DOLU otroški traktor s prikolico, na pedala, zelen
58,90 € 52,68 €

Otroški DOLU traktor s prikolico je opremljen je s pogonom na pedala. Odlikuje ga robustna izdelava iz visoko kakovostnih in trajnih materialov. Primeren za otroke od 3. leta starosti.

Smoby traktor na pedala Farmer XL s prilolico
89,99 € 86,52 €

Zadnji kos!

Smoby traktor na pedala s prikolico, idealen za zabavne vožnje. Prikolico je mogoče odklopiti. Traktor je primeren za otroke do 3. leta naprej.

Smoby traktor na pedala Farmer XL, rdeč
98,10 € 86,86 €

Zadnji kos!

Traktor na pedala s prikolico, ki bo vašemu otroku zagotovil veliko veselje. Prikolico lahko vozi s seboj, ali pa jo odklopi in jo pusti v garaži. Poleg tega lahko dvigne pokrov motorja in pogleda motor, ki je skrit v traktorju.

Kettler KettCar Melbourne avto na pedala
189,89 €

Zadnji kos!

Avto, narejen iz kovine in plastike, se ponaša z nastavljivim sedežem, ročno zavoro in volanskim mehanizmom na prednja kolesa. Primeren za otroke starejše od 3 let in višine 90–110 cm.

Dohany Formula na pedala
52,03 €

Otroška formula na pedala je igrača ne samo za poletje! Formula ima volan in vrtljive kolesce in stopalke. Velika kolesa so narejena iz kakovostne utrjene plastike. Kolesni menjalnik ima jekleno konstrukcijo in verižni pogon.

DOLU Otroški štirikolesnik, moder
64,38 € 55,15 €

Štirikolesni s pedali za vse majhne terenske dirkače! Modro-črna zasnova. Štirikolesnik ima robustno konstrukcijo in je izdelan iz visoko kakovostnih in odpornih materialov.

Rolly Toys pedalni traktor Rolly Kid z modro prikolico
90,16 € 73,07 €

Pedalni traktor s prikolico je izdelan iz kakovostne plastike. Prikolico lahko kadar koli preprosto odklopite. Veriga je vodena znotraj traktorja in jo je mogoče napeti. Manevriranje je enostavno. Navdušil bo vsakega malega voznika traktorja.

DOLU velik traktor na pedala, rdeč
49,28 € 42,97 €

Čudovit velik traktor blagovne znamke DOLU je odličen za vsakega malega kmetovalca. Opremljen je s pogonom na pedala. Traktor ima robustno konstrukcijo in je izdelan iz visoko kakovostnih in odpornih materialov.

Berg poganjalec s pedali Buzzy BSX
127,90 €

Naj se vašim otrokom uresničijo sanje! BERG Buzzy BSX rumeno črn poganjalec s pedali. Stabilna in trdna jeklena konstrukcija, nastavljivo krmilo in sedež, odporna kolesa iz mehke gumijaste plastike. Enostaven za upravljanje.

Falk štirikolesnik Pirate, rdeč
105,84 € 95,03 €

Plastičen štirikolesnik s pedalom z robustno konstrukcijo. Rdeči štirikolesnik ima široka kolesa in dodelane podrobnosti. Narejeno je iz visoko trpežne in kakovostne plastike z namenom, da lahko prenese vse pasti terena.

Falk Bud Racing štirikolesnik, zelen
108,40 € 100,69 €

Štirikolesnik s padali, v dizajnu Bud Racing zelene barve, bo navdušil vsakega cestnega dirkača. Ima široka kolesa in natančne podrobnosti. Narejeno je iz visoko trpežne in kakovostne plastike z namenom, da lahko prenese vse pasti terena.

Falk Case IH Puma 240CVX traktor s sprednjo nakladalko
220,70 € 207,58 €

Poganjalni traktor Case IH Puma 240CVX v rdeči barvi s sprednjo nakladalko ima tudi snemljiv pokrov motorja. Mali traktorist lahko šofira z volanom, kar lahko vsem oznani s trobljo. Naj se zabava prične!

Falk Xtractor traktor na pedala, rdeč
87,01 €

Traktor na pedala X-Tractor v rdeči barvi z dvokolesnimi ploščami je opremljen tudi z zložljivo prikolico. Mali traktorist lahko šofira z volanom, kar lahko vsem oznani s trobljo. Naj se zabava prične!

Falk Case IH traktor na pedala s prikolico
163,39 €

Traktor na pedala Case IH v rdeči barvi z dvokolesnimi ploščami je opremljen tudi s prikolico. Mali traktorist lahko šofira z volanom, kar lahko vsem oznani s trobljo. Naj se zabava prične!

Falk Dakar Rallye štirikolesnik na pedala
100,29 €

Štirikolesnik na pedala v obliki Dakar Rallye bo s svojim videzom bo očaral vsakega majhnega bodočega tekmovalca! Štirikolesnik ima široka kolesa in podrobno izdelane detajle. Izdelan je iz visoko odporne in kakovostne plastike, tako da zdrži vse možne terene.

Berg poganjalec s pedali Buzzy Bloom
151,69 €

Lep in majhen poganjalec, ki bo navdušil vse male voznice. Barva je posebej primerna za majhna dekleta. Stabilna in trdna jeklena konstrukcija, nastavljivo krmilo in sedež, odporna kolesa iz mehke gumijaste plastike. Enostaven za upravljanje.

Kiddy Futura traktor
64,59 €

Traktor na pedala je enostaven in varen za uporabo. Primeren za otroke starosti 2,5 do 5 let.

Nobelstars gokart, črn
60,28 €

Pripravljeni, pozor, zdaj! Gokart štirikolesnik bo navdušll vse malčke, ki imajo radi vožnjo na štirih kolesih.

DOLU traktor Ranchero na pedala
53,85 € 48,05 €

Čudovit velik traktor blagovne znamke DOLU je odličen za vsakega malega kmetovalca. Opremljen je s pedali. Traktor ima robustno konstrukcijo in je izdelan iz visoko kakovostnega in odpornega materiala.

Berg Buddy B-Orange gokart
321,58 €

Ta gokart je manevrski, hiter, stabilen, varen in ima edinstven sistem BFR, ki omogoča vožnjo naprej in nazaj ter zaviranje s pritiskanjem pedalov nazaj. Ima 4 izjemno močne pnevmatike. Za udobje vaših otrok je na voljo nastavljiva višina volana in tri nastavitve sedeža. Čudovit oranžni dizajn je primeren za deklice in dečke.

DOLU avto s pedali in hupo, črn
51,99 € 44,46 €

Vsak mali voznik se bo zaljubil v ta dirkalni avto! Avtomobil nadzorujete s pedali, pogled nazaj pa omogočajo realna vzvratna ogledala. Vključuje tudi hupo z zvočnim učinkom.

DOLU avto s pedali in hupo, rdeč
51,99 € 44,46 €

Vsak mali voznik se bo zaljubil v ta dirkalni avto! Avtomobil nadzorujete s pedali, pogled nazaj pa omogočajo realna vzvratna ogledala. Vključuje tudi hupo z zvočnim učinkom.