FurReal Friends zavijajoč pes
54 € 40,91 €

Zavijajoč kuža vas bo vedno ščitil. Če hrepeniš po pasji službi, le preprosto aktiviraj gumb za vklop in tvoj pes se bo odzval z lajanjem in zavijanjem. Tudi pes z veseljem reagira, ko ga božaš. Samo pokliči ga in pes se bo oglasil. Naj čuva tvojo sobo!

Addo Vesel poskočen zajček-28%
19,46 € 14 €

Odprodaja

Veseli zajček bo v trenutku postal vaš prijatelj. Zajček obožuje otroke, ki se igrajo z njim. Srečno skače, zna premikati nos, spušča zvoke in seka z dolgimi ušesi. Plišasti štirinožni prijatelj, za deklice in dečke, deluje na baterije.

Clementoni plišasti lenivec
19,37 € 13,85 €

Zadnji kos!

Plišasti lenivec z interaktivnim gumbom na trebuhu igra veliko veselih melodij in pričara nasmeh na otrokovem obrazu. Obdelava z velcro na okončinah otrokom omogoča, da igračo lažje objamejo ali jo obesijo v različnih položajih – na primer z glavo navzdol!

FurReal Friends Walkalots majhna mucka
14,23 € 10,67 €

Zadnji kos!

Vaša mala mucka želi na sprehod. In kaj je bolj zabavno, kot peljati na sprehod vašo plišasto mucko? In to z novim povodcem, ki zagotavlja veliko mero zabave od znamke FurReal. Vsak mali hišni ljubljenček prihaja s povodcem za igranje, repom, ki miga in koleščkom s katerim se igrača premika.

FurReal Friends Walkalots mali pes
14,23 € 10,65 €

Zadnji kos!

Vaš mali kuža želi na sprehod. In kaj je bolj zabavno, kot peljati na sprehod vašo plišasto igračo? In to z novim povodcem, ki zagotavlja veliko mero zabave od znamke FurReal. Vsak mali hišni ljubljenček prihaja s povodcem za igranje, repom, ki miga in koleščkom s katerim se igrača premika.

Tweet Beats osnovni set-22%
34,99 € 27 €

Odprodaja

Tweet Beats ptički proizvajajo svojo glasbo, vi pa jo lahko prilagajate s premikom ptičk na druge veje.

Addo Drobni zajček

Addo Drobni zajček

Ocena: 3,6
11,80 € 9,16 €

Zadnji kos!

Drobni rjavi zajček je pripravljen na zabavo. Veseli zajček bo v trenutku postal vaš prijatelj! Zajček obožuje otroke, ki se igrajo z njim. Srečno skače, zna premikati nos, spušča zvoke in seka z dolgimi ušesi. Toda bodite previdni! Ne smeš ga dolgo pustiti pri miru, tega mu ni všeč!

MaDe pes Yorkshir s povodcem
22,29 € 19,17 €

Vzemi svojega kosmatega prijatelja na sprehod. Pes lahko hodi na povodcu. Med sprehodom pes veselo maha z repom. Doživite veliko zabavnih trenutkov.

Addo Majhen zajček, bel
11,80 € 9,41 €

Mali beli zajček je pripravljen skakati od veselja. Veseli zajček bo v trenutku postal vaš prijatelj! Zajček obožuje otroke, ki se igrajo z njim. Srečno skače, zna premikati nos, spušča zvoke in striže z dolgimi ušesi. Toda pozor. Ne smeš ga dolgo pustiti pri miru, to mu ni všeč!

Denis Pes, poje/pleše na baterije
9,99 € 7,84 €

Plišasta igrača pes, ki se rada crklja poje in tudi pleše. Prikupen in zabaven pes išče topel dom in nekoga, ki se bo z njim igral. Igrača je mehka in prijetna za božanje.

Pomsies interaktivna igrača
24,99 € 22,72 €

Pomises so prikupne interaktivne igrače, katere lahko vzamete kamorkoli, saj služijo skoraj kot običajen hišni ljubljenček.

Addo Kuža na sprehodu
19,46 € 16 €

S tem prikupnim kužkom se bodo otroci izjemno zabavali. Plišasti štirinožni prijatelj za deklice in dečke deluje na baterije. Kuža zmore več stvari in bo otrokom odličen prijatelj.

Addo Mladiček na sprehodu - terier
19,50 € 16,02 €

Simpatični mladiček terierja se vam zahvali in veselo maha z repom in laja. Spremljal vas bo kamor koli greste. Mladiček z mehkim črno-belim krznom in rdečim ovratnikom bo postal vaš najboljši prijatelj.

FurReal Friends Walkalots veliki pes
27,38 € 13,48 €

Ste pripravljeni na sprehod? Hišni ljubljenčki Walkalots of FurReal se že veselijo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu pritrditve lahko vodite enega ali več hišnih živali naenkrat. Hišni ljubljenčki ob premikanju spuščajo zvoke, premikajo glavo in rep, tako, da delujejo, kot živi.

Teddies DJ govoreča papiga, 25 cm
15,51 € 11,88 €

Pogumna papiga, ponavlja vse, kar pravite! Plišasta papiga na zabaven način ponavlja kratka besedila, zvoke in gibe v njenem ritmu. Papiga je narejena iz kakovostnega in mehkega pliša. Lepa, barvita papiga je velika 25 cm.

Star Wars figurica Baby Yoda, plišasta
31,50 € 29,72 €

Simpatičen elektronski plišasti Baby-Yoda, oddaja avtentične zvoke glede na serijo. Ikonično bitje doslej neznanega izvora je očaralo ves svet – oprijel se ga je vzdevek Baby-Yoda. Ta plišasti lik je navdihnjen s tem skrivnostnim likom iz serije Mandalorija, ki je ohlapno nadaljevanje uspešne sage Vojne zvezd.