Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Otroški poganjalci v obliki kolesa, avtomobila ali motornega kolesa otrokom pomagajo pri razvoju ravnotežja in hkrati ponujajo veliko zabave. Rastoči poganjalci rastejo skupaj z otrokom.

Prikaži več

Poganjalci za najmlajše

Poganjalec motorno kolo

Poganjalec v obliki motornega kolesa ima 2 ali 3 kolesa in praviloma ni opremljen z zavorami. Nekateri modeli so primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalec avtomobil

Poganjalec v obliki avtomobila je bolj stabilen kot modeli v obliki motornih koles, opremljen je s 4 kolesi in vrtljivim volanom. Na trgu so na voljo poganjalci v obliki avtomobilčkov, primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalci za starejše otroke

Rastoči poganjalec

Nastavljivi poganjalci omogočajo prilagajanje višine krmila in sedeža glede na trenutno višino otroka. Primerni so za otroke od 1 do približno 5 let.

Poganjalec kolo

Poganjalci v obliki kolesa zahtevajo večjo sposobnost vzdrževanja ravnotežja, zato so običajno primerni za otroke od 3 let dalje. Poganjalci v obliki kolesa so pogosto opremljeni z ročnimi ali nožnimi zavorami. Premorejo tudi malce zahtevnejši teren in daljše vožnje.

NAMIG!

Otroci imajo zelo radi tudi tricikle s pedali.

Otroški poganjalci za notranjo ali zunanjo uporabo?

Nekateri poganjalci so primerni samo za uporabo v zaprtih prostorih, druge pa lahko uporabljate v stanovanju ali na prostem. Poglavitnega pomena je običajno zasnova koles. Gladka plastična kolesa so idealna za notranje prostore, za uporabo na prostem je primernejša robustna plastika ali guma.

Otroški poganjalci in varnost

Nekateri poganjalci so opremljeni z ročno zavoro, ki se upravlja s pritiskom na ročico na krmilu. Poganjalci za najmlajše so lahko opremljeni tudi z visokim ročajem za sedežem, s pomočjo katerega lahko starši korigirajo otrokovo vožnjo.

Otroci bi morali pogajalce uporabljati izključno pod nadzorom odraslih!

NAMIG!

Za starejše otroke so primerna vozila na akumulator, ki se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem.

Določi parametre
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo Max. 20kg z vozniškim dovoljenjem BMW, 3 kolesa, baterija 6V, bela rdeča, 66x37x44cm HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z žarometi in rogom, 6V baterija, hitrost 3 km/h, starost 18-48 mesecev, 88,5x42,5x49cm, rdeče
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo Max. 20kg z vozniškim dovoljenjem BMW, 3 kolesa, baterija 6V, bela rdeča, 66x37x44cm

Odpravite se na novo pustolovščino s svojim otrokom! Z vožnjo tega električnega motornega kolesa, izdelanega kot pravi BMW, lahko potujete z največjo hitrostjo 2,5 km/h. Zaradi širokega sedeža, udobnega krmila, 3 pnevmatik, luči in zvokov pa je vožnja še lažja, zabavnejša in varnejša.

na voljo predvidoma: 31.7.

Partner: Aosom
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z žarometi in rogom, 6V baterija, hitrost 3 km/h, starost 18-48 mesecev, 88,5x42,5x49cm, rdeče HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z žarometi in rogom, 6V baterija, hitrost 3 km/h, starost 18-48 mesecev, 88,5x42,5x49cm, rdeče
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z žarometi in rogom, 6V baterija, hitrost 3 km/h, starost 18-48 mesecev, 88,5x42,5x49cm, rdeče

Velik sedež in krmilo otroškega električnega motornega kolesa zagotavljata udobno sedenje, široka kolesa s podpornimi kolesi pa poskrbijo za dobro ravnotežje. Baterija zdrži 45 minut, kar vašim otrokom pušča dovolj časa za vožnjo proti fantastičnim dogodivščinam!

na voljo predvidoma: 31.7.

Partner: Aosom
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm
HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm

Ima kompaktno in elegantno obliko s prijetno barvno shemo in je primeren za otroke od 18 mesecev naprej. Sedež je udoben in oblazinjen. S tem električnim motornim kolesom spodbudite željo svojih otrok po igri na prostem!

na voljo predvidoma: 31.7.

Partner: Aosom
HUFFY Otroško kolo za križanje Princess 10" HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm
HUFFY Otroško kolo za križanje Princess 10"

S Huffyjevim čudovitim 10-palčnim kolesom Disneyjeva princesa je čas, da se odpravite na pustolovščino! Presenetite svoje najmlajše s tem novim otroškim terenskim kolesom, ki jih bo varno in v slogu popeljalo po igriščih.

na voljo predvidoma: 30.7. - 31.7.

Partner: eleme.pl
Injusa Neox Repsol poganjalec, 18+ mesecev HOMCOM HOMCOM Otroško električno motorno kolo z uradnim dovoljenjem Vespa, baterija 6V, žarometi in rog, za otroke 18-36 mesecev, roza, 66,5x38x52cm
Injusa Neox Repsol poganjalec, 18+ mesecev

Otroci si zaslužijo najboljše, zato vam predstavljamo Poganjalec Neox Repsol Pisan, 18+ mesecev, idealno za tiste, ki iščejo kakovostne izdelke za svoje najmlajše!

na voljo predvidoma: 5.8. - 7.8.

Partner: Helieli
JOKOMISIADA Tractor Rider with Trailer Melodie Akces Za3746 JOKOMISIADA Tiny Bike kolo za tek na smučeh z gumijastimi kolesi 12 palcev SP0662
JOKOMISIADA Tractor Rider with Trailer Melodie Akces Za3746

Fantastični traktorski voznikóidealen kot prvo vozilo za vsakega malega ljubitelja štirikolesnikov

na voljo predvidoma: 30.7. - 1.8.

Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Cherry Red JOKOMISIADA Tiny Bike kolo za tek na smučeh z gumijastimi kolesi 12 palcev SP0662
Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Cherry Red

Lesen poganjalec Kinderfeets TINY TOT 2v1 Sage   Kinderfeets je naložba v prihodnost naših otrok; za vsak prodan poganjalec blagovna znamka Kinderfeets® skupaj z organizacijo Trees for the Future posad

na voljo predvidoma: 30.7. - 31.7.

Partner: Bimbo
Lionelo otroška čelada Master Sport Otroški poganjalec Poke, rdeč
Lionelo otroška čelada
KODE ZA POPUST – 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo PPK10SI. Velja od 15.7. do 28. 7. 2024 oz. do odprodaje zalog.!.
Ključ do uspešne igre na prostem je zagotavljanje varnosti. Ta čelada je zaradi velikega števila nastavitev prilagojena otrokom različnih starosti. Čelada Lionelo je izdelana iz materialov, ki v primeru padca absorbirajo energijo udarca in hkrati ščitijo glavo malega raziskovalca.

na voljo predvidoma: DANES

Partner: Mimovrste
13,31 € s kodo
PPK1OSI
Lorelli Poganjalec kolo FORTUNA AIR Master Sport Otroški poganjalec Poke, rdeč
Lorelli Poganjalec kolo FORTUNA AIR

Poganjalec kolo Lorelli FORTUNA AIR vam bo odličen pomočnik med vsakodnevnimi sprehodi. Ga ni le enostavno nadzorovati, in tudi pomaga pri pravilnem uravnoteženju. Športni videz in edinstvena svetleča kolesa bodo navdušila in pritegnila otroka. Zahvaljujoč nastavljivemu sedežu, kolo raste z otroki.

na voljo predvidoma: 31.7.

Partner: DAS Handel
Master Sport Otroški poganjalec Poke, rdeč Master Sport Otroški poganjalec Poke, rdeč
Master Sport Otroški poganjalec Poke, rdeč

Tehnični podatki:

12-palčna bantamska kolesa
jekleni okvir
nastavljiva višina sedla od tal od 30 do 43 cm
širina krmila: 40 cm
višina krmila: 55 cm
dolžina kolesa: 85 cm
gumijasti ročaji z odličnim oprijemom
teža: 3,3 kg
največja obremenitev: 50 kg
>

na voljo predvidoma: 30.7. - 31.7.

Poganjalci

Poganjalec za otroke bo osrečil vsakega otroka. Izbirajte med poganjalci za najmlajše dečke in deklice. V ponudbi imajo poganjalce v obliki motornih koles ali avtomobilov ter poganjalce v obliki koles za starejše otroke. Izbirate lahko tudi med rastočimi poganjalci, ki jih bo otrok lahko uporabljal več let.

Poganjalci FirstBIKE

Družinsko podjetje FirstBIKE sodi med vodilne proizvajalce poganjalcev, različnih dodatkov in prvih koles za otroke od 2 do 5 let. Osredotoča se na odlično funkcionalnost, inovativnost in izviren dizajn. Glavna prednost je izjemna varnost vseh izdelkov.

Poganjalce First Bike odlikuje zelo majhna teža, ki ne presega 3,9 kg. Mali dirkači bodo tako svoje vozilo veliko lažje upravljali. Okvir poganjalcev je izjemno prožen. Za varno vožnjo poskrbi tudi ročna zavora in krmilo, ki ga ni mogoče prevrteti.

→ Na tržišču boste našli tudi otroška vozila s pedali v obliki avtomobilov, traktorjev ali gokartov.