Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Otroški poganjalci v obliki kolesa, avtomobila ali motornega kolesa otrokom pomagajo pri razvoju ravnotežja in hkrati ponujajo veliko zabave. Rastoči poganjalci rastejo skupaj z otrokom.

Prikaži več

Poganjalci za najmlajše

Poganjalec motorno kolo

Poganjalec v obliki motornega kolesa ima 2 ali 3 kolesa in praviloma ni opremljen z zavorami. Nekateri modeli so primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalec avtomobil

Poganjalec v obliki avtomobila je bolj stabilen kot modeli v obliki motornih koles, opremljen je s 4 kolesi in vrtljivim volanom. Na trgu so na voljo poganjalci v obliki avtomobilčkov, primerni za otroke od 1 leta dalje.

Poganjalci za starejše otroke

Rastoči poganjalec

Nastavljivi poganjalci omogočajo prilagajanje višine krmila in sedeža glede na trenutno višino otroka. Primerni so za otroke od 1 do približno 5 let.

Poganjalec kolo

Poganjalci v obliki kolesa zahtevajo večjo sposobnost vzdrževanja ravnotežja, zato so običajno primerni za otroke od 3 let dalje. Poganjalci v obliki kolesa so pogosto opremljeni z ročnimi ali nožnimi zavorami. Premorejo tudi malce zahtevnejši teren in daljše vožnje.

NAMIG!

Otroci imajo zelo radi tudi tricikle s pedali.

Otroški poganjalci za notranjo ali zunanjo uporabo?

Nekateri poganjalci so primerni samo za uporabo v zaprtih prostorih, druge pa lahko uporabljate v stanovanju ali na prostem. Poglavitnega pomena je običajno zasnova koles. Gladka plastična kolesa so idealna za notranje prostore, za uporabo na prostem je primernejša robustna plastika ali guma.

Otroški poganjalci in varnost

Nekateri poganjalci so opremljeni z ročno zavoro, ki se upravlja s pritiskom na ročico na krmilu. Poganjalci za najmlajše so lahko opremljeni tudi z visokim ročajem za sedežem, s pomočjo katerega lahko starši korigirajo otrokovo vožnjo.

Otroci bi morali pogajalce uporabljati izključno pod nadzorom odraslih!

NAMIG!

Za starejše otroke so primerna vozila na akumulator, ki se lahko uporabljajo v zaprtih prostorih in na prostem.

Določi parametre
Baby Mix Otroški avtomobil SUV modre barve Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Sage

na voljo predvidoma: 23.5. - 24.5.

Partner: Banalita
Baby Mix Otroški avtomobil SUV, roza Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Sage

na voljo predvidoma: 23.5. - 24.5.

Partner: Banalita
Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Sage Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Sage
Kinderfeets Lesen poganjalec TINY TOT 2v1 Sage

Lesen poganjalec Kinderfeets TINY TOT 2v1 Coral   Kinderfeets je naložba v prihodnost naših otrok; za vsak prodan poganjalec blagovna znamka Kinderfeets® skupaj z organizacijo Trees for the Future posa

na voljo predvidoma: 23.5. - 24.5.

Partner: Bimbo
Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI
Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI

Poganjalec avto Lorelli SPORT MINI z elegantno obliko v obliki avtomobila. Vključuje vrtljiv volan, glasbo in zvočne učinke za še več zabave. Varna zasnova je primerna za otroke od 12 meseca dalje.

na voljo predvidoma: 27.5.

Partner: DAS Handel
Lorelli Poganjalec kolo FORTUNA Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI
Lorelli Poganjalec kolo FORTUNA

Poganjalec kolo Lorelli FORTUNA bo odličen pomočnik pri vsakodnevnih sprehodih. Zahvaljujoč odlični konstrukciji ga ni le enostavno nadzorovati, in tudi pomaga pri pravilnem uravnoteženju. Športni videz bo navdušil in pritegnil vsakega otroka. Zahvaljujoč nastavljivemu sedežu, kolo raste z otroki.

na voljo predvidoma: 27.5.

Partner: DAS Handel
Lorelli Poganjalec SPIDER Lorelli Poganjalec avto SPORT MINI
Lorelli Poganjalec SPIDER

Sodobni poganjalec Lorelli SPIDER za otroke od 2. do 4. leta starosti, ki pomaga pri treningu ravnotežja. Idealno za pripravo otroka na kolesarjenje. Z nastavljivim krmilom in sedlom. Zaradi majhne teže je kolo enostavno za upravljanje.

na voljo predvidoma: 27.5.

Partner: DAS Handel
MERCEDES R-Sport Mercedes AMG C63 2in1 Bela MERCEDES R-Sport Mercedes AMG C63 2in1 Bela
MERCEDES R-Sport Mercedes AMG C63 2in1 Bela

Skuter vozi otrok, ki sedi za volanom in se odbija z nogami. Skuter lahko vozi naprej in nazaj ter zavija desno in levo.Starši upravljajo skuter z zadnjim ročajem. Varnostni ročaji ne blokirajo krmilja. Volan je popolnoma krmiljen!Skuter je na splošno namenjen za zunanjo uporabo, vendar je njegova e

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Baby Scooter Bike R6 Green MERCEDES R-Sport Mercedes AMG C63 2in1 Bela
R-Sport Baby Scooter Bike R6 Green

Skuter se premika tako, da se otrok odbija z nogami. Otrok zavira tudi z nogami. Zavora je priročna pri vožnji navzdol. Model je opremljen z zvoncem in zavoro – glede na vašo odločitev ju lahko namestite ali ne.Ker kolo nima pedal, se otroci hitro naučijo osnov ravnotežja in nadzora. Ročna zavora za

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Baby Scooter Car J2 White MERCEDES R-Sport Mercedes AMG C63 2in1 Bela
R-Sport Baby Scooter Car J2 White

Otrok upravlja kolo tako, da sedi za kolesom in se odbija z nogami. Skuter lahko upravlja naprej in nazaj ter zavija desno in levo.Skuter je na splošno namenjen za zunanjo uporabo, vendar je njegova ergonomska oblika ugodna in omogoča uporabo v večjih prostorih, na primer na terasi ali v dnevni sobi

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
R-Sport Otroško kolo R-Sport R5 White/Blue Smart Trike Zložljivo ravnotežno kolo, modro, od 2 let+
R-Sport Otroško kolo R-Sport R5 White/Blue

Skuter služi kot prvo kolo za vadbo, s katerim se naučite ravnotežja in stabilnosti, ki sta potrebna za uporabo pravega kolesa. Velika in široka napihljiva kolesa zagotavljajo prijetno vožnjo. Zahvaljujoč nastavitvi višine sedeža in krmila bo otrokom služil dolgo časa. Med vožnjo se bo naučil uporab

na voljo predvidoma: 29.5. - 31.5.

Partner: Aga24 SI
Smart Trike Zložljivo ravnotežno kolo, modro, od 2 let+ Smart Trike Zložljivo ravnotežno kolo, modro, od 2 let+
Smart Trike Zložljivo ravnotežno kolo, modro, od 2 let+

Revolucionarno, elegantno zložljivo ravnotežno kolo za otroke je popoln izdelek, ki vašemu otroku pomaga doseči prave spretnosti, preden začne voziti kolo. Edinstven športni dizajn kolesa bo poskrbel, da se bodo malčki počutili kot profesionalni kolesarji!

na voljo predvidoma: 29.5.

Partner: babys
Funny Wheels trikolesnik New Sport 2v1 Smart Trike Zložljivo ravnotežno kolo, modro, od 2 let+
Funny Wheels trikolesnik New Sport 2v1

Ekskluzivne barve, nov dizajn koles in snemljiv pašček – vse to so nove prednosti edinstvenega poganjalčka na treh kolesih Funny Wheels Super Sport 2in1. Izvirni češki odbojnik, ki lahko raste z vašim otrokom. Otroci začnejo voziti trikolesnik in se nato igrivo preklopijo na dvokolesnik oziroma kolo . V samo nekaj minutah boste trikolesni odbijač spremenili v dvokolesni.

na voljo predvidoma: JUTRI

Partner: Mimovrste

Poganjalci

Poganjalec za otroke bo osrečil vsakega otroka. Izbirajte med poganjalci za najmlajše dečke in deklice. V ponudbi imajo poganjalce v obliki motornih koles ali avtomobilov ter poganjalce v obliki koles za starejše otroke. Izbirate lahko tudi med rastočimi poganjalci, ki jih bo otrok lahko uporabljal več let.

Poganjalci FirstBIKE

Družinsko podjetje FirstBIKE sodi med vodilne proizvajalce poganjalcev, različnih dodatkov in prvih koles za otroke od 2 do 5 let. Osredotoča se na odlično funkcionalnost, inovativnost in izviren dizajn. Glavna prednost je izjemna varnost vseh izdelkov.

Poganjalce First Bike odlikuje zelo majhna teža, ki ne presega 3,9 kg. Mali dirkači bodo tako svoje vozilo veliko lažje upravljali. Okvir poganjalcev je izjemno prožen. Za varno vožnjo poskrbi tudi ročna zavora in krmilo, ki ga ni mogoče prevrteti.

→ Na tržišču boste našli tudi otroška vozila s pedali v obliki avtomobilov, traktorjev ali gokartov.