Tiny Love Gymini Kick & Play igralna odeja s trapezi
98,80 €

Novo

Igralna odeja s trapezi Gymini Kick & Play od znamke Tiny Love. Odeja s slikami in živalskimi igračami ponuja veliko število aktivnosti za zabavo dojenčka, razvijanje motoričnih sposobnosti in individualnih čutov. Glasbena konzola se odziva na brcanje otrokovih stopal in jih lahko pozneje otrokove roke nadzirajo. Primerno za uporabo od rojstva.

COSING odeja Minky
19,99 € 18,30 €

Novo

Cosing odeja Minky, 100 × 75 cm je vsestranska in praktična in se ne uporablja le v zibelki, postelji, lupinici ali otroškem vozičku v vseh letnih časih. Izdelana je iz Minky materiala, ki je mehek, zelo prijeten in daje otroku občutek toplote in varnosti.

T-tomi otroška pletena odeja
27,99 € 27,70 €

Zadnji kos!

Otroška pletena odeja T-tomi je narejena iz visoko kakovostnih mehkih niti, primerena tudi za otroke z alergijami. Velikost odeje je 80 × 100 cm.

Tiny Love Meadow Days igralna odeja
63,10 €

Novo

Ekstra velika igralna odeja s izjemno simpatičnimi živalskimi ilustracijami. Tiny Love igralna odeja Meadow Days ponuja številne dejavnosti za zabavo otroka, razvijanje čutov in motorične sposobnosti. Za lažje nošenje sta vključena odeja ročni prijem in zanka z gumbom za zloženo odejo. Primerna za otroke od rojstva dalje.

Emitex odeja VELVET
8,50 €

Otroška odeja VELVET 70×100 cm s plišem. Odeja je izdelana iz visoko kakovostnega materiala (Velvet pliš), zato je mehka, topla in puhasta. Lahko jo uporabite v otroškem vozičku, posteljici ali kot odejo za igranje. Pokrijte svojega malčka in ga zavijte. Glede na vremenske razmere, temperaturo in oblačila glede na vremenske razmere je odeja primerna za celoletno uporabo.

Bebe-jou otroška odeja Mori 90 × 140 cm - Fabulous
73,28 € 58 €

Topla otroška odeja iz ekskluzivne kolekcije Fabulous. Bebejou Mori je idealna odeja za prekrivanje vašega dojenčka v hladnih zimskih dneh zahvaljujoč tople plišaste podloge. Dimenzije 90 × 140 cm.

ZOPA otroška odeja Hug Me
27,99 € 27,70 €

Novo

ZOPA otroška odeja Hug Me je otroška lahka odeja z dimenzijo 80 × 100 cm. Idealna za pomladne in poletne mesece. Izviren obojestranski dizajn z napisom. 100% bombaž, pralna v pralnem stroju.

ZOPA otroška odeja Premium
35,90 € 31,20 €

Novo

Otroška odeja je izredno topla in sodobnega dizajna. Po zaslugi prijetnega bombaža zagotavlja občutek toplote in varnosti celo za najmlajše. Primerna je za uporabo v otroških vozičkih, avtomobilskih sedežih ali celo za igranje.

Fehn odeja Monkey Donkey
17,99 € 17,80 €

Novo

Fehn Monkey Donkey odeja z dimenzijo 100 × 75 cm in plišastim živalskim prijateljem Odeja je prijetna na dotik in mehka. Pastelne barve odeje in igrače bodo vašim najmlajšim zelo všeč. Perite na 30° C.

Scamp odeja micropes
14,30 €

Velika odeja Scamp micropes premium 75× 120 cm zagotavlja popolno udobje za vašega malčka. Uporabite jo lahko tako doma, kot tudi na potovanju v otroškem vozičku ali avtosedežu. Vsebuje vzorce, ki bodo zanimivi za vašega otroka.