BABY born interaktivni pravljični zmaj-29%
72,99 €

51,47 €

Zadnji kos!

Družina priljubljenega dojenčka Baby Born se veča! Tokrat se jim je pridružil interaktivni zmajček, ki se mu svetijo oči in se premika. Primerno za otroke od 3. leta dalje.


BABY born psiček na baterije
38,99 €

28,70 €

Zadnji kos!

Prikupen psiček z mehko belo dlako bo hitro postal nepogrešljiv družabnik.


FurReal Friends psiček z glavnikom
35,24 €

27,30 €

Zadnji kos!

Ta očarljivi psiček potrebuje stilistka! Iz podjetja FurReal prihaja mršavi psiček, ki ga je potrebno urediti. Poskrbite, da bo psiček vesel in mu naredite najbolj noro pričesko. Psiček proizvaja veliko zvokov. Pes je opremljen s posebnim britvico.


Addo Hodeči samorog
19,62 €

15 €

S tem čudovitim samorogom se bodo otroci zelo zabavali. Hodeči samorog je resnično čarobna živali! Obožuje dolge sprehode. Še več, ima čudovit svetel trup, kopita in vijoličen rep.


Denis Pes, poje/pleše na baterije
9,99 €

7,30 €

Plišasta igrača pes, ki se rada crklja poje in tudi pleše. Prikupen in zabaven pes išče topel dom in nekoga, ki se bo z njim igral. Igrača je mehka in prijetna za božanje.


FurReal Friends Ricky najboljši pasji prijatelj-25%
181,51 €

135,85 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Najboljši prijatelj človeka je pes Ricky! Uživajte v neskončni zabavi s tem interaktivnim psom, ki se obnaša kot pravi pes. Laja, liže, drži kost, maha z repom, poda taco in še mnogo več. Pes Ricky lahko naredi 100 kombinacij zvoka in različne poteze, ki vas bodo zagotovo presenetile.


FurReal Friends Walkalots majhna mucka
14,23 €

11,66 €

Vaša mala mucka želi na sprehod. In kaj je bolj zabavno, kot peljati na sprehod vašo plišasto mucko? In to z novim povodcem, ki zagotavlja veliko mero zabave od znamke FurReal. Vsak mali hišni ljubljenček prihaja s povodcem za igranje, repom, ki miga in koleščkom s katerim se igrača premika.


FurReal Friends Walkalots mali pes
14,23 €

11,66 €

Vaš mali kuža želi na sprehod. In kaj je bolj zabavno, kot peljati na sprehod vašo plišasto igračo? In to z novim povodcem, ki zagotavlja veliko mero zabave od znamke FurReal. Vsak mali hišni ljubljenček prihaja s povodcem za igranje, repom, ki miga in koleščkom s katerim se igrača premika.


FurReal Friends Walkalots mali samorog
14,23 €

11,66 €

Vaš mali samorog si želi iti na sprehod. In kaj je bolj zabavno, kot peljati na sprehod vašo plišasto igračo? In to z novim povodcem, ki zagotavlja veliko mero zabave od znamke FurReal. Vsak mali hišni ljubljenček prihaja s povodcem za igranje, repom, ki miga in koleščkom s katerim se igrača premika.


FurReal Friends Walkalots velika mačka
27,38 €

23,36 €

Ste pripravljeni na sprehod? Hišni ljubljenčki Walkalots of FurReal se že veselijo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu pritrditve lahko vodite enega ali več hišnih živali naenkrat. Hišni ljubljenčki ob premikanju spuščajo zvoke, premikajo glavo in rep, tako, da delujejo, kot živi.


FurReal Friends Walkalots veliki pes
27,38 €

23,36 €

Ste pripravljeni na sprehod? Hišni ljubljenčki Walkalots of FurReal se že veselijo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu pritrditve lahko vodite enega ali več hišnih živali naenkrat. Hišni ljubljenčki ob premikanju spuščajo zvoke, premikajo glavo in rep, tako, da delujejo, kot živi.


MaDe pes Yorkshir s povodcem
22,29 €

20,12 €

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes lahko hodi na povodcu. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.


MaDe plišasti pes - Huski
36,71 €

32,85 €

Interaktivni plišasti pes Husi v velikosti 20 cm. Veliki hišni čuvaj. Kuža je dresiran in posluša na besedo. Dajte mu eno od šestih različnih navodil in ga opazujte.


MaDe plišasti pes s povodcem
22,25 €

20,08 €

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes je sposoben lajati in hoditi na ukaz. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.


Teddies DJ govoreča papiga, 25 cm
15,51 €

13,95 €

Pogumna papiga, ponavlja vse, kar pravite! Plišasta papiga na zabaven način ponavlja kratka besedila, zvoke in gibe v njenem ritmu. Papiga je narejena iz kakovostnega in mehkega pliša. Lepa, barvita papiga je velika 25 cm.