Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Otroški poganjalci v obliki kolesa, avtomobila ali motornega kolesa otrokom pomagajo pri razvoju ravnotežja in hkrati ponujajo veliko zabave. Rastoči poganjalci rastejo skupaj z otrokom.

Prikaži več

Poganjalci za najmlajše

Poganjalec motorno kolo

Poganjalec v obliki motornega kolesa ima 2 ali 3 kolesa in praviloma ni opremljen z zavorami. Nekateri modeli so primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalec avtomobil

Poganjalec v obliki avtomobila je bolj stabilen kot modeli v obliki motornih koles, opremljen je s 4 kolesi in vrtljivim volanom. Na trgu so na voljo poganjalci v obliki avtomobilčkov, primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalci za starejše otroke

Rastoči poganjalec

Nastavljivi poganjalci omogočajo prilagajanje višine krmila in sedeža glede na trenutno višino otroka. Primerni so za otroke od 1 do približno 5 let.

Poganjalec kolo

Poganjalci v obliki kolesa zahtevajo večjo sposobnost vzdrževanja ravnotežja, zato so običajno primerni za otroke od 3 let dalje. Poganjalci v obliki kolesa so pogosto opremljeni z ročnimi ali nožnimi zavorami. Premorejo tudi malce zahtevnejši teren in daljše vožnje.

NAMIG!

Otroci imajo zelo radi tudi tricikle s pedali.

Otroški poganjalci za notranjo ali zunanjo uporabo?

Nekateri poganjalci so primerni samo za uporabo v zaprtih prostorih, druge pa lahko uporabljate v stanovanju ali na prostem. Poglavitnega pomena je običajno zasnova koles. Gladka plastična kolesa so idealna za notranje prostore, za uporabo na prostem je primernejša robustna plastika ali guma.

Otroški poganjalci in varnost

Nekateri poganjalci so opremljeni z ročno zavoro, ki se upravlja s pritiskom na ročico na krmilu. Poganjalci za najmlajše so lahko opremljeni tudi z visokim ročajem za sedežem, s pomočjo katerega lahko starši korigirajo otrokovo vožnjo.

Otroci bi morali pogajalce uporabljati izključno pod nadzorom odraslih!

NAMIG!

Za starejše otroke so primerna vozila na akumulator, ki se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem.

Določi parametre
Falk poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico Falk poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico
Falk poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico

Poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico v klasični zeleni barvi. Traktor je izdelan iz visoko trpežne in kakovostne plastike, zato se vašemu majhnemu delavcu ne bo treba bati, da bi se traktor pokvaril med delom. Platformo lahko odklopite.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Buddy Toys poganjalec BPC 5210, 3v1 Falk poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico
Buddy Toys poganjalec BPC 5210, 3v1

Ali želite, da ima vaš otrok edinstvenegapoganjalca, ki bo ostal v spominu marsikomur? Tukaj je Mercedes-Benz GLE v beli barvi. Da bi uživali v celoviti izkušnji, ima avtomovil tudi zvoke in melodije na volanu.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
R-Sport Baby Scooter Car J2 Pink Falk poganjalec traktor Claas z volanom in prikolico
R-Sport Baby Scooter Car J2 Pink

Otrok upravlja kolo tako, da sedi za kolesom in se odbija z nogami. Otrok lahko skuter upravlja naprej in nazaj ter zavija desno in levo.Skuter je na splošno namenjen za zunanjo uporabo, vendar je njegova ergonomska oblika ugodna in omogoča uporabo v večjih prostorih, na primer na terasi ali v dnevn

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Baby Scooter J4 2v1 Pink JOKOMISIADA Tricikel 3v1 s kapuco Sp0650
R-Sport Baby Scooter J4 2v1 Pink

Otrok samostojno vozi skuter tako, da sedi za kolesom in se odbija z nogami. Starši lahko z ročajem tudi potiskajo odskočno desko.Otrok lahko s skuterjem vozi naprej in nazaj, lahko zavija desno in levo, ko otrok potisne starša, se kolesa in volan zaklenejo.Skuter je na splošno namenjen za zunanjo u

na voljo predvidoma: 23.5. - 24.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Baby Scooter Bike R9 Green JOKOMISIADA Tricikel 3v1 s kapuco Sp0650
R-Sport Baby Scooter Bike R9 Green

Skuter se premika tako, da se otrok odbija z nogami. Otrok zavira tudi z nogami. Zavora je priročna pri vožnji navzdol.Model je opremljen z zvoncem in zavoro – glede na vašo odločitev ju lahko namestite ali ne.Ker kolo nima pedal, se otroci hitro naučijo osnov ravnotežja in nadzora. Ročna zavora zag

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Otroško leseno kolo R-Sport R10 Grey R-Sport Otroško leseno kolo R-Sport R10 Grey
R-Sport Otroško leseno kolo R-Sport R10 Grey

Skuter se premika tako, da se otrok odbija z nogami. Otrok zavira tudi z nogami. Ker kolo nima pedal, se otroci hitro naučijo osnov ravnotežja in nadzora.Skuter je na splošno namenjen za zunanjo uporabo, vendar je zaradi svoje ergonomske oblike primeren za uporabo v večjih prostorih, kot sta terasa

na voljo predvidoma: 23.5. - 24.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Baby Scooter Bike R9 Pink R-Sport Otroško leseno kolo R-Sport R10 Grey
R-Sport Baby Scooter Bike R9 Pink

Reflektor se premika, tako da se otrok odbija z nogami. Otrok zavira tudi z nogami. Zavora je priročna pri vožnji navzdol.Model je opremljen z zvoncem in zavoro – glede na vašo odločitev ju lahko namestite ali ne.Ker kolo nima pedal, se otroci hitro naučijo osnov ravnotežja in nadzora. Ročna zavora

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
TryBike košara za kolo R-Sport Otroško leseno kolo R-Sport R10 Grey
TryBike košara za kolo

Ta pletena košara bo dopolnila vsak TRYBIKE! Ima visoko kakovostno oblikovanje in dizajn. Ta košara je primerna za shranjevanje vsega, kar vaši otroci potrebujejo.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
LENA Rolocikel, moder R-Sport Otroško kolo R-Sport R4 Black/Blue
LENA Rolocikel, moder

Nova različica Lena poganjalčka Rolocikla v modri barvi je primerna za otroke od 18. meseca dalje. Poganjalček pomaga razvijati stabilnost in koordinacijo pri otrocih. Priprava na vožnje s kolesom za vse manjše tekmovalce.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
R-Sport Otroški skuter R-Sport R9 Blue R-Sport Otroško kolo R-Sport R4 Black/Blue
R-Sport Otroški skuter R-Sport R9 Blue

Skuter se premika tako, da se otrok odbija z nogami. Otrok zavira tudi z nogami. Zavora je priročna pri vožnji navzdol.Model je opremljen z zvoncem in zavoro – glede na vašo odločitev ju lahko namestite ali ne.Ker kolo nima pedal, se otroci hitro naučijo osnov ravnotežja in nadzora. Ročna zavora zag

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Otroško kolo R-Sport R4 Black/Blue R-Sport Otroško kolo R-Sport R4 Black/Blue
R-Sport Otroško kolo R-Sport R4 Black/Blue

Skuter se premika tako, da se otrok odbija z nogami. Otrok zavira tudi z nogami.Zasnova kolesa brez pedal otrokom omogoča, da se hitro naučijo osnov ravnotežja in drže.Priporočljivo za otroke, stare od 2 do 5 let. Oprema odrivalca:- 12'' kolesa iz pene EVA – zanesljiva na vseh terenih, ni jih mogo

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI

Poganjalci

Poganjalec za otroke bo osrečil vsakega otroka. Izbirajte med poganjalci za najmlajše dečke in deklice. V ponudbi imajo poganjalce v obliki motornih koles ali avtomobilov ter poganjalce v obliki koles za starejše otroke. Izbirate lahko tudi med rastočimi poganjalci, ki jih bo otrok lahko uporabljal več let.

Poganjalci FirstBIKE

Družinsko podjetje FirstBIKE sodi med vodilne proizvajalce poganjalcev, različnih dodatkov in prvih koles za otroke od 2 do 5 let. Osredotoča se na odlično funkcionalnost, inovativnost in izviren dizajn. Glavna prednost je izjemna varnost vseh izdelkov.

Poganjalce First Bike odlikuje zelo majhna teža, ki ne presega 3,9 kg. Mali dirkači bodo tako svoje vozilo veliko lažje upravljali. Okvir poganjalcev je izjemno prožen. Za varno vožnjo poskrbi tudi ročna zavora in krmilo, ki ga ni mogoče prevrteti.

→ Na tržišču boste našli tudi otroška vozila s pedali v obliki avtomobilov, traktorjev ali gokartov.