, soli ali popra, tako, da te še posebej obogatijo okus naših jedi. Priložene so tudi 4 vazice za shranjevanje začimb.

Banquet električni mlin za začimbe Copper, 22,5 cm
10,10 € 8,83 €

Električni mlin za začimbe v elegantni rdeči barvi. Mlin BANQUET Copper namelje katere koli začimbe v trenutku. V vsakem trenutku lahko uživate v sveže mletem popru. Napravo napajajo 4 AA baterije, ki niso vključene.