Fisher-Price ribica s funkcijami
23,11 € 15,47 €

Odličen okrogel morski prijatelj je izdelan iz različnih materialov in je okrašen s številnimi vzorci, zato ga bo lahko vaš malček dolgo raziskoval. igrača je za razvoj občutljivosti na dotik opremljena s plastičnimi plavutkami, zanimivim repom in okrašenimi ročaji s školjko in prelepo meduzo, ki ima lovke iz tkanine.

Fisher-Price barvni obročki na palici
13,99 €

Zadnji kos!

Igra ponuja otrokom klasično zabavo polno barv. Vaši najmlajši bodo navdušeni nad njihovo gladko obliko, lahko jih bodo držali tresli in poljubno sestavljali. Paket vsebuje 5 obročkov, prvi ima prozorno zgornjo polovico.

Fisher-Price glasbena podmornica
13,47 € 11,19 €

Zadnji kos!

S polno paro naprej! Z glasbeno podmornico se vaš mali raziskovalec lahko potopi v svet „podvodnih“ dogodivščin doma in na prostem. Zahvaljujoč vrtljivemu propelerju, barvnih luči, igrivih pesmi o morskih in ljubkih podmorskih prijateljih, bo vaš otrok užival veliko zabave, medtem, ko razvija svoje čute, kot so sluh, pogled in dotik.

Fisher-Price izobraževalne mehke kocke
19,25 € 15,96 €

Mehke kocke z različnimi motivi. Nekatere so izobraževalne, druge pa pripomorejo k razvoju senzoričnih sposobnosti. Vaš otrok se bo zaradi kock lahko seznanil z z oblikami, številkami, barvami in živalmi ter bo lahko raziskoval različne tipe tkanin, ki mu bodo pomagale pri razvoju občutljivosti na dotik.

Fisher-Price igra vstavljanje likov
17,99 € 11,81 €

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.

Fisher-Price otroške izobraževalne kartice, 5 kosov
9,83 €

Zadnji kos!

Izobraževalne kartice so za vašega malčka prava izbira! Ne le, da vaš malček lahko raziskuje po 10 straneh barvitih slik, kartice so opremljene tudi z mehko tkanino in dvemi grizali, s katerima bo razvijal svoje čute in se pri tem odlično zabaval.

Fisher-Price akcijske kocke
21,12 €

Zabavne kocke Fisher Price s štirimi različnimi motivi in možnostjo zlaganja pospestrijo igro vašega malčka.

Fisher-Price mavrični labirint
15,39 € 14,48 €

Pojdite se igrat s mavričnim labirintom in se pri tem igrajte z živimi barvami. Barviti koleščki so prijetni na dotik in jih lahko enostavno premikate po labirintu, vrtite ali pustite da se premikajo sami.

Fisher-Price otroška igrača podvodni konj in žoga 2v1
19,25 € 17,50 €

S tem srčkanim plišastim podvodnim konjem se bo vaš otrok počutil kot, da je odet v bombaž. Podvodnega konja lahko obrnete navznoter in ga spremenite v žogo, ki bo otroku nudila še več zabave. Z njim lahko naredite tudi lutko.

Fisher-Price Laugh&Learn barvite voščenke
22,99 € 19,45 €

FisherPrice Laugh&Learn barvite voščenke so namenjene otrokom od 18. meseca starosti dalje. Otroka poučijo o barvah, čustvih in zaporedjih.

Fisher-Price svetleča laterna
39,99 € 35,99 €

Zadnji kos!

Fisher-Price je laterna, ki je navdih dobila v naravi in razvija otrokovo radovednost.

Fisher-Price otroški ležalnik rainforest 3v1
99,96 € 47,06 €

Ta ležalnik bo rasel skupaj z vašim otrokom od novorojenčka do otroka. Lahko ga uporabljate kot ležalnik, gugalnico ali stol. Z odstranljivim obokom za igrače lahko ležalnik spremenite v sedež.

Fisher-Price vrtiljak 3v1 CHR11
39,99 € 35,99 €

Odlična cena

Vrtiljak 3v1 CHR11 deluje motorizirano. Odličen vrtiljak, ki z vrtenjem figuric spodbuja sldenje dojnečkovih oči.

Fisher-Price projektor nilski konjiček, plišast
39,99 € 25,59 €

Majhen plišast nilski konjiček bo postal vaš najboljši prijatelj, ko govorimo o uspavanju otroka. Igrača, ki poje nežne melodije in projecira svetlobne zvezde.

Fisher-Price jahalni lev
11,83 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Fisher-Price jahalni slon
11,78 €

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.

Fisher-Price samorog z obroči
11,54 € 10,73 €

Prednost in novost te barvite igrače je, da ima vsak od štirih barvnih obročev drugačno površino, ki jo lahko otroci med igro raziskujejo. Na vrhu je srčkan samorog, spodaj pa trdna podlaga, ki na katero padejo obroči.

Fisher-Price igra Igralni center, prenosna
42,99 € 30,11 €

Z igro otroci uživajo v aktivni zabavi doma in na poti. Je mehka in lepo obarvana s številkami. Za otroke je primerna od njihovega rojstva.

Fisher-Price igrača Veseli polžek, z zvoki
34,99 €

Odlična cena

Malček se bo lahko igral s polžem na 3 različne načine: 1. s pritiskom na polža le-ta začne spuščati zvoke, 2. vstavljanje likov v odprtine v polževi hiški, 3. sortiranje likov po obliki. Polžek predvaja tudi 10 zabavnih zvokov. Primerno za otroke, starejše od šestih mesecev.

Fisher-Price igrača Magična gora
31,99 €

Odlična cena

Fisher-Price igračo Čarobna gora sestavljajo pisani krogi, ki se sestavijo v goro, in figurica medvedka, ki je obenem tudi ropotuljica. Igračka je primerna za otroke, starejše od šestih mesecev.

Fisher-Price Metuljček z liki-15%
12,99 € 10,99 €

Odlična cena

Metuljček z liki proizvajalca Fischer-Price za pomoč pri razvoju otrokovih fino-motoričnih spretnosti.

Fisher-Price gugalnik Deževni gozd, zložljiv-20%
99,90 € 79,90 €

Odlična cena

Fisher-Price zložljiv gugalnik Deževni gozd vašemu malčku prinaša zabavo in sprostitev. Sedež se nežno ziblje ob naravnih gibih malčka, pritisk na gumb pa doda še pomirjujoče vibracije.

Fisher-Price Posodice za zlaganje
17,99 € 16,60 €

Odlična cena

„Klasična“ igrača, Brilliant Basics Zložljive posodice, ponuja cel kup različnih možnosti za igro. Malček lahko teh 10 okroglic posodic enostavno zloži v vertikalen stolp ali pa eno v drugo.

Fisher-Price pametni kužek-20%
49,99 € 39,90 €

Odlična cena

Fisher-Price pametni kužek L&L, primeren za otroke od 6. meseca starosti, vsebuje več kot 50 pesmic.

Fisher-Price želvica za kopanje
16,99 € 9,56 €

Mala kopalne želvica je pripravljena na kopalniške pustolovščine. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

Fisher-Price vrtiljak, 3v1
49,99 € 44,99 €

Odlična cena

Glasbeni vrtiljak 3 v 1, ki je primerjen za zibelko. Iz vrtiljaka visijo 4 gozdne živali, ki se vrtijo in predvajajo glasbo ter vašega malčka zabavajo pred spanjem. Primerno za otroke vseh starosti.

Fisher-Price Laugh&Learn učno veselo jabolko
27,99 € 17,42 €

FisherPrice Laugh&Learn učno veselo jabolko omogoča zabavno učenje številk. Za delovanje potrebuje 1× AA baterijo. Primerno je za otroke od 6. mesecev dalje.

Fisher-Price Panda na poti
29,58 €

Z veliko raznolikih tekstur – od mehkih ušesk do šumečih listkov, ki visijo – bo vaš dojenček še bolj užival na vsakem sprehodu. Igračka je za otroke primerna od rojstva dalje.

Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.

Fisher-Price migajoča ropotuljica Panda
11,99 € 11,27 €

Ropotuljica še nikoli ni bila tako zabavna! Fisher-Price migajoča ropotuljica bo navdušila vašega malčka. Igračka je primerna za otroke, starejše od treh mesecev.

Fisher-Price slonček Roly-Poly
22,56 €

Fisher-Price slonček Roly Poly, poln zabave, bo z vstavljanjem in kotaljenjem žogic zaposlil ročice vašega malčka. Primerno za otroke, starejše od treh mesecev.

Fisher-Price vstavljanka Pošast
25,51 €

Fisher-Price vstavljanka likov Pošast s smešnim obrazom pošasti bo odlična zabava za vašega malčka. Igračka je primerna za otroke, starejše od devetih mesecev.

Fisher-Price moj prvi radio
13,90 €

Otrokov prvi radio spodbuja razvoj slušnega in čutnega zaznavanja. Primerno za otroke 2–6 let.

Fisher-Price piano
11,90 €

Moj prvi piano spodbuja razvoj slušnega in čutnega zaznavanja. Namenjeno za otroke od 2–6 let.

Fisher-Price je sinonim za zabavno in bogato otroštvo.  S široko paleto izdelkov in storitev podpirajo družine z majhnimi otroki in sicer tako, da otrokom pomagajo razvijati sposobnosti, ki jih bodo spremljale vse življenje. In to počnejo že več generacij – pravzaprav že od leta 1930.

Fisher-Price je sinonim za zabavno in bogato otroštvo.  S široko paleto izdelkov in storitev podpirajo družine z majhnimi otroki in sicer tako, da otrokom pomagajo razvijati sposobnosti, ki jih bodo spremljale vse življenje. In to počnejo že več generacij – pravzaprav že od leta 1930.