Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Otroški poganjalci v obliki kolesa, avtomobila ali motornega kolesa otrokom pomagajo pri razvoju ravnotežja in hkrati ponujajo veliko zabave. Rastoči poganjalci rastejo skupaj z otrokom.

Prikaži več

Poganjalci za najmlajše

Poganjalec motorno kolo

Poganjalec v obliki motornega kolesa ima 2 ali 3 kolesa in praviloma ni opremljen z zavorami. Nekateri modeli so primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalec avtomobil

Poganjalec v obliki avtomobila je bolj stabilen kot modeli v obliki motornih koles, opremljen je s 4 kolesi in vrtljivim volanom. Na trgu so na voljo poganjalci v obliki avtomobilčkov, primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalci za starejše otroke

Rastoči poganjalec

Nastavljivi poganjalci omogočajo prilagajanje višine krmila in sedeža glede na trenutno višino otroka. Primerni so za otroke od 1 do približno 5 let.

Poganjalec kolo

Poganjalci v obliki kolesa zahtevajo večjo sposobnost vzdrževanja ravnotežja, zato so običajno primerni za otroke od 3 let dalje. Poganjalci v obliki kolesa so pogosto opremljeni z ročnimi ali nožnimi zavorami. Premorejo tudi malce zahtevnejši teren in daljše vožnje.

NAMIG!

Otroci imajo zelo radi tudi tricikle s pedali.

Otroški poganjalci za notranjo ali zunanjo uporabo?

Nekateri poganjalci so primerni samo za uporabo v zaprtih prostorih, druge pa lahko uporabljate v stanovanju ali na prostem. Poglavitnega pomena je običajno zasnova koles. Gladka plastična kolesa so idealna za notranje prostore, za uporabo na prostem je primernejša robustna plastika ali guma.

Otroški poganjalci in varnost

Nekateri poganjalci so opremljeni z ročno zavoro, ki se upravlja s pritiskom na ročico na krmilu. Poganjalci za najmlajše so lahko opremljeni tudi z visokim ročajem za sedežem, s pomočjo katerega lahko starši korigirajo otrokovo vožnjo.

Otroci bi morali pogajalce uporabljati izključno pod nadzorom odraslih!

NAMIG!

Za starejše otroke so primerna vozila na akumulator, ki se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem.

Določi parametre
shumee Gokart na pedale modre barve shumee Otroški poganjalec avto Volkswagen T-Roc moder
shumee Gokart na pedale modre barve

Gokart na pedale ima popolnoma zaprto verigo, ki vašim otrokom zagotavlja varnost. Gokart je primeren za otroke stare 3–5 let. Gokart ima nihalno os za gladko in stabilno vožnjo po vseh površinah. Optimizirani preklopni zobnik omogoča vožnjo naprej in nazaj.

na voljo predvidoma: 28.5. - 30.5.

Partner: Shumee
shumee Otroški poganjalec avto Volkswagen T-Roc moder shumee Otroški poganjalec avto Volkswagen T-Roc moder
shumee Otroški poganjalec avto Volkswagen T-Roc moder

Naj se vaši malčki zabavajo med vožnjo s tem Volkswagnovim poganjalcem. Ima uradno licenco Volkswagna. Zaščitno ograjico in potisni drog lahko odstranite, odvisno od velikosti otroka. Na potisnem drogu je držalo za steklenico. Prostor pod sedežem je primeren za shranjevanje igrač in drugih potrebšči

na voljo predvidoma: 28.5. - 30.5.

Partner: Shumee
shumee Poganjalec 12" kolesa črn shumee Otroški poganjalec avto Volkswagen T-Roc moder
shumee Poganjalec 12" kolesa črn

S tem poganjalcem lahko vaš otrok že od majhnega trenira ravnotežje in koordinacijo ter krepi svoje mišice. 12" kolesa so izdelana iz materiala EVA, ki ne potrebuje vzdrževanja, je lahek in bolj udoben za vožnjo. Jeklen okvir zagotavlja visoko trdnost in odpornost na poškodbe. Ergonomsko jekleno krm

na voljo predvidoma: 28.5. - 30.5.

Partner: Shumee
shumee Rdeč Otroški Štirikolesnik z Zvočnimi Učinki in Lučmi shumee Rdeč Otroški Štirikolesnik z Zvočnimi Učinki in Lučmi
shumee Rdeč Otroški Štirikolesnik z Zvočnimi Učinki in Lučmi

Ta otroški štirikolesnik ni samo igrača! Otroci se bodo med vožnjo zabavali, poleg tega pa bo na igriv način izboljšal tudi njihovo koordinacijo. Ima udoben sedež pod katerim je prostor za shranjevanje in ročaje s hupo. Prostor pod sedežem ponuja veliko prostora za shranjevanje drobnarij. Zvočni in

na voljo predvidoma: 28.5. - 30.5.

Partner: Shumee
shumee Rdeči Go Kart na pedala z nastavljiv sedežem shumee Rdeč Otroški Štirikolesnik z Zvočnimi Učinki in Lučmi
shumee Rdeči Go Kart na pedala z nastavljiv sedežem

Pedal go-kart je popolnoma zaprt verige primer za zagotavljanje varnosti za otroke. On je primeren za otroke starosti 3–8. Taj voziček sedež za go kart je horizontalno nastavljiv. Obstaja nihajoče os za nemoteno in stabilno gibanje na vsakem terenu. Optimizirana preklapljata s prostim tekom omogoča

na voljo predvidoma: 28.5. - 30.5.

Partner: Shumee
Smoby Skuter Car Blue shumee Rdeč Otroški Štirikolesnik z Zvočnimi Učinki in Lučmi
Smoby Skuter Car Blue

Stabilen odbijač v obliki avtomobila v modri barvi.

na voljo predvidoma: 31.5. - 4.6.

Partner: VISO TRADE
Spartan poganjalec, kolo, 34 - 46 cm SportBaby Motor poganjalec - zvočni efekt - v modri ali črni barvi
Spartan poganjalec, kolo, 34 - 46 cm

Spartan poganjalec, kolo, 34 – 46 cm, na katerem se otrok poganja in ustavi z nogami.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
SportBaby Motor poganjalec - zvočni efekt SportBaby Motor poganjalec - zvočni efekt - v modri ali črni barvi
SportBaby Motor poganjalec - zvočni efekt

Vašemu malčku bo pripomogel pri fizičnem razvoju in pri kasnejšem učenju vožnje s kolesom. Motor ima zvočne efekte in vgrajena je lučka – luči. Dimenzije: dolžina 71 cm, višina sedala 30.5 cm, višina volana 51 cm – (glej sliko).

na voljo predvidoma: 27.5. - 28.5.

Partner: Egir d.o.o.
SportBaby Motor poganjalec - zvočni efekt - v modri ali črni barvi SportBaby Motor poganjalec - zvočni efekt - v modri ali črni barvi
SportBaby Motor poganjalec - zvočni efekt - v modri ali črni barvi

Vašemu malčku bo pripomogel pri fizičnem razvoju in pri kasnejšem učenju vožnje s kolesom. Motor ima zvočne efekte in vgrajena je lučka – luči. Dimenzije: dolžina 71.5 cm, višina sedala 30.5 cm, višina volana 51 cm – (glej sliko).

na voljo predvidoma: 27.5. - 28.5.

Partner: Egir d.o.o.
Funny Wheels trikolesnik NEON Super Sport 2in1 TryBike pomožno kolesce Trike Kit, črno - Odprta embalaža
Funny Wheels trikolesnik NEON Super Sport 2in1

Ekskluzivne barve, nov dizajn koles in snemljiv pašček – vse to so nove prednosti edinstvenega poganjalčka na treh kolesih Funny Wheels Super Sport 2in1. Izvirni češki odbojnik, ki lahko raste z vašim otrokom. Otroci začnejo voziti trikolesnik in se nato igrivo preklopijo na dvokolesnik oziroma kolo . V samo nekaj minutah boste trikolesni odbijač spremenili v dvokolesni poganjalček.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Odprta embalaža
TryBike pomožno kolesce Trike Kit, črno - Odprta embalaža TryBike pomožno kolesce Trike Kit, črno - Odprta embalaža
TryBike pomožno kolesce Trike Kit, črno - Odprta embalaža

Z uporabo pomožnega kolesca Trike Kit, lahko svoje kolo preprosto spremenite v praktičen tricikel. Tribike Trybike je primeren za otroke od 15 mesecev do 2,5 leta starosti. Namenjen je tudi otrokom, ki se soočajo z gibalnimi težavami. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste
Yupee poganjalec Enduro, veliki, turkizen TryBike pomožno kolesce Trike Kit, črno - Odprta embalaža
Yupee poganjalec Enduro, veliki, turkizen

Poganjalec Enduro omogoča vašim otrokom pravo radost med premikanjem. Z vožnjo otroci trenirajo ravnotežje in koordinacijo celega telesa. Poganjalec nudi vašemu otroku potrebno oporo, pomaga pri razvijanju motoričnih spretnosti in koncentracije. Vaši sprehodi bodo sedaj daljši in zabavnejši.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste

Poganjalci

Poganjalec za otroke bo osrečil vsakega otroka. Izbirajte med poganjalci za najmlajše dečke in deklice. V ponudbi imajo poganjalce v obliki motornih koles ali avtomobilov ter poganjalce v obliki koles za starejše otroke. Izbirate lahko tudi med rastočimi poganjalci, ki jih bo otrok lahko uporabljal več let.

Poganjalci FirstBIKE

Družinsko podjetje FirstBIKE sodi med vodilne proizvajalce poganjalcev, različnih dodatkov in prvih koles za otroke od 2 do 5 let. Osredotoča se na odlično funkcionalnost, inovativnost in izviren dizajn. Glavna prednost je izjemna varnost vseh izdelkov.

Poganjalce First Bike odlikuje zelo majhna teža, ki ne presega 3,9 kg. Mali dirkači bodo tako svoje vozilo veliko lažje upravljali. Okvir poganjalcev je izjemno prožen. Za varno vožnjo poskrbi tudi ročna zavora in krmilo, ki ga ni mogoče prevrteti.

→ Na tržišču boste našli tudi otroška vozila s pedali v obliki avtomobilov, traktorjev ali gokartov.