Fisher-Price Posodice za zlaganje
17,99 €

13 €

Zadnji kos!

„Klasična“ igrača, Brilliant Basics Zložljive posodice, ponuja cel kup različnih možnosti za igro. Malček lahko teh 10 okroglic posodic enostavno zloži v vertikalen stolp ali pa eno v drugo.


Fisher-Price akcijske kocke
19,99 €

18,40 €

Zadnji kos!

Zabavne kocke Fisher Price s štirimi različnimi motivi in možnostjo zlaganja pospestrijo igro vašega malčka.


Fisher-Price izobraževalne mehke kocke
19,25 €

15,20 €

Zadnji kos!

Mehke kocke z različnimi motivi. Nekatere so izobraževalne, druge pa pripomorejo k razvoju senzoričnih sposobnosti. Vaš otrok se bo zaradi kock lahko seznanil z z oblikami, številkami, barvami in živalmi ter bo lahko raziskoval različne tipe tkanin, ki mu bodo pomagale pri razvoju občutljivosti na dotik.


Fisher-Price mavrični labirint
15,39 €
15 €

Zadnji kos!

Pojdite se igrat s mavričnim labirintom in se pri tem igrajte z živimi barvami. Barviti koleščki so prijetni na dotik in jih lahko enostavno premikate po labirintu, vrtite ali pustite da se premikajo sami.


Fisher-Price otroška igrača podvodni konj in žoga 2v1
19,25 €

16,60 €

Zadnji kos!

S tem srčkanim plišastim podvodnim konjem se bo vaš otrok počutil kot, da je odet v bombaž. Podvodnega konja lahko obrnete navznoter in ga spremenite v žogo, ki bo otroku nudila še več zabave. Z njim lahko naredite tudi lutko.


Fisher-Price samorog z obroči
11,54 €

10,30 €

Zadnji kos!

Prednost in novost te barvite igrače je, da ima vsak od štirih barvnih obročev drugačno površino, ki jo lahko otroci med igro raziskujejo. Na vrhu je srčkan samorog, spodaj pa trdna podlaga, ki na katero padejo obroči.


Fisher-Price pametni kužek
49,90 €

Odlična cena

Fisher Price pametni kužek L&L, primeren za otroke od 6. meseca starosti, vsebuje več kot 50 pesmic.


Fisher-Price projektor nilski konjiček, plišast-32%
39,99 €

26,90 €

Odlična cena

Majhen plišast nilski konjiček bo postal vaš najboljši prijatelj, ko govorimo o uspavanju otroka. Igrača, ki poje nežne melodije in projecira svetlobne zvezde.


Fisher-Price igra vstavljanje likov
16,99 €

10,40 €

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.


Fisher-Price kahlica Nočna žaba
17,70 €

Nočna žaba je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


Fisher-Price ribica s funkcijami
23,11 €

18,40 €

Odličen okrogel morski prijatelj je izdelan iz različnih materialov in je okrašen s številnimi vzorci, zato ga bo lahko vaš malček dolgo raziskoval. igrača je za razvoj občutljivosti na dotik opremljena s plastičnimi plavutkami, zanimivim repom in okrašenimi ročaji s školjko in prelepo meduzo, ki ima lovke iz tkanine.


Fisher-Price gugalnik Deževni gozd
99,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Fisher Price gugalnik s snemljivim obročem z živalskimi figuricami bo zabaval ali pomiril vašega otroka. Ni primeren za otroke, mlajše od 6 mesecev.


Fisher-Price vrtiljak 3v1 CHR11-20%
39,99 €

31,90 €

Odlična cena

Vrtiljak 3v1 CHR11 deluje motorizirano. Odličen vrtiljak, ki z vrtenjem figuric spodbuja sldenje dojnečkovih oči.


Fisher-Price otroška igra 2v1
42,99 €

39,10 €

Z zabavno igro otroci uživajo v aktivni zabavi doma in na poti! Je mehka in lepo obarvana s številkami, ropotulicami v obliki pande in s ljubkimi živalskimi prijatelji, ki bodo otroku naredili družbo, kadar se igra ali pa zgolj leži.


Fisher-Price otroška kavna skodelica
9,99 €

9,40 €

V kavni skodelici ne boste našli mleka ali kofeina, vendar kljub temu zagotavlja veliko zabave! Ne le, da se bo skodelica lepo prilegala v otroške roke, vendar hkrati zahvaljujoč funkciji ropotanja v enem nenehno spodbuja čute otroka.


Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.


Fisher-Price zabavni krokodil
12,99 €

Odlična cena

Zabavni krokodil je igrača s pomočjo katere otrok razvija svoje razmišljanje in spretnosti reševanja problemov.


Fisher-Price Laugh&Learn učno veselo jabolko
27,99 €

26,10 €

FisherPrice Laugh&Learn učno veselo jabolko omogoča zabavno učenje številk. Za delovanje potrebuje 1× AA baterijo. Primerno je za otroke od 6. mesecev dalje.


Fisher-Price vrtiljak, 3v1
49,99 €

33,10 €

Glasbeni vrtiljak 3 v 1, ki je primerjen za zibelko. Iz vrtiljaka visijo 4 gozdne živali, ki se vrtijo in predvajajo glasbo ter vašega malčka zabavajo pred spanjem. Primerno za otroke vseh starosti.


Fisher-Price želvica za kopanje
16,99 €

Odlična cena

Mala kopalne želvica je pripravljena na kopalniške pustolovščine. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.


Fisher-Price glasbena podmornica
13,80 €

S polno paro naprej! Z glasbeno podmornico se vaš mali raziskovalec lahko potopi v svet „podvodnih“ dogodivščin doma in na prostem. Zahvaljujoč vrtljivemu propelerju, barvnih luči, igrivih pesmi o morskih in ljubkih podmorskih prijateljih, bo vaš otrok užival veliko zabave, medtem, ko razvija svoje čute, kot so sluh, pogled in dotik.


Fisher-Price jahalni lev
11,80 €

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


Fisher-Price jahalni povodni konj
12,10 €

Simpatičen mobilni povodni konj prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


Fisher-Price jahalni slon
11,80 €

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


Fisher-Price mavrična žoga
11,54 €

S to mavrično žogo bo vaš otrok imel vsak dan poln zabave! Pri stresanju žoga oddaja zvoke rožljanja, ki pripomorejo pri razvoju otrokovih slušnih sposobnosti, nasmejano sonce na strani in srčkani oblaki pa pripomorejo k izboljšanju otrokovih vizualnih spretnosti.


Fisher-Price nočna raca
15,80 €

Nočna raca je odličen pomočnik vašemu otroku pri opravljanju potrebe. Vesel dizajn z držali mu pomaga znebiti se nepotrebnega strahu in olajša učni proces. Nočna žaba razpolaga s praktično zaščito, ki preprečuje škropljenje in zagotovi, redno čiščenje kahlice.


Fisher-Price je sinonim za zabavno in bogato otroštvo.  S široko paleto izdelkov in storitev podpirajo družine z majhnimi otroki in sicer tako, da otrokom pomagajo razvijati sposobnosti, ki jih bodo spremljale vse življenje. In to počnejo že več generacij – pravzaprav že od leta 1930.

Fisher-Price je sinonim za zabavno in bogato otroštvo.  S široko paleto izdelkov in storitev podpirajo družine z majhnimi otroki in sicer tako, da otrokom pomagajo razvijati sposobnosti, ki jih bodo spremljale vse življenje. In to počnejo že več generacij – pravzaprav že od leta 1930.