Najdeno: 98

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

BIG Poganjalec Street Bike
54,99 €
53,89 €

Zadnji kos!

Poganjalec Street Max z atraktivnim videzom je namenjen vsem mladim motociklistom.


Brumee poganjalec Nutee
49,99 €

Zadnji kos!

Poganjalec Brumee ima privlačno obliko s konstrukcijo, ki spominja na veveričjo glavo. Na volanu je tudi hupa, kolesa pa so stabilna na kovinski osi.


Brumee poganjalec Wildee
44,99 €

Zadnji kos!

Poganjalec Brumee ima privlačno obliko in trdno konstrukcijo. Na volanu je tudi hupa, kolesa pa so stabilna na kovinski osi.


Chillafish otroški poganjalček Bunzi 2v1-49%
49,99 €

25 €

Odlična cena

Chillafish Bunzi 2v1 je tricikel in poganjalček v enem in zagotavlja fizično aktivnost vašega otroka. Izdelan je iz zelo trpežne in lahke plastike. Primeren je za otroke od 1. do 3. leta starosti.


Hudora poganjalec Ratz Fratz Air, 12", pink-37%
79,99 €

49,90 €

Odlična cena

Poganjalec za otroke med 2. in 5. letom starosti se ponaša z zavoro na zadnjem kolesu. Njegova kolesa so polnjena z zrakom, velikost 12''.


Hudora poganjalec Ratz Fratz Air, 12", rdeč
79,99 €

Poganjalec za otroke med 2. in 5. letom starosti se ponaša z zavoro na zadnjem kolesu. Njegova kolesa so polnjena z zrakom, velikost 12''.


Kettler poganjalec Speedy 10''-34%
59,99 €

39 €

Odlična cena

Poganjalec je izvrsten pripomoček za otroke, ki se želijo naučiti vožnje s kolesom. Omogoča utrjevanje ravnotežja, poleg tega pa bo otrok pridobil občutek varnosti.


Kettler poganjalec Speedy 10'' Rocket, črn
59,99 €

Poganjalec je izvrsten pripomoček za otroke, ki se želijo naučiti vožnje s kolesom. Omogoča utrjevanje ravnotežja, poleg tega pa bo otrok pridobil občutek varnosti.


BIG poganjalec Boby Car klasik
49,99 €

31,30 €

Poganjalec Big Bobby Car je stabilno vozilo z nizkim težiščem. Njegov sedež je prilagojen tako, da otrok na njem lahko kleči. Ima funkcionalen volan s hupo in prednja vrteča se kolesa. Omogoča obremenitev do 50 kg.


BIG otroški štirikolesnik BIG Rider + zaščitniki
50,65 €

42,85 €

Otroški štirikolesnik v veselem in barvitem dizajnu. Štirikolesnik ima snemljiv mehak sedež, ergonomske ročice, volan z vrtljivo osjo in mehki plastični kolesi. Zaščitniki za čevlje so v črni barvi.


BIG otroško vozilo BIG Bobby Car Classic Little Star
38,95 €

33,88 €

Robustno otroško vozilo z ergonomskim sedežem in barvnimi zvezdicami je primeren za dečke in deklice. Volan je mehak in dobro pritrjen. Lahko priključite tudi dodatno vozilo.


BIG poganjalec BIG BOBBY CAR CLASSIC Ocean
37 €

31,93 €

Robusten avtomobilski poganjalec z ergonomskim sedežem v modri barvi z nalepkami oceana in dodatno vključenimi policijskimi nalepkami. Volan je mehansko pritrjen. Lahko priključite tudi dodatno vozilo.


BIG poganjalec BIG Girlie Bike, roza
56,50 €

49,09 €

Robusten poganjalec v obliki motorja je v čudoviti barvi izdelan za deklice. Široka kolesa nudijo večjo stabilnost. Poganjalec je primeren tako za notranje kot za zunanje prostore. Z vožnjo otroci trenirajo ravnotežje in koordinacijo celega telesa.


BIG poganjalec BIG Sport Bike
62,35 €

54,55 €

Robusten poganjalec v obliki motorja, bo navdušil vsakega malega motorista. Poganjalec ima zvočne efekte izpeljevanja in pospeška. Široka kolesa nudijo večjo stabilnost in hitrost.


BIG poganjalec Bobby Car Racer, zelen
49,99 €

32,80 €

Poganjalec Bobby Car Racer, blagovne znemke Big, je izdelan iz visoko kakovostne plastike in zasnovan v videzu avtomobila. Ima štiri stabilna kolesa, volan poganjalca pa je opremljen z delujočo hupo. Največja nosilnost je 50 kg.


BIG potovalna prikolica BIG Travel Caddy
31,15 €

27,26 €

Potovalna prikolica v retro dizajnu in belo – črni barvi se lahko priključi na vse tipe Bobby car avtomobila, lahko jo priključite tudi na skuterje blagovne znamke BIG. Potovalna prikolica ima snemljiv zgornji del.


BIG prikolica za živali BIG Bobby car
35,05 €

30,38 €

Prikolica za prevažanje živali iz kakovostne in robustne plastike. Zgornji odstranljiv del prikolice otrokom omogoča enostavno rokovanje z vsemi potrebnimi predmeti. Prikolica se lahko odpre na zadnji strani.


BIG zaščita za čevlje, črna
7,76 €

Zaščita za čevlje v črni barvi je obvezno dopolnilo k vsakemu poganjalcu. Primerne so za vožnjo na poganjalcu, kolesu, ipd. Ne puščajo sledi na tleh in ne drsijo.


BIG zaščita za čevlje, roza
7,76 €

Zaščita za čevlje v roza barvi je obvezno dopolnilo k vsakemu poganjalcu. Primerne so za vožnjo na poganjalcu, kolesu, ipd. Ne puščajo sledi na tleh in ne drsijo.


Brumee poganjalec Farmee in Carree prikolica
74,99 €

Poganjalec Brumee ima privlačno obliko in konstrukcijo, ki spominja na sprednji del traktorja in volan s hupo. Del paketa je praktično priklopnik, ki ima privlačno obliko s trdno konstrukcijo in odstranljivo notranjo posodo.


Brumee poganjalec Smartee
49,99 €

Poganjalec Brumee ima privlačno obliko in trdno konstrukcijo. Na volanu je tudi hupa, kolesa pa so stabilna na kovinski osi.


Brumee prikolica Caree
24,99 €

Ta priročna prikolica je idealno dopolnilo k poganjalcu Brumee. Lahko se uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem. Prikolica ima privlačno obliko s trdno konstrukcijo in odstranljivo notranjo posodo.


DOLU motocikel, rdeč
28,99 €

23,10 €

Odsevni motocikel je pomočnik pri prvih korakih dirkanja. Zagotavlja dovolj podpore in pomaga pri razvoju ravnotežja. Z vožnjo otrok razvija tudi svoje mišice.


DOLU odsevni avto z naslonom
16,73 €

14 €

Odsevni avto je odličen pomočnik med prvimi koraki otroka. Pod sedežem je skrit prostor za shranjevanje. Otrok lahko udobno počiva na hrbtu. Pogon avta omogočajo otroške noge.


Smoby poganjalec Maestro z vodilom in zvokom
84,99 €

71,80 €

Poganjalec Smoby Maestro je primeren za otroke od 6. meseca dalje. Izdelan je iz kakovostne plastike in je opremljen z vodilom za starše in volanom z zvoki.


Teddies avto Cross Country, roza
32,99 €

25,30 €

Novo

Čudovit** avto Cross Country** v privlačni roza črni barvi je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Upravljate ga z volanom, ki ima vgrajeno trobilo.


Yupee poganjalec Enduro, rdeč
25,99 €

16,90 €

Poganjalec Enduro rdeče barve bo vašemu malčku pripomogel pri fizičnem razvoju in pri kasnejšem učenju vožnje s kolesom. Poganjalec je idealni pomočnik pri športnih aktivnostih za otroke, saj omogoča enostavno in predvsem varno igranje. Z uporabo otroku vzpodbuja razvoj koordinacije in motorike.


Yupee poganjalec Enduro, zelen
25,99 €

16,90 €

Poganjalec Enduro zelene barve bo vašemu malčku pripomogel pri fizičnem razvoju in pri kasnejšem učenju vožnje s kolesom. Poganjalec je idealni pomočnik pri športnih aktivnostih za otroke, saj omogoča enostavno in predvsem varno igranje. Z uporabo otroku vzpodbuja razvoj koordinacije in motorike.


BIG poganjalec Bobby New Car, rdeč
64,99 €

39,90 €

Poganjalec Bobby New Car je izdelan iz trpežne plastike in zasnovan v robustnem videzu. Sedež je oblikovan tako, da je prilagojen za klečanje na kolenu. Ima delujoč volan, vrteča se kolesa in robusten odbijač. Dovoli do 50 kg obremenitve.


Educa poganjalec PAW PATROL Ride On
59,90 €

Otroški poganjalec PAW PATROL na štiri kolesa v modri barvi s prikolico. Poganjalcu je priložena tudi čelada.


Feber poganjalec My bike
46,90 €

Feber My bike poganjalec je kot nalašč za učenje vožnje s kolesom. My Bike je zelo lahek.


Feber poganjalec Push N’GO 4v1
79 €

Poganjalec Feber je varne izdelave in stabilnosti predstavlja otroku tudi igračo. Uporablja se ga lahko za prevoz, stolček, pripomoček za otrokove prve korake in kot poganjalec


Feber poganjalec Heidi
49,99 €

Poganjalec Heidi je primeren za deklice, starejše od osemnajst mesecev starosti.


Hudora poganjalec Koolbike 10" girl
49,90 €
47,41 €

Kakovosten poganjalec Hudora Koolbike bo postal najljubša igrača vaših najmlajših. Nima pedal, zaradi česar se otrok uči obdržati ravnotežje.


Hudora poganjalec Ratz Fratz Air, 12", moder
79,99 €

Poganjalec za otroke med 2. in 5. letom starosti se ponaša z zavoro na zadnjem kolesu. Njegova kolesa so polnjena z zrakom, velikost 12''.