Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Otroški poganjalci v obliki kolesa, avtomobila ali motornega kolesa otrokom pomagajo pri razvoju ravnotežja in hkrati ponujajo veliko zabave. Rastoči poganjalci rastejo skupaj z otrokom.

Prikaži več

Poganjalci za najmlajše

Poganjalec motorno kolo

Poganjalec v obliki motornega kolesa ima 2 ali 3 kolesa in praviloma ni opremljen z zavorami. Nekateri modeli so primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalec avtomobil

Poganjalec v obliki avtomobila je bolj stabilen kot modeli v obliki motornih koles, opremljen je s 4 kolesi in vrtljivim volanom. Na trgu so na voljo poganjalci v obliki avtomobilčkov, primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalci za starejše otroke

Rastoči poganjalec

Nastavljivi poganjalci omogočajo prilagajanje višine krmila in sedeža glede na trenutno višino otroka. Primerni so za otroke od 1 do približno 5 let.

Poganjalec kolo

Poganjalci v obliki kolesa zahtevajo večjo sposobnost vzdrževanja ravnotežja, zato so običajno primerni za otroke od 3 let dalje. Poganjalci v obliki kolesa so pogosto opremljeni z ročnimi ali nožnimi zavorami. Premorejo tudi malce zahtevnejši teren in daljše vožnje.

NAMIG!

Otroci imajo zelo radi tudi tricikle s pedali.

Otroški poganjalci za notranjo ali zunanjo uporabo?

Nekateri poganjalci so primerni samo za uporabo v zaprtih prostorih, druge pa lahko uporabljate v stanovanju ali na prostem. Poglavitnega pomena je običajno zasnova koles. Gladka plastična kolesa so idealna za notranje prostore, za uporabo na prostem je primernejša robustna plastika ali guma.

Otroški poganjalci in varnost

Nekateri poganjalci so opremljeni z ročno zavoro, ki se upravlja s pritiskom na ročico na krmilu. Poganjalci za najmlajše so lahko opremljeni tudi z visokim ročajem za sedežem, s pomočjo katerega lahko starši korigirajo otrokovo vožnjo.

Otroci bi morali pogajalce uporabljati izključno pod nadzorom odraslih!

NAMIG!

Za starejše otroke so primerna vozila na akumulator, ki se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem.

Določi parametre
Vidaxl Potisni avto poganjalec Mercedes-Benz C63 rdeč Vidaxl Potisni avto poganjalec Mercedes-Benz C63 rdeč
Vidaxl Potisni avto poganjalec Mercedes-Benz C63 rdeč

Ta zelo kul Mercedes-Benz potisni avto poganjalec v ikonični obliki je čudovita igrača, ki bo otrokom omogočila neverjetno vožnjo. To je uradno licenciran izdelek Mercedes-Benz. Otroški avto ima volan, nizek sedež in ergonomsko oblikovano naslonjalo za hrbet, ki omogoča preprosto uporabo. S potisnim

na voljo predvidoma: 24.6. - 27.6.

Partner: Greatstore
POGANJALEC AVTOMOBILI Vidaxl Potisni avto poganjalec Mercedes-Benz C63 rdeč
POGANJALEC AVTOMOBILI

kolo je priporočljivo za otroke z največjo težo 28 kg in višino med 75–112 cm.

Velikost škatle 58 × 14 × 30,5 cm

na voljo predvidoma: 19.6.

Apollo Električni poganjalec za otroke Sedna 16 RXF Vidaxl Potisni avto poganjalec Mercedes-Benz C63 rdeč
Apollo Električni poganjalec za otroke Sedna 16 RXF

ELEKTRIČNI POGANJALEC ZA OTROKE – najnovejša inovacija na področju otroške mobilnosti Apollo Sedna 16 RXF je lahek, priročen in do potankosti premišljen električni poganjalec. primeren za otroke starosti od 5–12 let. Ogrodje el. poganjalca je iz aluminija in tehta le 11,5 kg (skupaj z baterijo).

na voljo predvidoma: 20.6. - 21.6.

Dohany 5038 otroški poganjalček Baby Taxi 57cm rdeč Dohany 5038 otroški poganjalček Baby Taxi 57cm rdeč
Dohany 5038 otroški poganjalček Baby Taxi 57cm rdeč

Otroški voziček na nožni pogon je najljubši vsem otrokom. Barvit dirkalnik je lahko zaradi svoje nizke in varne zasnove ugoden tudi za najmanjše otroke.

na voljo predvidoma: 18.6. - 19.6.

Kiddieland poganjalec avto Strela Mcqueen - 049437 Dohany 5038 otroški poganjalček Baby Taxi 57cm rdeč
Kiddieland poganjalec avto Strela Mcqueen - 049437

Poslušaj McQueen-a govoriti ter pognati motor. Pritisni gumbe za oživitev zvoka motorja in zavor.

na voljo predvidoma: 17.6.

Partner: Mimovrste
Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Sage Dohany 5038 otroški poganjalček Baby Taxi 57cm rdeč
Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Sage

Lesen poganjalec Kinderfeets TINY TOT 2v1 Coral   Kinderfeets je naložba v prihodnost naših otrok; za vsak prodan poganjalec blagovna znamka Kinderfeets® skupaj z organizacijo Trees for the Future posa

na voljo predvidoma: 20.6. - 21.6.

Partner: Bimbo
Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI
Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI

Poganjalec avto Lorelli SPORT MINI z elegantno obliko v obliki avtomobila. Vključuje vrtljiv volan, glasbo in zvočne učinke za še več zabave. Varna zasnova je primerna za otroke od 12 meseca dalje.

na voljo predvidoma: 24.6.

Partner: DAS Handel
Lorelli Poganjalec kolo FORTUNA Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI
Lorelli Poganjalec kolo FORTUNA

Poganjalec kolo Lorelli FORTUNA bo odličen pomočnik pri vsakodnevnih sprehodih. Zahvaljujoč odlični konstrukciji ga ni le enostavno nadzorovati, in tudi pomaga pri pravilnem uravnoteženju. Športni videz bo navdušil in pritegnil vsakega otroka. Zahvaljujoč nastavljivemu sedežu, kolo raste z otroki.

na voljo predvidoma: 24.6.

Partner: DAS Handel
Lorelli Poganjalec kolo RUNNER 2v1 Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI
Lorelli Poganjalec kolo RUNNER 2v1

Poganjalec kolo Lorelli RUNNER 2v1 je odličen pripomoček za pomoč otrokom pri aktivnosti in ravnotežju. To odlično kolo za ravnotežje lahko služi ne le kot kolo za potiskanje, temveč tudi kot otrokovo prvo kolo, saj ima pedala in stabilna kolesa.

na voljo predvidoma: 24.6.

Partner: DAS Handel
Lorelli Poganjalec SPIDER R-Sport Baby Scooter Bike R7 Blue
Lorelli Poganjalec SPIDER

Sodobni poganjalec Lorelli SPIDER za otroke od 2. do 4. leta starosti, ki pomaga pri treningu ravnotežja. Idealno za pripravo otroka na kolesarjenje. Z nastavljivim krmilom in sedlom. Zaradi majhne teže je kolo enostavno za upravljanje.

na voljo predvidoma: 24.6.

Partner: DAS Handel
NILS Fun Otroška odbijača RB202 R-Sport Baby Scooter Bike R7 Blue
NILS Fun Otroška odbijača RB202

NILS Fun RB202 je idealno orodje za vašega mlajšega učenca. Vožnja s kolesom razvija motorične spretnosti, občutek za ravnotežje in je idealna faza pred treningom na klasičnem kolesu.

na voljo predvidoma: 21.6. - 26.6.

R-Sport Baby Scooter Bike R7 Blue R-Sport Baby Scooter Bike R7 Blue
R-Sport Baby Scooter Bike R7 Blue

Skuter se premika tako, da se otrok odbija z nogami. Otrok zavira tudi z nogami.Ker kolo nima pedal, se otroci hitro naučijo osnov ravnotežja in nadzora.Odbojka je na splošno zasnovana za zunanjo uporabo, vendar je njena ergonomska oblika ugodna in omogoča uporabo v večjih prostorih, na primer na te

na voljo predvidoma: 27.6. - 1.7.

Partner: Aga24 SI

Poganjalci

Poganjalec za otroke bo osrečil vsakega otroka. Izbirajte med poganjalci za najmlajše dečke in deklice. V ponudbi imajo poganjalce v obliki motornih koles ali avtomobilov ter poganjalce v obliki koles za starejše otroke. Izbirate lahko tudi med rastočimi poganjalci, ki jih bo otrok lahko uporabljal več let.

Poganjalci FirstBIKE

Družinsko podjetje FirstBIKE sodi med vodilne proizvajalce poganjalcev, različnih dodatkov in prvih koles za otroke od 2 do 5 let. Osredotoča se na odlično funkcionalnost, inovativnost in izviren dizajn. Glavna prednost je izjemna varnost vseh izdelkov.

Poganjalce First Bike odlikuje zelo majhna teža, ki ne presega 3,9 kg. Mali dirkači bodo tako svoje vozilo veliko lažje upravljali. Okvir poganjalcev je izjemno prožen. Za varno vožnjo poskrbi tudi ročna zavora in krmilo, ki ga ni mogoče prevrteti.

→ Na tržišču boste našli tudi otroška vozila s pedali v obliki avtomobilov, traktorjev ali gokartov.