Najdeno: 12

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

BABY born psiček na baterije
38,99 €

28,50 €

Zadnji kos!

Prikupen psiček z mehko belo dlako bo hitro postal nepogrešljiv družabnik.


FurReal Friends Ricky najboljši pasji prijatelj
181,51 €

141 €

Najboljši prijatelj človeka je pes Ricky! Uživajte v neskončni zabavi s tem interaktivnim psom, ki se obnaša kot pravi pes. Laja, liže, drži kost, maha z repom, poda taco in še mnogo več. Pes Ricky lahko naredi 100 kombinacij zvoka in različne poteze, ki vas bodo zagotovo presenetile.


Addo Hodeči samorog
19,62 €

16,87 €

S tem čudovitim samorogom se bodo otroci zelo zabavali. Hodeči samorog je resnično čarobna živali! Obožuje dolge sprehode. Še več, ima čudovit svetel trup, kopita in vijoličen rep.


BABY born interaktivni pravljični zmaj
72,99 €

52 €

Družina priljubljenega dojenčka Baby Born se veča! Tokrat se jim je pridružil interaktivni zmajček, ki se mu svetijo oči in se premika. Primerno za otroke od 3. leta dalje.


FurReal Friends psiček z glavnikom
35,24 €

27,10 €

Ta očarljivi psiček potrebuje stilistka! Iz podjetja FurReal prihaja mršavi psiček, ki ga je potrebno urediti. Poskrbite, da bo psiček vesel in mu naredite najbolj noro pričesko. Psiček proizvaja veliko zvokov. Pes je opremljen s posebnim britvico.


Puhasti samorog, 50 cm
42,22 €

18,20 €

Čarobni samorog je izdelan iz izjemno mehkega pliša. Samorog je velik 50 cm. Je izredno nežen in mehak na dotik. Poleg tega, ko pritisnete nanj, oddaja zvočne in svetlobne učinke.


Denis Pes, poje/pleše na baterije
9,99 €

Plišasta igrača pes, ki se rada crklja poje in tudi pleše. Prikupen in zabaven pes išče topel dom in nekoga, ki se bo z njim igral. Igrača je mehka in prijetna za božanje.


MaDe pes Yorkshir s povodcem
22,29 €

20,12 €

Trenutno ni na zalogi

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes lahko hodi na povodcu. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.


MaDe plišasti pes - Huski
36,71 €

32,85 €

Trenutno ni na zalogi

Interaktivni plišasti pes Husi v velikosti 20 cm. Veliki hišni čuvaj. Kuža je dresiran in posluša na besedo. Dajte mu eno od šestih različnih navodil in ga opazujte.


MaDe plišasti pes s povodcem
22,25 €

20,08 €

Trenutno ni na zalogi

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes je sposoben lajati in hoditi na ukaz. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.


MaDe plišasti pes - Zlati prinašalec
36,71 €

32,85 €

Trenutno ni na zalogi

Interaktivni plišasti pes Husi v velikosti 20 cm. Veliki hišni čuvaj. Kuža je dresiran in posluša na besedo. Dajte mu eno od šestih različnih navodil in ga opazujte.


Teddies DJ govoreča papiga, 25 cm
15,51 €

13,95 €

Trenutno ni na zalogi

Pogumna papiga, ponavlja vse, kar pravite! Plišasta papiga na zabaven način ponavlja kratka besedila, zvoke in gibe v njenem ritmu. Papiga je narejena iz kakovostnega in mehkega pliša. Lepa, barvita papiga je velika 25 cm.