Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Otroški poganjalci v obliki kolesa, avtomobila ali motornega kolesa otrokom pomagajo pri razvoju ravnotežja in hkrati ponujajo veliko zabave. Rastoči poganjalci rastejo skupaj z otrokom.

Prikaži več

Poganjalci za najmlajše

Poganjalec motorno kolo

Poganjalec v obliki motornega kolesa ima 2 ali 3 kolesa in praviloma ni opremljen z zavorami. Nekateri modeli so primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalec avtomobil

Poganjalec v obliki avtomobila je bolj stabilen kot modeli v obliki motornih koles, opremljen je s 4 kolesi in vrtljivim volanom. Na trgu so na voljo poganjalci v obliki avtomobilčkov, primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalci za starejše otroke

Rastoči poganjalec

Nastavljivi poganjalci omogočajo prilagajanje višine krmila in sedeža glede na trenutno višino otroka. Primerni so za otroke od 1 do približno 5 let.

Poganjalec kolo

Poganjalci v obliki kolesa zahtevajo večjo sposobnost vzdrževanja ravnotežja, zato so običajno primerni za otroke od 3 let dalje. Poganjalci v obliki kolesa so pogosto opremljeni z ročnimi ali nožnimi zavorami. Premorejo tudi malce zahtevnejši teren in daljše vožnje.

NAMIG!

Otroci imajo zelo radi tudi tricikle s pedali.

Otroški poganjalci za notranjo ali zunanjo uporabo?

Nekateri poganjalci so primerni samo za uporabo v zaprtih prostorih, druge pa lahko uporabljate v stanovanju ali na prostem. Poglavitnega pomena je običajno zasnova koles. Gladka plastična kolesa so idealna za notranje prostore, za uporabo na prostem je primernejša robustna plastika ali guma.

Otroški poganjalci in varnost

Nekateri poganjalci so opremljeni z ročno zavoro, ki se upravlja s pritiskom na ročico na krmilu. Poganjalci za najmlajše so lahko opremljeni tudi z visokim ročajem za sedežem, s pomočjo katerega lahko starši korigirajo otrokovo vožnjo.

Otroci bi morali pogajalce uporabljati izključno pod nadzorom odraslih!

NAMIG!

Za starejše otroke so primerna vozila na akumulator, ki se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem.

Določi parametre
Clementoni poganjalec motor Vespa (17403) Clementoni poganjalec motor Vespa (17403)
Clementoni poganjalec motor Vespa (17403)

Varen in udoben poganjalček v obliki motorja Vespa. Narejen je iz 100% recikliranih materialov. Idealen za malčkove prve dogodivščine.

na voljo predvidoma: 17.6.

Partner: Mimovrste
Colibro Reflektor tremix magnetni 4v1 Clementoni poganjalec motor Vespa (17403)
Colibro Reflektor tremix magnetni 4v1

TREMIX je otroško kolo 4 v 1. Zahvaljujoč izjemno preprostemu patentiranemu sistemu menjave funkcij kolesa, TREMIX lahko uporabljate na 4 različne načine in je namenjeno otrokom od 1. do 5. leta. Zahvaljujoč tej inovativni rešitvi kolo raste z otrokom.

na voljo predvidoma: 24.6. - 27.6.

Partner: ABC Connect
Dino bikes skuter 150R06 rdeča Clementoni poganjalec motor Vespa (17403)
Dino bikes skuter 150R06 rdeča

Skuter je primeren kot učni pripomoček pred vožnjo otroškega kolesa.Izdelan je iz zelo trpežnega, lahkega kovinskega in plastičnega materiala. Kolesa so nameščena na kakovostnih ležajih, sedež pa je nastavljiv po višini. Otroško kolo otrokom pomaga usklajevati gibanje in ohranjati stabilnost med vož

na voljo predvidoma: 20.6. - 21.6.

Partner: Aga24 SI
Dohany 180 otroški poganjalček MotorCross 8 80cm Moder Dohany 180 otroški poganjalček MotorCross 8 80cm Moder
Dohany 180 otroški poganjalček MotorCross 8 80cm Moder

Motocikel Cross je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki vam bo služila dolgo časa in zahvaljujoč temu se bo z motociklom igralo več generacij.

na voljo predvidoma: 18.6. - 19.6.

Dohany 191 otroški poganjalček Quad moder Dohany 180 otroški poganjalček MotorCross 8 80cm Moder
Dohany 191 otroški poganjalček Quad moder

Otroški poganjalec Dohány Quad je čudovit otroški poganjalec v obliki otroškega štirikolesnika. Izdelana je v čudoviti modri barvi z lepimi športnimi nalepkami. Otroški odbijač Quad ima zelo močno in kakovostno plastično konstrukcijo, ki stoji na 4 robustnih in trdnih kolesih.

na voljo predvidoma: 18.6. - 19.6.

Dohany 5038 otroški poganjalček Baby Taxi 57cm moder Dohany 180 otroški poganjalček MotorCross 8 80cm Moder
Dohany 5038 otroški poganjalček Baby Taxi 57cm moder

Otroški voziček na nožni pogon je najljubši vsem otrokom. Barvit dirkalnik je lahko zaradi svoje nizke in varne zasnove ugoden tudi za najmanjše otroke.

na voljo predvidoma: 18.6. - 19.6.

DOLU Motorno kolo Hot Wheels HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm
DOLU Motorno kolo Hot Wheels

Skuter z motivom motorja Hot Wheels je pomočnik pri prvih korakih vašega malega dirkača. Zagotavlja mu dovolj opore in mu pomaga, da se nauči ohranjati ravnotežje. Otrok z vožnjo s kolesom krepi muzike.

na voljo predvidoma: 17.6.

Partner: Mimovrste
Ecoiffier Bager, 66 cm HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm
Ecoiffier Bager, 66 cm

Odbijač bagra ima sprednjo žlico, ki se krmili z dvema vzvodoma ob straneh. Odbijač ima protizdrsni volan (brez krmilne funkcije). Na voljo so tudi robustna plastična kolesa, ki so kos vsaki oviri. Pod sedežem je prostor za shranjevanje majhnih stvari vsakega voznika.

na voljo predvidoma: 17.6.

Partner: Mimovrste
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm

Ima kompaktno in elegantno obliko s prijetno barvno shemo in je primeren za otroke od 18 mesecev naprej. Sedež je udoben in oblazinjen. S tem električnim motornim kolesom spodbudite željo svojih otrok po igri na prostem!

na voljo predvidoma: 24.6.

Partner: Aosom
HUFFY Otroško kolo za križanje Princess 10" JOKOMISIADA Tiny Bike kolo za tek na smučeh z gumijastimi kolesi 12 palcev SP0662
HUFFY Otroško kolo za križanje Princess 10"

S Huffyjevim čudovitim 10-palčnim kolesom Disneyjeva princesa je čas, da se odpravite na pustolovščino! Presenetite svoje najmlajše s tem novim otroškim terenskim kolesom, ki jih bo varno in v slogu popeljalo po igriščih.

na voljo predvidoma: 20.6. - 21.6.

Partner: eleme.pl
JOKOMISIADA Tractor Rider with Trailer Melodie Akces Za3746 JOKOMISIADA Tiny Bike kolo za tek na smučeh z gumijastimi kolesi 12 palcev SP0662
JOKOMISIADA Tractor Rider with Trailer Melodie Akces Za3746

Fantastični traktorski voznikóidealen kot prvo vozilo za vsakega malega ljubitelja štirikolesnikov

na voljo predvidoma: 21.6. - 26.6.

Poganjalci

Poganjalec za otroke bo osrečil vsakega otroka. Izbirajte med poganjalci za najmlajše dečke in deklice. V ponudbi imajo poganjalce v obliki motornih koles ali avtomobilov ter poganjalce v obliki koles za starejše otroke. Izbirate lahko tudi med rastočimi poganjalci, ki jih bo otrok lahko uporabljal več let.

Poganjalci FirstBIKE

Družinsko podjetje FirstBIKE sodi med vodilne proizvajalce poganjalcev, različnih dodatkov in prvih koles za otroke od 2 do 5 let. Osredotoča se na odlično funkcionalnost, inovativnost in izviren dizajn. Glavna prednost je izjemna varnost vseh izdelkov.

Poganjalce First Bike odlikuje zelo majhna teža, ki ne presega 3,9 kg. Mali dirkači bodo tako svoje vozilo veliko lažje upravljali. Okvir poganjalcev je izjemno prožen. Za varno vožnjo poskrbi tudi ročna zavora in krmilo, ki ga ni mogoče prevrteti.

→ Na tržišču boste našli tudi otroška vozila s pedali v obliki avtomobilov, traktorjev ali gokartov.